|
|
| נשלח ב-1/7/2011 14:11 |
|
| |
לבבית חמודה, לא דווקא בגלל השאלה הספציפית הזאת כתבתי את דבריי, בגלל עוד כמה דברים ושאלות שנשאלו (לא רק על ידך). וגם כתבתי שזה בגלל ריבוי החברים החדשים, לכן, מצאתי לנכון להסביר את מטרת הפורום. יכול להיות שזה לא התפקיד שלי והייתי צריכה להמתין שאחד המנהלים יענה. אז, מנהלים יקרים אתם מתכבדים לענות ללבבית ולומר לי אם שגיתי בדבריי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 22:42 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | ושוב אני עם שאלה...[במקום לפנות לפינה חוזר בתשובה,כדי שלא כל העולם יזהה אותי..]
אז,פסנתר כנף,תשתדל בבקשה להשיב לי,גם אם זה לא לכתחילה.
באיזה גיל שאול אלסון שר בדיסק התעוררות.[יש הבדל בקול שלו בין השירים.במאמע רחל,הוא נשמע עוד במיטבו.] ובמחילה מכולם אם נמאס לכם לראות את השם הזה מל העינים.
...
בקיצור,שרציתי גם לדעת באיזה טון/transpore-[באורגן],הוא שר את השיר הנ"ל,אני רוצה לעשות פלייבק ועדיין לא הצלחתי לנגן את זה כמו במקור.
תודה מראש! |
|
אין לי מושג לגבי שאול, וכשאין לי תשובה למשהו בהקשר של פרחי מיאמי - אני פונה לאידי. אז זכות הדיבור שלה.
לגבי הטון - זה תלוי באיזה סולם את רוצה לנגן.
אין לי את הדיסק אבל לפי מה ששמעתי בדוגמית זה מתחיל במקור עם האקורדים: (משמאל לימין) C__D__G התווים בקטע הזה הם - סי רה מי רה סי.
אם יותר נוח לך בסולם דו מז'ור את יכולה לשנות לטון +7 ולנגן את זה עם האקורדים F__G__C, תווים מי סול לה סול מי.
לגבי השאר - אידי נושאת את תפקיד דוברת הפורום הרשמית :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 15:02 |
|
| |
מישהו יודע אם בנוסף להופעות בארץ וסבב הופעות של מיאמי תהיה להם גם הופעה בארה"ב?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 16:56 |
|
| |
אממ... די הגיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 22:09 |
|
| |
מזה אומר? אני דוקא חשבתי שלא. כי הם יהיו די עסוקים בסבב ההופעות... אוף יש מישהו שיודע זה די דחוף לי לדעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2011 00:07 |
|
| |
נו, חלק מסבב ההופעות זה גם הופעה בארה״ב, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 14:44 |
|
| |
זה קשור לתמיכה הטכנית אז לאלו שמבינים אשמח אם תעזרו... זה לא חדש שהאתר מלא שגיאות, אבל חשבתי שהן חד פעמיות. זה כבר כמה פעמים שאני מנסה לשנות את החתימה האישית שלי. אני מכניסה תמונה ושלא כמו בעבר אין לי אפשרות לשנות את הגבולות שלה... אז התמונה מידי גדולה... כמו כן גם בצבעי טקסט אני לוחצת ולא מופיע לי שום צבעים... הA שמודגש באדום כשלוחצים עליו הופך לאדום אבל אז אין שום דרך להחזיר לשחור שכן לא מופיע שום צבעים..... למה כל זה? וכבר ניסיתי כמה פעמים וזה מעצבן נורא! אשמח אם תעזרו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 13:00 |
|
| |
אז יש לי בעיה יותר משאלה. (S.O.S) אמא שלי אבדה את הכרטיס אשראי שלה לפני שבוע (כנראה שבבית...) היא כמובן הזדרזה לבטל אותו ולהזמין חדש... פתאום ירד לי האסימון שבהזמנת הכרטיסים בבימות הם מדגישים להביא את הכרטיס אשראי שבאמצעותו בוצעה הרכישה, הלא הוא הכרטיס האבוד - המבוטל! 1) נראה לכם שההזמנה התבטלה? - לי לא נראה שכן הם כנראה מורידים אוטומטית כאשר מקבלים את מס' האשראי... 2) מה עלי לעשות כדי להנפיק את הכרטיסים ללא האשראי? - תעודות זהות לא בטוח יעזרו שכן אין שום הוכחה שהכרטיס שיך לי... (למרות שמצוין במפורש בהזמנה את שם אמי, שמופיעה בת"ז שלי...) אשמח לעצות חשבתי להתקשר לבימות אבל אני מפחדת שהם יגידו לי שהם מבטלים את ההזמנה ואז אני אשאר בלי כרטיסים... תעזרו לי!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 13:26 |
|
| |
שפירו, אני לא ממש מבינה בזה, אבל מה אמא שלך אומרת? אני יכולה לברר לך למרות שלא נראה לי שיבטלו לך את הכרטיסים. הכי טוב שתתקשרי לבימות ותגידי להם מה הבעיה, מקסימום אם הם מבטלים תזמיני מיד את הכרטיסים שוב דרך כרטיס אשראי אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 14:19 |
|
| |
ניסיתי להתקשר אבל המס' הוא להזמנת כרטיסים טלפונית. (מערכת ממוחשבת...) פניתי במייל בתקוה שהם יגיבו ויגידו מה לעשות. - גם בדקתי וראיתי שעדיין נותרו מקומות כך שנשמתי לרווחה! ואמא שלי לא בדיוק מבינה בזה, היא רק אמרה שאולי היא יכולה להשיג איזה חשבונית שיראה שהכרטיס אשראי היה שיך לה... (לא בדיוק ברור לי?????!!) למה א"א לבוא עם התעודת זהות שלי וזהו?! - כתוב שהיא אמא שלי מה הם חושבים שגנבתי לה?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 14:28 |
|
| |
שפירו אני גם לא ממש מבין בתחום אבל שנה שעברה קרה לי מקרה דומה, אז מה שאני מציע, תתקשרי לבימות (אפילו אם המס' הוא להזמנת כרטיסים טלפונית ...) ותגידי להם מה הבעיה(מילא אם יפנו אותך למס' אחר)אני בטוח שהם יהיו יותר חכמים ויגדו לך מה לעשות וכמו שתמי אמרה מקסימום הם יבטלו לך את ההזמנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 15:12 |
|
| |
מנדי ומה קרה בסוף? מה הם אמרו לך לעשות?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 15:25 |
|
| |
נו אני רואה שאת באמת פוחדת להתקשר ...  כמו שאמרתי שפירו,קרה לי מקרה דומה,אבל לא ממש כמו שלך כך שמה שהם אמרו לי לעשות לא ממש רלוונטי למקרה שלך, אבל אם את באמת רוצה לדעת,בסוף הם אמרו לי לבטל את הכרטיס וקניתי כרטיס חדש....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2011 18:53 |
|
| |
התקשרתי והם אמרו שאני לא צריכה לבטל כלום!!!!!!!   
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2011 20:35 |
|
| |
איזה יופי לך! אז איזה כרטיס תצטרכי להביא?
|
|
|
|
|