בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2011 17:27 לינק ישיר 

(למרות שהתשובה די צפויה,אני בכל זאת שואלת.)
תגידו,יש אפשרות לקבל שרות הגהה על התגובות שנשלחות כאן?
זה פשוט לא עסק (או עסק לא פשוט...)לכתוב הודעה,ולגלות בה שגיאות כתיב,אחרי שפג התוקף לערוך אותה...
לי זה ממש צורם.
אני יודעת שלמנהלים יש כזו אפשרות,אבל זה פתרון לא ממש מוצלח,כי לא מדובר כאן בפיקוח נפש,רק במשהו שמציק,ובשבילו,לא נראה לי הוגן להטריד מנהלים עסוקים ממנוחתם...
ועוד משהו,שלא קשור לכלום...,למישהו יש מושג,במה עוסקים הפורומים זליבויי ומישקיי,שחסומים לציבור הרחב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 19:05 לינק ישיר 

את צריכה להבין שייש שטועים בגלל שיש באיפוד מקלדת קטנה וגם פזיזות יתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 19:17 לינק ישיר 

ובמה עוסק פורום בחדרי חרדים חב"ד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 12:12 לינק ישיר 

לבבית - האופציה היחידה היא לעבור על ההודעה לפני - או מקסימום עד שעה אחרי השליחה 
--
מכייפת - בלהתלונן שמשעמם שם. (באמת!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 14:13 לינק ישיר 

אז בשביל זה פתחו פורום
חחח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2011 18:13 לינק ישיר 

כמה עצוב,שאדם יכול לחיות שנים בחוסר ידיעה,עד שבא מישהו ומאיר את עיניו...
אז זה מה שקורה לי,(בין היתר...)עם מיאמי.מדי תקופה,יש מישהו שדואג להוכיח לי,שאני עדיין לא יודעת הכל.
ורב הנסתר על הנגלה...
אותה דמות אלמונית,(שכמובן משתנה מפעם לפעם..)טענה לי,שיש קטע ב"רווח" לצפיה,בו רואים את הילדים מדברים (בעיקר,את יוסי שיק)בנסיעה לאן שהוא...ועוד כמה קטעים באולפן.
(לי יש,קטעים שהם לומדים ורוקדים ,עוד משהו במיאמי על רקע הים,אבל לא באולפן.)
אני מוכרחה לדעת אם יש מצב שפספסתי כזה דבר,עד עצם היום הזה.
(מתודה,שלא היה לי את הדיסק המקורי,לקחתי אותו מקרוב משפחה,שצרב מחבר...בקיצור,הצורב מן הצרוב,פטור....
ב"יבא",היתה זו חדוה,שעדכנה אותי בעובדה,שיש קטע באולפן.שגם אותו לא זכיתי לראות,כנראה מאותה סיבה...)
ויש סיכוי טוב,שהפסדתי עוד כמה דברים על הדרך..,כשאני אדע מזה,זה יהיה בלתי נסבל.
מחכה לתגובה ולתגליות נוספות על קטעים שלא ראיתי...
נ.ב.בראיון עם חנינא,ראו קטע שהוא שר עם מרדכי ואייזיק-sunshine ,וגם אותו לא ראיתי מעולם,את מיאמי 26,יש לי.אז מאיזה מופע זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2011 19:11 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
(מתודה,שלא היה לי את הדיסק המקורי,לקחתי אותו מקרוב משפחה,שצרב מחבר...בקיצור,הצורב מן הצרוב,פטור....

פטור מכפל וחייב בקרן  אבל זה לגבי גנבה לגבי צריבה כל אחד ישאל את רבו!!! 

תוקן על ידי כוחאש ב- 16/11/2011 19:12:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2011 22:05 לינק ישיר 

כוחאש כתב:
פטור מכפל וחייב בקרן

כוחאש - !!

--
לבבית - הקטעים ההם ברווח נמצאים רק בגרסת ה DVD של רווח.
לגבי חנינא - זה נמצא במיאמי 26 בסוף, אחרי שהבוגרים שרים. הקטע ששמתי שם למיטב זכרוני הוא כל הקטע שירחמיאל נידב לנו מהשיר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 17:05 לינק ישיר 

אידי כתב:

לגבי חנינא - זה נמצא במיאמי 26 בסוף, אחרי שהבוגרים שרים. 

אז,כן ראיתי את זה.משום מה,בראיון זה היה נראה לי קטע יותר ארוך,ממה שיש לי ב-CD(שלשם שינוי..,נקנה במיטב הכסף.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 22:12 לינק ישיר 

ישארי רוזנר שיר שהוא מבצע בעברית שר לילד שחולה או משהו כזה מישהו יודע למה נכתב השיר הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 23:56 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
כמה עצוב,שאדם יכול לחיות שנים בחוסר ידיעה,עד שבא מישהו ומאיר את עיניו...
אז זה מה שקורה לי,(בין היתר...)עם מיאמי.מדי תקופה,יש מישהו שדואג להוכיח לי,שאני עדיין לא יודעת הכל.
ורב הנסתר על הנגלה...
אותה דמות אלמונית,(שכמובן משתנה מפעם לפעם..)טענה לי,שיש קטע ב"רווח" לצפיה,בו רואים את הילדים מדברים (בעיקר,את יוסי שיק)בנסיעה לאן שהוא...ועוד כמה קטעים באולפן.
(לי יש,קטעים שהם לומדים ורוקדים ,עוד משהו במיאמי על רקע הים,אבל לא באולפן.)
אני מוכרחה לדעת אם יש מצב שפספסתי כזה דבר,עד עצם היום הזה.
ב"יבא",היתה זו חדוה,שעדכנה אותי בעובדה,שיש קטע באולפן.שגם אותו לא זכיתי לראות,כנראה מאותה סיבה...)
ויש סיכוי טוב,שהפסדתי עוד כמה דברים על הדרך..,כשאני אדע מזה,זה יהיה בלתי נסבל.
מחכה לתגובה ולתגליות נוספות על קטעים שלא ראיתי...
נ.ב.בראיון עם חנינא,ראו קטע שהוא שר עם מרדכי ואייזיק-sunshine ,וגם אותו לא ראיתי מעולם,את מיאמי 26,יש לי.אז מאיזה מופע זה?

על רווח עוד לא ענו לך, אז ממה שידוע לי - בDVD של רווח יש בונוס שנקרא "מיאמי במיאמי" - מסע של הילדים למיאמי.
הבעיה שלא רק את וכל אלו שצרבו פספסו את זה, אלא גם כל מי שהזדרז לקנות את רווח לצפיה בCD - שיצא לפני הDVDהפסיד בעצם את הבונוס כי מי שיש לו כבר את המופע לצפיה, לא שווה לו אחר כך לקנות את הDVD רק בשביל הבונוס שחסר... אז לצערי גם לי אין את זה ומעולם לא הצלחתי עדיין להשיג או לראות את הקטע וידיאו הזה. (אולי שמישהו יעלה את זה להורדה?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2011 20:01 לינק ישיר 

חברים אני צריכה עזרה דחופה במציאת השיר, be a mench איך באמת קוראים לו? באיזה אלבום הוא נמצא ואם אפשר קישור למילים. וגם איך קוראים לשיר ערבים זה לזה - שבאנגלית (שבצפיה של רווח ואלבום של ערבים) וגם בשבילו אם אפשר קישור למילים דחוף! (אני זוכרת שכברשאלו על זה רק לא זוכרת בדיוק איפה...) תודה לעוזרים!

תוקן על ידי shapiro3 ב- 29/11/2011 20:19:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2011 21:28 לינק ישיר 

השיר באנגלית מרווח,נקרא כל ישראל ערבים,(רצועה 2,במיאמי "כל ישראל ערבים...",מופע מיאמי 26 )
הקישור למילים,מחסידיסק:
http://www.chasidisk.com/songdetail.asp?song_id=1487&search=yes
לגבי השיר be a mentch,כך קוראים לו.אני שמעתי אותו,במיאמי אולטימיט,המקור:מיאמי אקספירינס 2, (1992)
את המילים,אולי ניתן למצוא באתר מוזיקה נוסף,תנסי.
(יש לי את החוברת עם מילות השירים,כשיתאפשר לי,אצלם,ואעלה לכאן.)

מקוה,שסוף סוף,הקישור נכון........

תוקן על ידי לבבית30 ב- 29/11/2011 21:43:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2011 07:34 לינק ישיר 

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 30/11/2011 07:34:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2011 16:36 לינק ישיר 

תודה לבבית עזרת לי מאד! אשמח אם מישהו יכול לעזור לגבי השיר השני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.