בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2011 22:52 לינק ישיר 

מי יכול להגיד לי מי הסולנים בנקדש? אני לא זוכר באיזה אלבום אבל זה מופיע באלבום...
תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2011 23:18 לינק ישיר 

עידו, השיר נקדש בוצע לראשונה במופע מיאמי 4. אח״כ הוא יצא בדיסק שלmiami expierience 4. הסולנים:ייצי ספינר, אדם מרגוליס, עודד קריטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 01:41 לינק ישיר 

תמר99 כתב:
אידי תודה . למה חשבתי שסטיוארט הוא יותר ג׳ינג׳י? זכור לי שפעם מישו העלה סרטון ישן ישן שלו כשהוא שר את אשר ברא לא זוכרת איפה, ושם הוא היה ממש שונה!!!! אולי גדל...

אוה, את התכוונת להופעה?
אם כן, אז הסולן שם הוא אברהם ויליג (זאת אומרת, שומעים את ביננסטוק ורואים את ויליג).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 13:09 לינק ישיר 

זה לא היה הופעה רשמית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 20:27 לינק ישיר 

יעזרני הבורא.
אז לאיזה ביצוע של "דווי הסר" התכוונת בשאלה המקורית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 09:21 לינק ישיר 

אואו מצאתי איפה לשאול תשאלה שלי.
זה נכון שכל השירים של פרחי מיאמי זה הכל של ביגון?
לא כ"כ האמנתי למי שאמר לי, אבל אם כן אז פשוט הוא גאון אין עליו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 09:31 לינק ישיר 

אני כבר מההתחלה אמרתי שהוא גאון מוזיקלי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 09:53 לינק ישיר 

אז זה נכון? טוב תודה
ומי אחראי על התנועות של הילדים כריאוגר...משו...
כי כמה שזה מגוון זה נראה שכל התנועות ממקור אחד (לפחות במה שאני ראיתי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 10:23 לינק ישיר 

על הכריאוגרפיה אחראי ירחמיאל ביגון וגם את רוב הלחנים הוא כתב וגם את המילים לשירים באנגלית.אבל הוא לוקח גם מלחינים מבחוץ כמו ישראל לאם שמלווה אותם שנים,משה לאופר,מונה רוזנבלום ואולי עוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 10:25 לינק ישיר 

עידודודו זה שהוא גאון מוזיקלי זה נכון מאד אבל הוא לא מלחין את כ-ל השירים שלהם. חכה שמישהו יבא ויאשר את דבריי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 12:57 לינק ישיר 

ירחמיאל ביגון הכן מלחין את כל השירים חוץ מכמה שהם שירים מבית אבא שלו (כמו מנוחה ושמחה). את המילים לשירים באנגלית כותבת אשתו
.
ישראל לאם משה לאופר ומונה רוזנבלום הם לא מלחינים אלא מעבדים

יש שירים שהוא מלחין אותם אם עוד אנשים כמו איצי בולד (ברך עלינו) וגבריאל כהנא (לכה דודי, אגב הוא היה בעבר ילד מפרחי מיאמי בזמן סטנד אפ)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 14:02 לינק ישיר 

משיחמשיח,נראה לי שאתה טועה,בדקתי עכשיו בדיסק ״רווח״ ובכל שיר שם כתוב:music arranged by: ולסירוגין זה משה לאופר ומונה רוזנבלום וחלק ישראל לאם,אז הם כן מלחינים וגם מעבדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 14:19 לינק ישיר 

אני לא יודע מה כתוב אני רק יודע שירחמיאל לא לוקח שירים מאחרים אלא רק את העיבודים מה שבטוח ישראל לאם למשל המקצוע שלו זה לעבד ולא להלחין. בכל אופן בדקתי תרגום והתרגום הוא עיבד את המוזיקה או סידר את המוזיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 14:35 לינק ישיר 

אוקיי,ברור שירחמיאל מעורב בכל שיר ושיר אבל אני לא בטוחה שהוא יקח את משה ומונה רק בשביל לעבד,ברור שיש להם גם חלק בהלחנה.אחרת,למה בדיסק רווח ירחמיאל לא מוזכר אפילו פעם אחת בעניין העיבודים או בהלחנות ואילו בדיסק יבא חלק מהשירים כתוב את ירחמיאל עם... ובחלק רק הוא לבד,ולפעמים ישראל לאם או אחרים. אם ירחמיאל מכניס מעבדים למה שלא יכניס גם מלחינים,ואדרבה אם אותו אדם יודע את שני הדברים אז למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 14:51 לינק ישיר 

ירחמיאל, שיהיה בריא, הוא באמת גאון מוזיקלי - הוא מלחין עשרות ואולי מאות לחנים בחודש, אבל רק המובחרים ביותר מביניהם זוכים לצאת לאור. במצב כזה, אין לו שום צורך בעולם במלחינים חיצוניים - והוא אכן לא נוטה להשתמש בהם. השירים יוצאי הדופן שהוזכרו כאן הם בהחלט יוצאי דופן.

העיבודים (music arranged by  = המוזיקה עובדה ע"י) - הם בד"כ של מעבדים חיצוניים, אם כי ירחמיאל לא טומן ידו בצלחת גם בקטע הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.