בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2011 21:45 לינק ישיר 

noamn123, זה לא כזה פשוט, לא כל אחד מקבל. תקרא באשכול המייל של הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 00:28 לינק ישיר 

מישהי שמורה לאנגלית בקשה ממני למצוא לה בדחיפות שיר באנגלית עדיפות לשיר של מיאמי עם מילים קלות - שיר שמתאים לימים נוראים - וקל ללמד אותו תלמידות ישראליות.( היא חשבה על כיוון של "שמע ישראל" נוסטלגי לא ההוא של נחום סטארק ואני לא בטוחה שאני מכירה אותו טוב...) חשבתי שאוכל להעזר בכם אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשירים + המילים כמה שיותר מהר.  תודה מראש! 
חברה זה דחוף עד מחר אז מי שיכול לעזור אשמח כמה שיותר מהר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 11:46 לינק ישיר 
התשובה לשאלה:

netson כתב:
בשבועות האחרונים דובר כאן הרבה על דוד פרלמן, שהוא יבשושי, ושחסרה לו ההופעה החיצונית וכו'.
האם אתם יודעים באיזה הופעה שדוד פרלמן שר, ירחמיאל רומז לו בצורה כל שהיא שיפסיק להית רציני? והאם אתם יודעים באיזו צורה הוא רומז ?
רק מי שיש לו כיוון שיענה.

נ.ב אם תגלו התענינות אפתח אשכול שיתן לכן לשים לב על כל מיני פרטים קטנים, מצחיקים, יפים, וסתם שהיו בהופעות, בעיקר האחרונות.

אכן ההופעה היתה בבניני האומה בשנה שעברה כשדוד שר ברצינות גדולה ב"רווח" (השיר הראשון שפתח את ההופעה). הוא עשה בצורה כזאת: הוא שם ידו על ראשו של דוד.
אתן קישור לאשכול שעוסק בנושא
                   http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2847766&forum_id=21217  

תעבירו ל- 3:35 שאז מתחיל לשיר דוד וב-  3:43 נראה ירחמיאל שם את ידו על ראשו של דוד.

רק בקשה: תגידו לי אם לדעתכם זה נקרא לשון הרע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 12:01 לינק ישיר 

לא, זה לא נקרא לשון הרע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 12:08 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
מישהי שמורה לאנגלית בקשה ממני למצוא לה בדחיפות שיר באנגלית עדיפות לשיר של מיאמי עם מילים קלות - שיר שמתאים לימים נוראים - וקל ללמד אותו תלמידות ישראליות.( היא חשבה על כיוון של "שמע ישראל" נוסטלגי לא ההוא של נחום סטארק ואני לא בטוחה שאני מכירה אותו טוב...) חשבתי שאוכל להעזר בכם אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשירים + המילים כמה שיותר מהר.  תודה מראש! 
חברה זה דחוף עד מחר אז מי שיכול לעזור אשמח כמה שיותר מהר!

מישהו יכול לתת לי בדחיפות רעיון?! למישהו יש את המילים של "שמע ישראל" (לא בטוחה שכך השיר נקרא...)?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 12:15 לינק ישיר 

שפירו, השיר הזה? אני גם לא מכירה שיר כזה (חוץ מהאלבום האחרון). העתקתי את המילים מחסידיסק (באמת שאין לי מושג מה זה): ''Since the beginning of our nation In every single generation Our people slandered and accused And tortured just because they are Jews Yet thronged the brutal pain and grief Stead fast they clung to their belief They hold their head a little higher And as they perished in the fire They cried out שמע ישראל To live a life of תורה To stand up righteous and strong To voice unquestioning faith In ever lasting song To say שמע ישראל To serve ה' without fear To dream about the day When all the world will he And when dejected by our sorrow We must look to a new tomorrow And when the darkness turns to down Another generation born The massage is that ה' is one Is passed from fathers to their sons The children sing their voices sour Emerging stronger than before They cry out שמע ישראל To live a life of תורה To stand up righteous and strong To voice unquestioning faith In ever lasting song To say שמע ישראל To live these words everyday ה' אלוקינו ה' אחד''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 12:20 לינק ישיר 

זה השיר של נחום סטארק לא?!
אגב מישהו יודע מזה השיר הזה ובאיזה אלבום הוא מופיע? http://www.chasidisk.com/songdetail.asp?song_id=1397&search=no

תוקן על ידי shapiro3 ב- 02/09/2011 12:33:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 12:32 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 12:35 לינק ישיר 

תמי- ראית את הוידאו? שמת לב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 12:45 לינק ישיר 

השיר הזה נמצא במיאמי 25 ברצועה 5
הבעיה היא שהשיר בכלל לא מוזכר בעטיפה:

כתוב שם רק רחם ורפאינו והשיר הזה נמצא ביניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 12:47 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
זה השיר של נחום סטארק לא?!
אגב מישהו יודע מזה השיר הזה ובאיזה אלבום הוא מופיע? http://www.chasidisk.com/songdetail.asp?song_id=1397&search=no

תוקן על ידי shapiro3 ב- 02/09/2011 12:33:51

נמצא בהופעה 1 רצועה 6

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 13:03 לינק ישיר 

תודה יש לך רעיונות לעוד שירים?
ואגב השיר המקורי של שמע ישראל הוא לא ממיאמי 25 אלא באחד מאלבומי שנות התישעים בתקופת נחום סטארק הצעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 13:18 לינק ישיר 

את יודעת באיזה אלבום? ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שיר כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 15:19 לינק ישיר 

נטסון, כן. ראיתי. האמת ששמתי לב לטפיחה הזאת כבר מזמן, אבל פירשתי אותה כ״יופי, ילד טוב״ או משהו כזה. מעניין למה אתה פירשת את זה אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 17:05 לינק ישיר 

שפירו, כתבתי לך את זה כאן בעמ' 11 באשכול:

אידי כתב:
שפירו - לשאלתך מכאן http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2912961&forum_id=21217 - אני יכולה להגיד לך ששירים נוחים יחסית ללמד אלו בעיקר lift up your candle (קשר לאלול - איך כל קבלה קטנה יכולה להשפיע) ו daddy dear (יש גם את הביצוע של עודד קאריטי. ב English Collection של מ.ב.ד) - לא צריך לפרט איך זה קשור לאלול...
אלו שירים עם מילים פשוטות יחסית. (יחסית!)
שירים אחרים יהיו לא אפקטיביים מרוב מילים חדשות שיצטרכו להקנות בשבילם... (המקסימום שאפשר להקנות בפעם אחת זה 15 מילים, וגם זה לדעתי כבר יותר מדי.)

לגבי המילים - אפשר למצוא אותן בחסידיסק.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.