אני אוהב את זה בגלל שזה מיושן, כי אני לא מתחבר לכל מיני סגנונות מוזיקה חדשים, אבל זה רק אני (ואולי עוד 2-3 אנשים פה). מן הסתם רוב האנשים מעדיפים מוזיקה עדכנית, וסגנון הופעה עדכני, ולא משהו מיושן שהתאים לתקופה של לפני 20-30 שנה...
אז גם אברהם פריד הוא מיושן. לעשות הופעה גדולה זה לא אומר שצריך להיות מיושן...
יש הרבה מה ללמוד מאברהם פריד על איך להישאר רלוונטי.
הנה דוגמה שלו שר את השיר מישהו תמיד הולך איתי, שיר של עפרה חזה ז"ל, זמרת חילונית
כמובן שאני לא אומר שמיאמי צריכים להופיע עם זמרים חילוניים, אלא שפריד עשה דברים שגרמו לו להיות פופולארי לא רק בקרב קהל חרדי, אלא גם דתי-לאומי וגם חילוני.
תוקן על ידי סנחריב ב- 12/12/2017 08:53:04
נשלח ב-12/12/2017 09:27
חנוכה שמח לכולם. אני טס מחר לרבי. המעוניינים/ות לשלוח שמות שיעשו בפרטי בלבד.
אז אולי אין הופעה רשמית שירחמיאל מארגן אבל בכל זאת אולי יש איזה ארגון שמזמין אותם למסיבת חנוכה. את, זה או שלא נדע או שנצליח לאתר ברשת עוד כמה ימים או שבועות.
אז אולי אין הופעה רשמית שירחמיאל מארגן אבל בכל זאת אולי יש איזה ארגון שמזמין אותם למסיבת חנוכה. את, זה או שלא נדע או שנצליח לאתר ברשת עוד כמה ימים או שבועות.
סנחריב, אתה חושב שהוא נשאר רלוונטי בזכות שירים של זמרים אחרים? אז לשיר עם חנן יובל זה נחמד אבל השירים של פריד עצמו יכולים להחזיק אותו טוב מאוד (לעניות דעתי).
נטסון, שלחתי לך למייל. נסיעה טובה וחנוכה שמח!
אני אוהב את הכיוון שמרדכי לקח עם המוזיקה שלו. מעניין מה עם אחיו (נתקלתי בו אתמול בויקי )
אני אוהב את זה בגלל שזה מיושן, כי אני לא מתחבר לכל מיני סגנונות מוזיקה חדשים, אבל זה רק אני (ואולי עוד 2-3 אנשים פה). מן הסתם רוב האנשים מעדיפים מוזיקה עדכנית, וסגנון הופעה עדכני, ולא משהו מיושן שהתאים לתקופה של לפני 20-30 שנה...
אז גם אברהם פריד הוא מיושן. לעשות הופעה גדולה זה לא אומר שצריך להיות מיושן...
יש הרבה מה ללמוד מאברהם פריד על איך להישאר רלוונטי.
הנה דוגמה שלו שר את השיר מישהו תמיד הולך איתי, שיר של עפרה חזה ז"ל, זמרת חילונית
כמובן שאני לא אומר שמיאמי צריכים להופיע עם זמרים חילוניים, אלא שפריד עשה דברים שגרמו לו להיות פופולארי לא רק בקרב קהל חרדי, אלא גם דתי-לאומי וגם חילוני.