בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2010 11:53 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
אפשר להוריד (בכסף) בmostlymusic.com

אתם ממש כוכבים אפשר להוריד את הדיסק המלא בחינם בדוסינט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2010 11:55 לינק ישיר 

אתה מתכוון שאפשר לגנוב את הדיסק השלם בדוסינט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2010 12:17 לינק ישיר 

יש רבנים שאומרים שדיסק שכבר מעתיקים אותו מותר להעתיק גם אבל לא ניכנס לוויכוח- אם אתה לא רוצה אל תעתיק.
ד.א. אם ידוע לך על הסרט אנה אלך- של נשים, הרבה בנות העתיקו את זה והמוציאה לאור אמרה שמי שלא רוצה להכשל בגזל שתשלם 20 ש"ח על כל ראש שצפה בסרט הצרוב, אבל הרבנים אמרו שלא חייבים לשלם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2010 14:29 לינק ישיר 

תצוגת ההופעה והריקודים בשיר של חנוכה אחד המעולים של המקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2010 17:18 לינק ישיר 

מסכימה!לא ראיתי את הסרט אבל רק מהפרומו זה היה נראה פשוט...מיאמי בשיא תפארתה!
זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!אולי אני אקנה רק בשביל זה ובשביל התזמורת של מיאמי שנראה יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2010 23:30 לינק ישיר 

טוב, לאחר הקשבה מרובה לאלבום התעוררות, יש לי מסקנה אחת חותכת: האלבום כולו היה שווה אך ורק עבור השיר 'והיא שעמדה' בביצוע בנימין רבינא אברמוביץ, נכון, זה לא סוד שאני חושבת שהוא אחת הקולות המוצלחים כיום במקהלה.

בנוסף, אהבתי מאד את השיר 'אני מאמין' בביצוע דייויד הרשקוביץ ואני באמת לא מחסידיו!

בגדול, שאר השירים בוצעו בצורה יפה אך בעיניי (אוזניי?) זה טו מאץ' קניג ואלסן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2010 10:16 לינק ישיר 

גריני, את באמת חושבת כמוני בעניין רבינא? איזה כיף!!!

בעניין דייויד, אולי עוד תשתכנעי שהוא באמת היה משהו גדול... התיאוריה שלי היא שכששומעים אותו בלי לראות, אפשר להעריך שהוא לא רק היה "חביב קהל" מצויין אלא באמת סולן מדהים, מבחינת הקול ומבחינת הכישרון - לא תפסתי אותו מזייף בהופעות אפילו פעם אחת.

לא שמעתי את כל הדיסק עדיין, אבל באמת לא היה מזיק עוד קצת גיוון למרות שאין, אין על הביצוע של שאול ל"מי האיש". טוב, הם סולנים מעולים באמת, אם כי ירחמיאל היה יכול לגוון עכשיו ולשמור את קטעי שאול&יאיר גם להתעוררות 2.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2010 11:37 לינק ישיר 

אה ועוד דבר. זו פשוט אירוניה שירחמיאל בחר דווקא בשיר 'וזכיני'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2010 16:07 לינק ישיר 

למרות שאתם מתלהבים מבנימין רבינא, אני דווקא חושבת שהוא מתאים יותר בתור ליווי למישהו ולא זמר בשיר שלם מעצמו, - השיר והיא שעמדה באמת מבוצע יפה וטוב מאד שיש שם גם ליווי של מקהלה מבוגרת יותר זה ממש מייפה את השיר.
אני מאד אוהבת לשמוע את שאול ויאיר כי נראה לי ששאול הוא בין הילדים ששרים הכי נכון- מהבטן ולא מהגרון! ויאיר- ממש התלהבתי עליו, המיוחד אחרי ה-DVD- בביצוע של עזור נא- כישרון בלי ערעורים!
את הקול של דוד הרשקוביץ באמת אהבתי- ואחותי עוד יותר ממני, ואני חושבת שגם היום, למרות שהתבגר לו הקול והוא כבר לא מתאים כ"כ לפרחי מיאמי- הוא יכול להיות זמר מצליח כי יש לו אמנם קול בוגר אבל עדיין הוא יפה מאד!
סה"כ: אלבום התעוררות הוא מוצלח ביותר- נותן השראה כיפית- במיוחד בשעת תרגול במתמטיקה (תחביב מוזר אולי אבל אני אוהבת).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2010 16:54 לינק ישיר 

מאיפה אתם כל כל בטוחים שיהיה התעוררות 2?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2010 17:10 לינק ישיר 

"התעוררות 2" זו סתם השערה שהעליתי פעם ומאז אני עדיין דבקה בה :)

יוני - מסכימה איתך על מקהלת המבוגרים - וגם על דייויד, כמובן. (גם שמולי ברוין איתנו)

גריני - גם אני חשבתי על הקטע של "וזכני".
בלי קשר - אנקדוטה בהקשר לשיר הזה: כשהייתי באוקראינה דיברתי יום אחד עם נערה לא יהודייה שלומדת בביה"ס היהודי (אבא שלה יהודי). היא השמיעה לי בהתלהבות את אחד השירים האהובים עליה: "וזכני לגדל בנים ובני בנים... אוהבי ה' יראי אלוקים, אנשי אמת זרע קודש בה' דבקים" והלאה עם נוסח השיר...

תוקן על ידי אידי ב- 14/12/2010 17:28:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2010 17:13 לינק ישיר 

חה!

עם ירחמיאל ביגון באמת אי אפשר לדעת מתי יצוץ מה מצד שני, הוא גם מסוגל להבטיח שיהיה משהו  מס' שלוש וניתקע עם שני החלקים הראשונים.........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2010 17:30 לינק ישיר 

גם אני חשבתי על וזכיני ואגב בשנה -שנה וחצי האחרונות  ירחמיאל ביגון גם הזמין אותו (ברוך לוין) להופיע איתם פעמיים.... (והוא מסתמא גם שר שם וזכיני)

ושאול לא שר מהבטן אולי יותר מהגרון (יש לו קול גרוני) הוא שר פשוט מהאף!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2010 15:41 לינק ישיר 

לדעתי הדיסק הזה מוכיח ששאול אלסון הוא הסולן הכי ענק שהיה בכל הזמנים...
אבל למה לדוד רק סולו אחד לא חבל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 18:08 לינק ישיר 

התעוררות 2...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.