| נשלח ב-16/12/2010 23:04 |
|
| |
הי אני רוצה למחות פה על משהו שמאוד מאוד חורה לי- אווווווף אני יודעת שאין כאן מישהו שיסכים איתי אבל אני משוגעת על התקופה של מיאמי בירושליים!!!!!!!!!וגם על השירים של סטנד אפ (ובמיוחד על זייבל פרלמן בעל הקול ה...מעורר השראה והמתוק הזה!!!!) לוידת למה כל כך "מעליבים" את התקופה הזו. היו בה שירים מוצלחים אחד אחד- סטנד אפ, שלום רב, ירושליים שמעו לקולנו, איך נשיר, נער ועוד שאני לא זוכרת כרגע. ומעל הכל- דובי שפירו שאין ולא יהיה עוד ילד מיוחד כמוהו במקהלה!!!גם מבחינת הקול(כן כן אני מממממש אוהבת את הקול שלו אפילו שהוא לא קול פעמונים צלול!)וגם מבחינת ההופעה... ואיך שכחתי את דניאל מוצ'ניק ש-תעשו טובה תצפו בסולו שלו מהשיר "שמע"-בסוף השיר...אין דברים כאלה!!!
טוב טוב הצילו לא לסקול אותי...אבל כן אני הכי אוהבת את התקופה הזו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 23:26 |
|
| |
כל אחד והטעם שלו - אבל לדעתי התקופה של רווח היא תקופה מוצלחת בקנה מידה רציני. יושר פעם עשתה ספירה של ככמה סולנים יש בכל אלבום והתוצאה היתה שברווח יש את המספר הכי גבוה! משהו כמו 25! וכל אחד הוא סולן סולן! אלסון, שיק, רוזנר, יעקובוביץ, פולק, אודינסקי, ברוין, קאץ', אדלר, נוסבאום, לוין, ברישנסקי, פרידמן, סתם זרקתי שמות, אבל תחשבו על זה!
תחשבו על תקופות אחרות שהיו בהם 3-4 סולנים מוצלחים אבל זהו! קריטי - ספינר, מרדי שפירו - איזק בנישי, מוצ'ניק - פרלמן, קניג - בינדר - הרשקוביץ, לא צודקת?
תוקן על ידי תמר99 ב- 19/12/2010 23:29:39
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2010 23:21 |
|
| |
קניג, בנדר, הרשקוביץ, גורקין, אברמוביץ, אברמוביץ, אייל, אייל, סילברברג, ג'ייקובסון, ג'ייקובסון, ג'ייקובס...
ספינר, קאריטי, קליין, סטרן, לווי, שלזינגר, שודפסקי, מג'סקי, סלצר...
היו, היו הרבה כוחות גם בסביבות שנת 90' (+-).
לא יודעת מה מבחינה כמותית (גם טכנית ברווח היו המון ילדים), אבל לא הייתי אומרת שרווח היה תקופת פריחה מיוחדת, למרות שיש בו בלי ספק כמות רצינית של סולנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 23:37 |
|
| |
אין ספק שרווח היה הכי טוב בתקופה האחרונה גם במספר הסולנים וגם באיכות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2011 21:23 |
|
| |
.
שני האיילים הגדולים כבר בני 14 וע 15,וריצ׳י 13 גורקין בן 14, שרולי רובין בן 14 ועקיבא ג'ייקובס יהיה 15 שני האיילים הגדולים כבר בני 14 וע 15,וריצ׳י 13 גורקין בן 14, שרולי רובין בן 14 ועקיבא ג'ייקובס יהיה 15 בקרוב מאד . ובנימין רבינה כבר בן 14. [/quote]
זה די לא הגיוני שבניימין כבר בן 14 הוא בקושי ניראה בן 12
וגם שוב אני חוזר על השאלה שלי מישהו יודע אם שאול אלסן עדיין שר?
תוקן על ידי מצפהלמשיח2 ב- 01/01/2011 21:25:13
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2011 21:28 |
|
| |
לא שמעתי על קריירת המשך שלו.
(מסכימה איתך, אגב)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 11:57 |
|
| |
איך קוראים לשיר שעודד קריטי שר עם מרדכי בן דוד??
דדי משו,לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 12:02 |
|
| |
איזו השגחה פרטית...
לשיר קוראים Daddy Dear .
(תעיפי מבט באשכול "אחד מי יודע")
חוץ מזה הוא שר איתו גם את "למען תצליח".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 14:56 |
|
| |
את מתכוונת ל"שמע בני" -זה השם של השיר, מישהו אולי יודע איזה עוד ילד שר את זה עם מ.ב.ד?אני מתכוונת לשמע בני.. לפני כמה שנים ראיתי קטע של מ.ב.ד עם עוד ילד אחד מממממזה מממתוק!!!והוא שר איתו את זה. מישהו יודע מי זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 02:40 |
|
| |
הביצוע "רפאנו" עם דניאל מוצ'ניק במיאמי 25 עם עוד מישהו זה אותו ילד צעיר עם הקול האדיר באלבום "שבת ירושלים" בשיר רפאנו? מענין למה גם לא מראים את כל הקטע כפי שהראו עם הקטעים של מרדכי שפירא ונחום סטארק לפעמים נדמה לי שהביצוע של דניאל יותר טוב מהמקורי..
קצת מאוחר לשאול את זה,אבל אם היה מופע ענק ומיוחד לרגל 25 שנה לפרחי מיאמי... אז למה לעזאזל לא השקיעו לרגל ה30?! למרות שבטוח עשו איזה מופע באיזה אולם בניו ג'רסי אבל לפחות לצפייה לשמיעה משהו!!!
לא מתאים לירחמיאל.
שאלה אחרונה שמאוד סקרנה אותי: "במרום" אחד הלהיטים היותר בולטים במיאמי 25 בכיכובו של אייזיק בנישי יש שיר מקורי כזה? או שזה עוד לחן שירחמיאל דחף לכבוד ה25 כמו הנה נחלת או כמו בישראל,משיח
תוקן על ידי BroMish ב- 10/01/2011 02:42:25
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 11:44 |
|
| |
דניאל מוצ'ניק שר את זה עם שלוימי דקס ולא זה לא אותו ילד, שלומי דקס היה בפרחי מיאמי? אני חושב שהוא היה בצליל וזמר תקנו אותי אם זה לא נכון, בכל אופן את השיר המקורי שר סטיוארט ביננסטוק (מקוה שכתבתי נכון, שאגב הוא דוד של ז'ק נוסבאום)אתה יכול לראות אותו באיזה סרטון של קעמפ שדה חמד לא זוכר מאיזה שנה בכל אופן יש את זה בפורום הישן. לפי מה שאני זוכר ההופעה ה-30 היתה בברוקלין קולג'. במרום -יש מקורי לא יודע מאיזה תקליט אולי מאחד הראשונים של פרחי מיאמי בכל אופן במיאמי אקספרינס 2 יש מחרוזת כזאת שהילדים מחולקים לקבוצות והם יוצאים ונכנסים, באחד הקטעים נחום סטארק וארי גולברג ועוד אחד שרים את השיר הזה הרבה יותר יפה מהביצוע שבמיאמי 25. ואגב הקטע של נחום סטארק הוא לא ממש מההתחלה אם תשים לב הילד-נתנאל מולר מתחיל שם רק מהפזמון ולא מהבית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 11:54 |
|
| |
במרום זה מהאלבום הראשון של פרחי מיאמי - VICTORY ENTEBBE
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2011 21:42 |
|
| |
לגבי שלוימי דקס, על העטיפה של מיאמי 25 הוא כתוב עם כולם מתחת לכותרת bringing back (מחזירים) - ז"א שהוא היה שם מתישהו. גם מההקשר נראה שהוא בוגר מיאמי - כל שאר הזמרים האורחים שהיו שם הם בוגרי מיאמי. (כשנגמור לעבוד על פרוייקט הוויקי, וכולם מוזמנים לעזור, נוכל לענות על שאלות כאלו בקלות...) --- לא ידעתי שסטיוארט ביננסטוק דוד של זק נוסבאום. נראה שהכל/הקול נשאר במשפחה... :) --- ושתי שאלות בקונוטציית בוגרים  : 1. מי אלו הבוגרים שהופיעו בפסח תשס"ט? 2. איך קוראים לבוגר השלישי (חוץ מקליין ומסילברמן) שהיה בהופעה הקיץ בירושלים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 21:28 |
|
| |
להלן השאלה של תמר99:
מיהו הסולן בשיר "דווי הסר"?
התשובה שלי:
סטיוארט ביננסטוק ועוד אחד בשם Y רוזנבלט (משום מה נדמה לי שזה "יעקב", אבל זה בגדר "נדמה לי" בלבד.)
--- על השאלות שלי (בהודעה הקודמת כאן) אין תשובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 22:38 |
|
| |
אידי תודה .
למה חשבתי שסטיוארט הוא יותר ג׳ינג׳י? זכור לי שפעם מישו העלה סרטון ישן ישן שלו כשהוא שר את אשר ברא לא זוכרת איפה, ושם הוא היה ממש שונה!!!!
אולי גדל...
|
|
|
|
|