פיהוק..... מה שלומכם? כולם ישנים.. נו נו.. מותר מידי פעם אבל לשכוח להתעורר.. שיהיה לכולנו שבת שלום. ו.. הקיץ כבר יותר ממריח בפתח. האנרגיות של פסח... נו זה הזמן לשמוע מוזיקה טובה וקייצית.
לא להאמין שכבר הגענו(כמעט) לאדר.. אני מקווה שיהיה לי קצת זמן לשבת על עריכת ראיון נוסף לכבוד פורים. (מה שממש לא בטוח כי יש לי עבודה מחקרית סמינריונית לעשות:) אגב, היא קשורה למיאמי אכשהו
לא להאמין שכבר הגענו(כמעט) לאדר.. אני מקווה שיהיה לי קצת זמן לשבת על עריכת ראיון נוסף לכבוד פורים. (מה שממש לא בטוח כי יש לי עבודה מחקרית סמינריונית לעשות:) אגב, היא קשורה למיאמי אכשהו
נו, נו, ספרי על העבודה הסמינריונית (ועל מה בכלל את לומדת), אני סקרן...
נשלח ב-18/2/2018 20:16
שאלה טובה חח גם אני סקרנית לדעת במה אתה עוסק/לומד;) עכשיו התחיל הלחץ-עבודות וכד' (מה גם שאני עושה תואר בפחות זמן מהרגיל, אז הכל דחוס ולחוץ). אני בדרך להגיש הצעת מחקר ולחקור את ה'השפעה של שירים באנגלית על המוטיבציה של התלמיד ללמוד אנגלית ורכישת אוצר המילים' (The influence of English songs on the student's motivation for learning English and the vocabulary acquisition) אם אתה מעוניין לפתוח על זה דיון בפורום-אני בעד , זה רק יוסיף למחקר:)
נושא מעניין בהחלט. לדעתי זה מאוד עוזר בפרט אם רואים את זה כתוב תוך כדי עם תרגום . לא רק לשמוע.
תודה, אני מקווה שאצליח. כל העבודה באנגלית באופן כללי ,המחקר ילך כך- אלמד שיר עם מילים מתורגמות בדרך הרגילה כמו כרטיסי מילים עם תרגום ,לעומת הקניית המילים בדרך של שיר (המילים עצמן יופיעו בשיר). אני בע"ה אפתח אשכול עם המחקר שלי ,ומעניין לשמוע מכולכם האם שמיעת שירים באנגלית עזרה לכם להגברת המוטיבציה ללימוד אנגלית ולהעשרת אוצר המילים:)