|
|
| נשלח ב-1/3/2011 22:52 |
|
| |
מי יכול להגיד לי מי הסולנים בנקדש? אני לא זוכר באיזה אלבום אבל זה מופיע באלבום... תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 23:18 |
|
| |
עידו,
השיר נקדש בוצע לראשונה במופע מיאמי 4.
אח״כ הוא יצא בדיסק שלmiami expierience 4.
הסולנים:ייצי ספינר, אדם מרגוליס, עודד קריטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 01:41 |
|
| |
| תמר99 כתב: |  | | אידי תודה . למה חשבתי שסטיוארט הוא יותר ג׳ינג׳י? זכור לי שפעם מישו העלה סרטון ישן ישן שלו כשהוא שר את אשר ברא לא זוכרת איפה, ושם הוא היה ממש שונה!!!! אולי גדל... |
|
אוה, את התכוונת להופעה?
אם כן, אז הסולן שם הוא אברהם ויליג (זאת אומרת, שומעים את ביננסטוק ורואים את ויליג).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 13:09 |
|
| |
זה לא היה הופעה רשמית...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 20:27 |
|
| |
יעזרני הבורא. אז לאיזה ביצוע של "דווי הסר" התכוונת בשאלה המקורית?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 09:21 |
|
| |
אואו מצאתי איפה לשאול תשאלה שלי. זה נכון שכל השירים של פרחי מיאמי זה הכל של ביגון? לא כ"כ האמנתי למי שאמר לי, אבל אם כן אז פשוט הוא גאון אין עליו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 09:31 |
|
| |
אני כבר מההתחלה אמרתי שהוא גאון מוזיקלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 09:53 |
|
| |
אז זה נכון? טוב תודה ומי אחראי על התנועות של הילדים כריאוגר...משו... כי כמה שזה מגוון זה נראה שכל התנועות ממקור אחד (לפחות במה שאני ראיתי)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 10:23 |
|
| |
על הכריאוגרפיה אחראי ירחמיאל ביגון וגם את רוב הלחנים הוא כתב וגם את המילים לשירים באנגלית.אבל הוא לוקח גם מלחינים מבחוץ כמו ישראל לאם שמלווה אותם שנים,משה לאופר,מונה רוזנבלום ואולי עוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 10:25 |
|
| |
עידודודו זה שהוא גאון מוזיקלי זה נכון מאד אבל הוא לא מלחין את כ-ל השירים שלהם. חכה שמישהו יבא ויאשר את דבריי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 12:57 |
|
| |
ירחמיאל ביגון הכן מלחין את כל השירים חוץ מכמה שהם שירים מבית אבא שלו (כמו מנוחה ושמחה). את המילים לשירים באנגלית כותבת אשתו . ישראל לאם משה לאופר ומונה רוזנבלום הם לא מלחינים אלא מעבדים
יש שירים שהוא מלחין אותם אם עוד אנשים כמו איצי בולד (ברך עלינו) וגבריאל כהנא (לכה דודי, אגב הוא היה בעבר ילד מפרחי מיאמי בזמן סטנד אפ)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 14:02 |
|
| |
משיחמשיח,נראה לי שאתה טועה,בדקתי עכשיו בדיסק ״רווח״ ובכל שיר שם כתוב:music arranged by: ולסירוגין זה משה לאופר ומונה רוזנבלום וחלק ישראל לאם,אז הם כן מלחינים וגם מעבדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 14:19 |
|
| |
אני לא יודע מה כתוב אני רק יודע שירחמיאל לא לוקח שירים מאחרים אלא רק את העיבודים מה שבטוח ישראל לאם למשל המקצוע שלו זה לעבד ולא להלחין. בכל אופן בדקתי תרגום והתרגום הוא עיבד את המוזיקה או סידר את המוזיקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 14:35 |
|
| |
אוקיי,ברור שירחמיאל מעורב בכל שיר ושיר אבל אני לא בטוחה שהוא יקח את משה ומונה רק בשביל לעבד,ברור שיש להם גם חלק בהלחנה.אחרת,למה בדיסק רווח ירחמיאל לא מוזכר אפילו פעם אחת בעניין העיבודים או בהלחנות ואילו בדיסק יבא חלק מהשירים כתוב את ירחמיאל עם... ובחלק רק הוא לבד,ולפעמים ישראל לאם או אחרים.
אם ירחמיאל מכניס מעבדים למה שלא יכניס גם מלחינים,ואדרבה אם אותו אדם יודע את שני הדברים אז למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 14:51 |
|
| |
ירחמיאל, שיהיה בריא, הוא באמת גאון מוזיקלי - הוא מלחין עשרות ואולי מאות לחנים בחודש, אבל רק המובחרים ביותר מביניהם זוכים לצאת לאור. במצב כזה, אין לו שום צורך בעולם במלחינים חיצוניים - והוא אכן לא נוטה להשתמש בהם. השירים יוצאי הדופן שהוזכרו כאן הם בהחלט יוצאי דופן.
העיבודים (music arranged by = המוזיקה עובדה ע"י) - הם בד"כ של מעבדים חיצוניים, אם כי ירחמיאל לא טומן ידו בצלחת גם בקטע הזה.
|
|
|
|
|