|
|
| נשלח ב-26/8/2011 17:15 |
|
| |
אתה שואל אותי? אני ל  א יודעת לכן שאלתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 17:18 |
|
| |
| שיר15 כתב: |  | בדיסק רווח לצפיה:איך קוראים לשיר הזה שהם שרו באנגלית? (זה שאיצי(ק) אין לי מושק איך קוראים לו... שר את רובו) |
|
אני רוצה לדעת את המילים שלו!!,אז אני צריכה לדעת מה לחפש ב-קישור שנמצא ב"פרויקט של הפורום"(אני לא יודעת איך קוראים לו)
לחפש את השם ואם בכלל הוא נמצא...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2011 22:20 |
|
| |
השיר נקרא כל ישראל ערבים, המילים לקוחות מחסידיסק
''You sense it, you feel it, you know it No matter where you are This nation-we have that connection And it's strong-from near or far Even when we journey,we are never all alone Couse amidst our people we are home One heart we share One voice in prayer To help our brother when there's need We give our hand With them we stand We know united we'll succeed chorus Am yisroel singing togather as one entity We are conscious of our collective responsibility A single deed affecting the future of our destiny Kol yisroel areivim Zeh lozeh
Yes we share the laughter and tears of yidden everywhere Our sacred values have us bound-a covenant so rare Throughout the ages we've preserved this bond with special care כל ישראל ערבים זה לזה
One mitzva one chesed Can temper what we're dealt Just one single action Across the world is felt
לב אחד גוף אחד We're all part of one whole We-share one heart and one soul
אתה חש ומרגיש ויודע בכל מקום בכל עת וזמן העם מחובר הוא זה לזה בקשר לעולם לא נפרם
וכשאתה עם עצמך אתה כלל לא לבד העם איתך הוא בליבך לעד בקול אחד בלב אחד כאיש אחד נושיטה יד
ניתן כתף ונצטרף נעמוד איתן ביחד איתן' נעמוד ביחד
עשה מצווה למד תורה שנה פני העולם הדרך שלנו היא ודיברת בם.''
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2011 22:52 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | השיר נקרא כל ישראל ערבים, המילים לקוחות מחסידיסק
עשה מצווה למד תורה
שנה פני העולם
הדרך שלנו היא
ודיברת בם.''
|
|
אני נזכר בערגה בארי רוזנר ששר את המילים הללו בהופעה של רווח.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 18:16 |
|
| |
תגידו מי זה מקס או ג'רמי?
נ.ב. תשלחו עוד תמונת שלהם לפורום אין לכם מושג כמה אני מחכה לזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 18:38 |
|
| |
ודאי שזה ג'רמי... - מקס הוא כהה בהרבה ומרכיב משקפיים. ואגב בקשר לשאלה של שיר השיר "כל ישראל ערבים זה לזה" יצא באלבום "ערבים זה לזה" עם דדי גרואכר - מיאמי 26 בביצוע הראשון שלו. בשיר הראשון בסולו מככב מרדכי שפירו ובקטע הסיום שר דדי גראוכר בעברית "אתה חש ומרגיש ויודע..." בדיסק צפיה של מיאמי 26 השיר הזה אינו מופיע אלא רק באלבום השמע "ערבים זה לזה".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 20:48 |
|
| |
תודה רבה שפירו!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 13:23 |
|
| |
בשבועות האחרונים דובר כאן הרבה על דוד פרלמן, שהוא יבשושי, ושחסרה לו ההופעה החיצונית וכו'. האם אתם יודעים באיזה הופעה שדוד פרלמן שר, ירחמיאל רומז לו בצורה כל שהיא שיפסיק להית רציני? והאם אתם יודעים באיזו צורה הוא רומז ? רק מי שיש לו כיוון שיענה.
נ.ב אם תגלו התענינות אפתח אשכול שיתן לכן לשים לב על כל מיני פרטים קטנים, מצחיקים, יפים, וסתם שהיו בהופעות, בעיקר האחרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 15:33 |
|
| |
זה אשכול חובה!! איך לא חשבו עליו קודם?
אלא אם כן זה גורם ללשון הרע על ילדים מהמקהלה ח"ו, למשל על פשלות קטנות, פיהוקים וכד', אולי יש בזה בעיה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 17:05 |
|
| |
נטסון אין הרבה אופציות של הופעות... או בבניני האומה 2010 או 2011, ולדעתי זה בהופעה השנה, לא ששמתי לב אבל כך נראה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 17:24 |
|
| |
יש עוד אופציות של הופעות... גם בארה"ב, ממה שאלי צילם. אז - הממ, צריך לחשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 17:36 |
|
| |
אולי בראיון ברדיו קול חי (יש שם איזה דו שיח בין ירחמיאל לדוד)אבל לא הייתי מקטלגת את זה בתור הופעה....יכול להיות גם בטבריה/כפר סבא....בקשר לאשכול של הפאשלות....פיספוסים.....גם אני חשבתי על הרעיון אבל נראה לי שזה באמת קצת גובל ברכילות/אבק לשון הרע.....אז הייתי מציעה שנשמע דעה מוסמכת בענין ובכל מקרה לפני שאתם מחליטים, פשוט חישבו היטב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 17:39 |
|
| |
זה לא היה ברדיו. וזה אירוע של שבריר שניה שלא כולם שמו לב אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 20:29 |
|
| |
שפירו - לשאלתך מכאן http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2912961&forum_id=21217 - אני יכולה להגיד לך ששירים נוחים יחסית ללמד אלו בעיקר lift up your candle (קשר לאלול - איך כל קבלה קטנה יכולה להשפיע) ו daddy dear (יש גם את הביצוע של עודד קאריטי. ב English Collection של מ.ב.ד) - לא צריך לפרט איך זה קשור לאלול... אלו שירים עם מילים פשוטות יחסית. (יחסית!) שירים אחרים יהיו לא אפקטיביים מרוב מילים חדשות שיצטרכו להקנות בשבילם... (המקסימום שאפשר להקנות בפעם אחת זה 15 מילים, וגם זה לדעתי כבר יותר מדי.) לגבי המילים - אפשר למצוא אותן בחסידיסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 21:16 |
|
| |
מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת של המייל של הפורום?
|
|
|
|
|