בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2011 22:52 לינק ישיר 

וזכנו איזה שיר זה?אני חושב שאת מתכוונת לוזכני הלא כן? אמנם שמעתי רק את הדוגמית אבל אני מעדיף את ברוך לוין על כל פנים (וגם את שיק) על אף שיאיר הוא אחד מהסולנים האהובים עלי ( זה נשמע שהוא שר מהאף וגם הריש לא מוצאת כן בעיני...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 14:54 לינק ישיר 

אידי כתב:
 ואנא - אל תמהרו להסיק שכל מי שהפנים שלו בד"כ לא מביעות רגש, הוא אכן נטול רגש.

תמיד טענתי כך ועדיין טוען כך

אגב אחד השירים שאהבתי (שמעתי רק דוגמית) הוא "אל תירא" שיר שבאמת עושה לי נוסטלגיה (מחזיר אותי היישר אל ליבוביץ) וגם הביצוע כאן נשמע מעולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 15:01 לינק ישיר 

ענוים מבוצע ג״כ יפה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 16:15 לינק ישיר 

אה, והזכרתם לי עוד 2 נקודות ששכחתי:

4. "שינוי מבטא" - ב"יעשיר איש" התחילו להדגיש את החיריק של "יעשיר", בהשוואה לביצוע המקורי שנשמע כמו "יַעֲשֵׁר".
(חידה: איזה עוד שיר עבר "שינוי מבטא" בביצוע מחודש? (לא קשור ל"התעוררות")).

5. בשיר "מאמע רחל", כששאול יורד ב on her wedding day (במשפט הראשון בשיר), שמעתי פתאום את הקול של **** ! זאת אומרת, אני יודעת שזה שאול - אבל הקול שלו בשורה ההיא נשמע בדיוק כמו **** !
ולמה יש כוכביות? כדי שתקשיבו ותשפטו בעצמכם את הקול של מי הוא מזכיר שם.  ;-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2011 14:47 לינק ישיר 

השיר נקדש עבר שינוי מבטא במקום "נקדש את שמך ביעוילם"(לוידת איך מנקדים אז היוד היא חיריק)
הם שרים ביבוא"נקדש את שמך בועוילום" (אוי זה נראה זוועה...לונורא מקווה שהרעיון מובן..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 11:19 לינק ישיר 

סליחה בילי,ביבוא הם מבצעים את השיר ״נקדש״ הכי יפה מכל הביצועים הקודמים.הסולו שם של אלברט וסול פשוט היה מהמם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 20:24 לינק ישיר 

תמי, נראה לי שבמילה "זוועה" בילי התכוונה לאיך שהיא כתבה את זה, לא לביצוע ההוא.
באמת ביצוע מתוק, אני חייבת לציין, למרות שאני דווקא אוהבת מאוד גם את הביצוע המקורי. אדם מרגוליס ועודד קאריטי הם אחד הדברים הטובים שקרו אי פעם ל"נקדש".
(איזה מוזר זה היה בפעם הראשונה ששמענו את ב"בועוילום" במקום ה"ביעוילום", נכון...?)
---
בכולופן, המתיקות של האחים אייל בוודאי מוסיפה לכל שיר שישתתפו בו, והדואט של ג'רמי ורבינא בסוף היה משהו מיוחד באמת. אברמוביץ', נו. אלא מה...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 21:30 לינק ישיר 

לאברמוביצים יש את הקול בתורשה,ללא ספק משפחה מוכשרת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 18:16 לינק ישיר 

עקיבא די שונה. בדיסק יבוא בהרמוניות כתוב שגם עקיבא עושה אבל לא הצלחתי להבחין בקולו רק בשל משה יעקב בראון ובנימין .א. משהו הצליח לשמוע את קולו? 
ועוד משהו שמתם לב שבדיוידי יבוא בשיר איום ונורא הם עושים הרמוניות ולא שומעים אותם כלומר רואים את הפה שלהם זז אבל הורידו את זה מהפס קול  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 20:38 לינק ישיר 

אתה מצליח להפריד בתוך הרמוניות קבוצתיות? לא יודעת, אני לא.
וזה נכון שעקיבא שונה, מצד אחד - אבל מצד שני הוא גם מוכשר מאוד (לא יודע לזייף...) והקול שלו (בזמניו הטובים, לא כמו בארץ השנה) מאוד נעים ומרגיע.
איום ונורא - עכשיו שאמרת שמתי לב... אני שמתי לב רק לשינוי הבולט בפס הקול ובכלל ב"מהרה", כשכולם עומדים בטור (בסולו של מאיר סילברברג ויהודה גורקין). זה נראה דווקא טבעי למי שלא מכיר את ההופעה האמיתית, רק ששכחו להוריד את קולות הרקע...
---
ואפרופו הרמוניות:
פעם היה ברור שהקולות הגבוהים עומדים בצד ימין של הקהל והנמוכים - משמאל.
איך זה עובד היום - עדיין ככה? ואם כן, איך זה שבהרמוניות הגבוהות רואים את רבינא וארי ברוין, לדוגמא, שרים אותן - אבל באמצע יש את יהודה גורקין כמדומני ששר את הקול הראשון?
או שההרמוניות לא הולך לפי "גבוה-נמוך" אלא לפי כשרון להרמוניות או משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2011 17:06 לינק ישיר 

כן ודאי אין לי משהו נגד עקיבא זה נכון שאין לו קול יפה ומיוחד אבל גם אני אוהב את השלוה בקול שלו (כל הסולאים שלו מצוינים אבל אני אישית הכי אוהב את מהרה)

נכון גם במהרה יש קטע ששומעים והם בעצם לא שרים....

אני חושב שלהרמוניות צריך בשבילם גם כשרון וגם סגנון של קולות מסוימים.אני לא חושב שזה קשור לנמוך גבוה כי עובדה שגם עקיבא א וגם עזריאל ט משתתפים בהרמוניות כך שזה קשור לקולות מסוימים (שירחמיאל החליט שהם מתאימים להרמוניות) יש שירים שאפשר לזהות מי שר שם בהרמוניה כמו למשל במהרה ב'גלה' ו'שמחת' וכו'.

אברומי שוובעל (משלשלת ג'וניור) יש לו קול מאוד הרמוני, למשל

בישיבה בויס ההרמוניות בנויות בצורה ובסגנון אחר וכן שלשלת ג'וניור יש לה סגנון יחודי משלה....

חודש טוב ומבורך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 12:46 לינק ישיר 

בנימין ועקיבא אברמוביץ ועוד כמה עושים הרמוניות כמעט לכל אורך הדיסק ״יבא״.אבל אני אישית לא אוהבת את עקיבא ולא את הקול שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 18:27 לינק ישיר 

אני חושב שאת ההרמוניות בעיקר עשים בראון ובנימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 00:27 לינק ישיר 

יכול להיות,האמת אני צריכה לבדוק שוב.לדעתי שלושתם עושים(בנימין,עקיבא ומשה יעקב בראון) אבל לא תמיד בכל שיר ולא כל פעם כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 13:04 לינק ישיר 

ודאי שכולם עושים וגם כתוב כך על העטיפה (ביבוא עוד כמה ילדים ובברך עלינו במקום בראון אז טטלבוים) אבל אמרתי את דעתי שנראה לי שבעיקר......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דיון על הדיסקים החדשים - התעוררות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.