בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2014 02:07 לינק ישיר 

כמה שאלות לי אליכם חברים!
1. שמעתי שמועות שהפרחים לא באמת שרים בחלק מההופעות אלא זה הקלטה אני בתשעים אחוז לא מאמין לזה אני רק רוצה לקבל את אישורכם?
2. האם ירחמיאל מאמן אותם את הריקודים או שזה מישהו אחר?
3. ראיתי את ההסרטה במייל הקהל את העם מאיפה השיר הזה לקוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 10:18 לינק ישיר 

זה לא נכון,רק אצל מיאמי שרים "על אמת"...
את "הקהל" אני צילמתי בסוכות תשע"ג בנ.י...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2014 10:42 לינק ישיר 

ניורק כתב:

1. שמעתי שמועות שהפרחים לא באמת שרים בחלק מההופעות אלא זה הקלטה אני בתשעים אחוז לא מאמין לזה אני רק רוצה לקבל את אישורכם?

אני חושב שבעבר זה היה יותר מצוי. עכ"פ  ישנם שירים שהם פלייבק בהופעה. למשל קח את השר "או השם"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 10:43 לינק ישיר 

אידי כתב:

netson כתב:

netson כתב:
אידי- תנסי לראות אם הפתרון יעבוד כאן

אידי?

אוף. לא מצליחה להתרכז בכלום!

אידי - מה יש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 15:38 לינק ישיר 

ניורק כתב:
אתה יכול להפוך את ה- 90% ל- 100%... 
מיאמי, בשונה ממקהלות אחרות, אכן שרים חי על הבמה. 
בDVD אח"כ, לעומת זאת, תוכל למצוא עריכות ודברים כאלה.

למיטב ידיעתי ירחמיאל אחראי בגדול. יותר מזה צריך לשאול... לעיונכם, מראיינים פוטנציאלים!

תשאל את המעלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 15:46 לינק ישיר 

netson כתב:

אידי כתב:

netson כתב:

netson כתב:
אידי- תנסי לראות אם הפתרון יעבוד כאן

אידי?

אוף. לא מצליחה להתרכז בכלום!

אידי - מה יש?

זה היה על החטופים. כלומר, בעקבות.

ובלי קשר אני כמעט לא מתחברת ממחשב אז גם אין לי כ"כ הזדמנויות לעשות נסיונות... (מזל שיש פלאפון!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 00:59 לינק ישיר 

ניורק כתב:

כפי שכבר ציינה אידי, יכול הינך בלב שקט שלא להאמין לזה במאת האחוזים... פרחי מיאמי, הינה המקהלה היחידה (ככל הידוע לי. ואגב, לפי דברים הנשמעים מירחמיאל, נתון זה הוא גם ככל הידוע לו) המופיעה בצורה חיה, כשכל קולות המקהלה (ולא רק קטעי הסולו) אינם פלייבק שהוקלט באולפן מקצועי (לאחר אינספור שעות הקלטה...) ונערך בידיים מקצועיות שהוסיפו לו קולות שניים ושלישיים, אלא מבוצעים Live על במת ההופעה.

זאת עובדה הגלויה לכל בר בי רב דחד יומא הניחן בראיה חדה (כמו גם בשמיעה מוסיקלית נכונה) ויכול להבחין מיד בין שירת פלייבק לשירה חיה. אם בכל זאת תרצה (או ירצו השמועות) להתעקש, אוסיף, כי זו גם עדות אישית ששמעתי מהאיש והאוזן אלי לישינסקי, המופקד על הסאונד ברובם ככולם של מופעי המקהלה בניו יורק.

אם-כי חשובים כאן שתי הסתייגויות:

האחת – המדובר הוא אודות ההופעה עצמה, אולם ה-DVD  מההופעה/ות אכן עובר עריכת אולפן מקצועית, הן מבחינת האודיו (כשפעמים ורצועת הקול עוברת עריכה אולפנית, ופעמים אחרות רצועת הקול איננה כלל אותו פס הקול של הקונצרט), והן מבחינת הוידאו (כשלרוב הוא ערוך ומשולב ממספר מצלמות שונות וממספר קונצרטים שונים. לשם דוגמא: ה-DVD  'יבא' נערך מקטעי וידאו שהתקבלו מ- 12 (!) מצלמות וידאו שונות ומשני קונצרטים שונים – האחד נערך בחוה"מ סוכות, והשני בחוה"מ פסח), וכפי שכבר הוסיפה וציינה אידי.

השניה – המדובר הוא אודות שירת המקהלה עצמה, אולם מוסיקת הכִּלְיִי, המוסיקה המבוצעת בידי התזמורת, פעמים שונות אכן אינה מבוצעת בצורה חיה ומושמעת בפלייבק. אם-כי, ייאמר לזכותו של ירחמיאל, כי – א. במגרש הביתי (קרי: בקונצרטים הנערכים בניו יורק והסביבה) הוא כמעט לעולם אינו משתמש בפלייבק (שימוש שאינו מוסיף כבוד רב למקהלה...). ב. אף במקומות בהם הוא עושה שימוש בפלייבק (כקונצרטים בישראל ועוד), הוא אינו מתכוין לרמות את הקהל, וחברי התזמורת אינם עושים את עצמם כאילו הם מנגנים, אלא הם אכן יושבים ולא עושים דבר, כך שכל חד עין יוכל מיד להבחין כי המוסיקה הינה פלייבק (האמת, כי כל חד אוזן יוכל אף הוא להבחין בכך מיד, אף בלא כל העפת מבט לכיוונה של התזמורת).

אכן כן. ירחמיאל, "הגיבור בעל אלף הפנים", אחראי כמובן על הלחנים (והתאמתם למילים, או ההיפך), פעמים אף על העיבודים, וכן... גם על כוריאוגרפיית הילדים (הוא אמנם נעזר מעט באנשי צוות נוספים, אולם הוא העומד בראשם). האמת? אם הדברים היו מסתכמים בכך, היה ירחמיאל יכול מעט לנוח, אולם כשהוא חובש (עם סיוע מבני משפחתו) אף את כובע המפיק הטכני (על שלל הוריאציות – הפקת הקונצרט עצמו, פרסומו ועוד), הוא בהחלט זקוק ל'נשמה יתירה'...

ככל הידוע לי, השיר 'הקהל' בוצע לראשונה, בחוה"מ סוכות תשע"ג (ולדברי 'מיאמוש' האחראית לתיעוד הוידאו הזה, הרי שקטע הוידאו אכן צולם שם), ומאז בוצע במספר קונצרטים נוספים לאורך התקופה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 20:43 לינק ישיר 

חברה תודה על התשובות היפות.. 
אנמי רואה שלא שאלתי מספיק ברור את השאלה על השיר הקהל כוונתי לא באיזה הופעה זה היה אלא מה המקור לשיר האם יש את זה באיזה דיסק? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 20:59 לינק ישיר 

1.תיקון טעות: אני רואה
2.אגב באמת ישיבה בויס שרים בכאילו בהופעות??
מה כזה קשה לאמן ילדים לשיר באמת? זה מוריד את כל האויר..
3.עדיין לא הבנתי מה שענו לי באשכול אחר על מה ששאלתי באיזה דיסק אפשר למצוא את השיר ששרו שלושת הילדים בהופעת אט אט שיר באנגלית (נו זה עם הפשלות... כמובן שעדיין יפה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 21:40 לינק ישיר 

הקהל לא יצא עדיין בשום דיסק. נקווה שהוא יהיה באט אט....
את השיר תמצא בדיסק miami meets toronto
גם אני אהבתי את הפשלות בשיר...
ואני מקווה שצבי שמחון ופרלמן יגיעו להופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2014 22:47 לינק ישיר 

אתה יכול למצוא מידע על האלבום בוויקי. (לא יכולה לקשר מהפלאפון...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 11:03 לינק ישיר 

נשלח ב-6/7/2014 01:27חסום משתמש  צטט הודעה  ערוך הודעה  מחק הודעה  לינק ישיר 

ראיתי את הוידיאו של הראיון עם נחום סיגל ומרוש מסקרןהאותי דווקא מה ששורלים את בנימין רבינא ומאוד נהנים מהתשובה שלו וצוחקים בתרגום שהביאו כאן לא מופיע הקטע הזה אשמח מאוד עם מישהו יתרגם לי את הקטע הזה

דדווח על תוכן פוגעני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 11:07 לינק ישיר 

ובכן, אין לי את זה לפניי, אבל ממה שאני זוכרת נחום סיגל שאל את רבינא משהו כמו "אנשים מתפעלים כשאתם (=ארבעת האחים) שרים ביחד?" ורבינא ענה בפשטות: "כן"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2014 14:29 לינק ישיר 

נשמע חמוד!:)
יש לי שאלה קטנה, לא יודעת עד כמה תוכלו לעזור.. אבל ננסה.
יש לי אינטרנט מוגן, כך שאי אפשר לפתוח drive וכו', אבל את מה שן הצלחתי להוריד - הוא כותב לי אחרי התקדמות קטנה - "נכשל  שגיאת רשת".
יש משהו לעשות לזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2014 14:57 לינק ישיר 

הממ... אין לי מושג, רק רציתי להזכיר ששאלות תמיכה טכנית מעדיפות להתארח באשכול "תמיכה טכנית". לפעמים הן אפילו נענות שם יותר מהר, ע"י מחשביסטים מזדמנים...
בהצלחה בכל אופן :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 56 57 58 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.