|
|
| נשלח ב-1/9/2011 21:45 |
|
| |
noamn123, זה לא כזה פשוט, לא כל אחד מקבל. תקרא באשכול המייל של הפורום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 00:28 |
|
| |
מישהי שמורה לאנגלית בקשה ממני למצוא לה בדחיפות שיר באנגלית עדיפות לשיר של מיאמי עם מילים קלות - שיר שמתאים לימים נוראים - וקל ללמד אותו תלמידות ישראליות.( היא חשבה על כיוון של "שמע ישראל" נוסטלגי לא ההוא של נחום סטארק ואני לא בטוחה שאני מכירה אותו טוב...) חשבתי שאוכל להעזר בכם אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשירים + המילים כמה שיותר מהר. תודה מראש! חברה זה דחוף עד מחר אז מי שיכול לעזור אשמח כמה שיותר מהר!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 11:46 |
|
| |
התשובה לשאלה:
| netson כתב: |  | בשבועות האחרונים דובר כאן הרבה על דוד פרלמן, שהוא יבשושי, ושחסרה לו ההופעה החיצונית וכו'.
האם אתם יודעים באיזה הופעה שדוד פרלמן שר, ירחמיאל רומז לו בצורה כל שהיא שיפסיק להית רציני? והאם אתם יודעים באיזו צורה הוא רומז ?
רק מי שיש לו כיוון שיענה.
נ.ב אם תגלו התענינות אפתח אשכול שיתן לכן לשים לב על כל מיני פרטים קטנים, מצחיקים, יפים, וסתם שהיו בהופעות, בעיקר האחרונות. |
|
אכן ההופעה היתה בבניני האומה בשנה שעברה כשדוד שר ברצינות גדולה ב"רווח" (השיר הראשון שפתח את ההופעה). הוא עשה בצורה כזאת: הוא שם ידו על ראשו של דוד.
אתן קישור לאשכול שעוסק בנושא
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2847766&forum_id=21217
תעבירו ל- 3:35 שאז מתחיל לשיר דוד וב- 3:43 נראה ירחמיאל שם את ידו על ראשו של דוד.
רק בקשה: תגידו לי אם לדעתכם זה נקרא לשון הרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:01 |
|
| |
לא,
זה לא נקרא לשון הרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:08 |
|
| |
| shapiro3 כתב: |  | מישהי שמורה לאנגלית בקשה ממני למצוא לה בדחיפות שיר באנגלית עדיפות לשיר של מיאמי עם מילים קלות - שיר שמתאים לימים נוראים - וקל ללמד אותו תלמידות ישראליות.( היא חשבה על כיוון של "שמע ישראל" נוסטלגי לא ההוא של נחום סטארק ואני לא בטוחה שאני מכירה אותו טוב...) חשבתי שאוכל להעזר בכם אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשירים + המילים כמה שיותר מהר. תודה מראש! חברה זה דחוף עד מחר אז מי שיכול לעזור אשמח כמה שיותר מהר! |
|
מישהו יכול לתת לי בדחיפות רעיון?! למישהו יש את המילים של "שמע ישראל" (לא בטוחה שכך השיר נקרא...)?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:15 |
|
| |
שפירו, השיר הזה? אני גם לא מכירה שיר כזה (חוץ מהאלבום האחרון). העתקתי את המילים מחסידיסק (באמת שאין לי מושג מה זה): ''Since the beginning of our nation
In every single generation
Our people slandered and accused
And tortured just because they are Jews
Yet thronged the brutal pain and grief
Stead fast they clung to their belief
They hold their head a little higher
And as they perished in the fire
They cried out שמע ישראל
To live a life of תורה
To stand up righteous and strong
To voice unquestioning faith
In ever lasting song
To say שמע ישראל
To serve ה' without fear
To dream about the day
When all the world will he
And when dejected by our sorrow
We must look to a new tomorrow
And when the darkness turns to down
Another generation born
The massage is that ה' is one
Is passed from fathers to their sons
The children sing their voices sour
Emerging stronger than before
They cry out שמע ישראל
To live a life of תורה
To stand up righteous and strong
To voice unquestioning faith
In ever lasting song
To say שמע ישראל
To live these words everyday
ה' אלוקינו ה' אחד''
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:35 |
|
| |
תמי- ראית את הוידאו? שמת לב?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:45 |
|
| |
השיר הזה נמצא במיאמי 25 ברצועה 5 הבעיה היא שהשיר בכלל לא מוזכר בעטיפה:
כתוב שם רק רחם ורפאינו והשיר הזה נמצא ביניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 12:47 |
|
| |
נמצא בהופעה 1 רצועה 6
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 13:03 |
|
| |
תודה יש לך רעיונות לעוד שירים? ואגב השיר המקורי של שמע ישראל הוא לא ממיאמי 25 אלא באחד מאלבומי שנות התישעים בתקופת נחום סטארק הצעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 13:18 |
|
| |
את יודעת באיזה אלבום? ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שיר כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 15:19 |
|
| |
נטסון, כן. ראיתי. האמת ששמתי לב לטפיחה הזאת כבר מזמן, אבל פירשתי אותה כ״יופי, ילד טוב״ או משהו כזה. מעניין למה אתה פירשת את זה אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 17:05 |
|
| |
שפירו, כתבתי לך את זה כאן בעמ' 11 באשכול:
| אידי כתב: |  | שפירו - לשאלתך מכאן http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2912961&forum_id=21217 - אני יכולה להגיד לך ששירים נוחים יחסית ללמד אלו בעיקר lift up your candle (קשר לאלול - איך כל קבלה קטנה יכולה להשפיע) ו daddy dear (יש גם את הביצוע של עודד קאריטי. ב English Collection של מ.ב.ד) - לא צריך לפרט איך זה קשור לאלול...
אלו שירים עם מילים פשוטות יחסית. (יחסית!)
שירים אחרים יהיו לא אפקטיביים מרוב מילים חדשות שיצטרכו להקנות בשבילם... (המקסימום שאפשר להקנות בפעם אחת זה 15 מילים, וגם זה לדעתי כבר יותר מדי.)
לגבי המילים - אפשר למצוא אותן בחסידיסק. |
|
|
|
|
|
|