בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2010 21:41 לינק ישיר 

טוב אז סוף סוף קניתי את ה DVD מה אני יגיד לכם זה יפה לראות את כל הקטעים הבלתי ידועים ופחות את הקטעים הידועים.
היה יפה ונחמד מאוד לראות את יאיר קניג בקטע שהם מנגנים על הכלים כזה צוציק (ולא אני לא מתכוון לצחוק זה פשוט מה שעלה לי בראש באותו רגע)

ומסקנא אחת שכול הזמן עולה לי בראש שההרכב הטוב ביותר בשנים האחרונות זה הרכב של רווח אם ארי רוזנר וכל השאר
ומענין אותי לדעת אם אתם חושבים כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 08:45 לינק ישיר 

מאיפה קנית את הDVD?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 19:18 לינק ישיר 

גל פז ירושלים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 19:28 לינק ישיר 

כמה עולה שם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 20:37 לינק ישיר 

אתה יכול לבדוק באתר שלהם בטח בסביבות  ה 70 שקל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 22:52 לינק ישיר 

בעיקרון 70 אבל עשו לי ב60  ולא לא התחננתי אלא שאלתי אותו בכמה הוא יכול לעשות לי אז הוא אמר לי ב 60!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 08:40 לינק ישיר 

אהה יפה..
לא יקר.
עכשיו אני רק צריך להגיע לירושלים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 10:22 לינק ישיר 

צרת רבים...
כוחאש, התעוררות גם הגיע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 15:12 לינק ישיר 

יש גם אתר שקוראים לו מוזיקה ישראלית ששם אתה יכול להזמין באינטרנט את כל הדיסקים והדי וי די של מיאמי
ויש שם גם את הדי וי די החדש והתעוררות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 19:31 לינק ישיר 

הם מוכרים שם את הDVD ב91 ש"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 23:03 לינק ישיר 

אם תחשב את מחיר הנסיעה לירושלים, אולי זה משתלם... ;-)
(כוחאש, לא אמרת אם ראית בגלפז גם את "התעוררות".)

ואגב, עידודו, אתה כתבת את ההודעה ה 100 באשכול הזה, שהוא הראשון שפתחת בפורום החדש. השגחה פרטית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 23:42 לינק ישיר 

אידי כתב:

(כוחאש, לא אמרת אם ראית בגלפז גם את "התעוררות".)

לא יודע לא שמתי לב כי יש לי אותו כבר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2010 13:43 לינק ישיר 

איך הקטע אם הלכה דודי תמיד רציתי לראות אותו
וגם בדי וי די יש קטעים מההופעה בארץ או מההופעות הקרובות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2010 13:51 לינק ישיר 

באתר מוזיקה ישראלית הדיסקים תמיד עולים יותר יקר
אין לי את הדיסק אבל לפי מה שהביאו כאן (תמונת הדי וי די) יש קטע של השיר 'כן' מההופעה בארץ שהיתה בשנת 2006 ביד אליהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2011 21:23 לינק ישיר 

טוב, אז ככה!
סוף סוף שמעתי את "התעוררות".
(לא לצחוק עליי, כן... ולא רק שרק עכשיו שמעתי אותו, אפילו עדיין לא קניתי אותו. לקחתי מחברה "על החשבון" עד שאגיע לירושלים, עיר הקודש והגל פז.)

להלן סיקור קצר:

1. השירים בדיסק תמיד, אבל תמיד נשמעים קצרים מדי - למרות שכשבודקים את הדקות, רואים שמדובר באורכים סבירים למדי ולא בגרסאות מקוצרות. פרדוקס, הייתי אומרת.

2. נראה שהנקודה העיקרית בדרך לפתרון משוואת הפרדוקס נעוצה בזהותם של הסולנים - או יותר נכון, בביצועים המדהימים ביותר ששמעתי אי פעם:

"וזכנו" - ירחמיאל, זה היה נוק אאוט מושלם לגירסה המקורית. אין מילים. שמתם לב שיש שני שירים בדיסק בקונספט של "תורה", ובשניהם הסולן הוא יאיר? כנראה שאין תחליף לנשמה שהסולן משקיע בשיר. יאיר - געוואלדיג.

"מי האיש" - נוסטלגיה אמיתית בביצוע הכי מדהים שיכולתי לדמיין. (למען ההגינות - את השיר המקורי לא שמעתי כבר המון שנים, בערך מאז שהפסקנו להשתמש בקלטות... אבל בכל מקרה, הביצוע יפהפה. הלא כן?)

"בלבבי" - שיר שלא הכרתי לפני כן. עוצמה לא רגילה עם הקול המתוק של שאול במיטבו הפכו את השיר לאחד הקטעים שבאמת מדברים אליי. על זה אמר הכתוב - "התעוררות".

"מאמע רחל" - בהתחלה חשבתי שזה יותר טוב מהמקור (שוואקי ב Journeys 4). אח"כ שמעתי שוב את שוואקי וגיליתי שהביצוע של שאול גרם לי לאהוב יותר גם את הגירסה המקורית ההיא! אבל כמובן כמובן כמובן - הגירסה שלנו, בפרט עם העלייה ב Won't you... בפזמון האחרון - צעקה אמיתית ומדהימה - היא הגירסה!

"אני מאמין" של דייויד: למרות שירחמיאל נזכר לתת לו את הסולו הזה אחרי שהקול שלו כבר התחיל להתחלף, עדיין הביצוע נוגע ללב - אולי אפילו יותר מאשר אילו הוא היה שר את זה בקולו המקורי. (לכל המ-ע-ע-ע-שים, הקול שלו נשבר שם של כך יפה ומרגש...)

ואחרון חביב, רבינא: שמעתי כאן הרבה ביקורות על ריבוי הקנייטשים ב"והיא שעמדה" שלו. אם זה יפה או לא - זה כבר עניין של טעם (לדעתי זה נחמד דווקא, למרות שבהתחלה גם אני חשבתי שהוא הגזים קצת). בכל מקרה, על הטענה שהרגש שלו "גנוב" מיאיר - אני חולקת מכל וכל. רגש "רבינאי" אותנטי, ואנא - אל תמהרו להסיק שכל מי שהפנים שלו בד"כ לא מביעות רגש, הוא אכן נטול רגש.

3. ואחרי שנפעמתי מהביצועים הבאמת מקסימים של ה-סולנים של התקופה האחרונה, הייתי מציינת לירחמיאל שהשקעה בעיבודים, משהו בסגנון "קנא לשמך" של הלפגוט מ"התו השמיני" (הפילהרמונית הישראלית מנגנת שם. השקעה רצינית) - היתה משדרגת את הדיסק ומקפיצה אותו כמה וכמה רמות למעלה. אה, וגם קצת יותר קולות שניים, שלישיים וכאלה.

תכל'ס, לסיכום: שווה כל דקה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.