מעניין שזה השיר שנבחר למצעד של קובי סלע מתוך האלבום.
ואם הזכרתם את ההלחנה של ירחמיאל לאמנים נוספים, אז מצד אחד זה ימקם אותו יותר כמלחין במוסיקה החסידית ולא רק כמלחין לפרחי מיאמי, אבל אני מאוד מקווה שזה לא יבוא על חשבון מיאמי עצמם.
נשלח ב-17/12/2017 18:38
עוד 8 עמודים מגיעים לעמוד ה-1000!
נשלח ב-17/12/2017 18:47
שירהיהודית כתבה:
Alexgator1 כתב:
באלבום החדש של "שלום למר", יש שיר בשם "לפניו", שהלחין ירחמיאל ביגן והעיבוד של ארי גולדוואג
מעניין שזה השיר שנבחר למצעד של קובי סלע מתוך האלבום.
ואם הזכרתם את ההלחנה של ירחמיאל לאמנים נוספים, אז מצד אחד זה ימקם אותו יותר כמלחין במוסיקה החסידית ולא רק כמלחין לפרחי מיאמי, אבל אני מאוד מקווה שזה לא יבוא על חשבון מיאמי עצמם.
זה שינוי משמעותי שארע לאחרונה. הוא בד"כ לא מלחין לאנשים אחרים מלבד מיאמי,ממש נדיר. אני די חוששת מעובדה זו.. במיוחד שלא היתה הופעה בחנוכה.
נתתי לך הרשאות להעלות תמונות. בצד ימין יהיה קישור "העלאת קובץ לשרת" - זה בשביל להעלות קובץ יחיד ולכתוב לו קצת פרטים. או "העלאת קבצים" - זה בשביל להעלות הרבה קבצים בבת אחת.
לגבי שילוב התמונות בדפים, את יכולה להסתכל בדפים כמו של דוד פרלמן או דיויד הרשקוביץ ולעשות "עריכה" כדי להעתיק את התבנית (לשים לב לא לשנות את הדף ששמנו מעתיקים. קרה לי כמה פעמים בטעות).
שימי לב שתמונת פרופיל צריך להגדיר שונה. אם את מסתבכת עם זה פשוט תעלי את התמונה ותשלחי לי קישור לאיזה דף להצמיד אותה.
עכשיו משהו קצת עצוב.. השריפה בפלטבוש. בסרטון כאן בכיכר השבת, מיאמית זיהתה ילד ממיאמי.(חלילה לא מהמשפחה) זה בני מן, מו הסתם לפני שהצטרך למיאמי. דקות 3:22 , 3:27-3:30