|
|
| נשלח ב-8/7/2014 15:06 |
|
| |
כן.. הופס, סליחה.. אין לי כרגע איך להעביר את זה.. סורי!! אמן!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2014 12:23 |
|
| |
סתם תזכורת שקיים אשכול מיוחד לשאלות קטנות. (נראה שגם מחבר האשכול בעצמו שכח ממנו, כי את השאלה האחרונה שלו הוא הכניס ב"שיחה בפורום" ;-) ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2014 15:13 |
|
| |
שאלה-באשכול הסרטונים דף מס 18 יש קישור לסרטון עם יושי ויאיר שרים בחתונה והסיסמא yayo ניסיתי לפתוח את הסרטון והוא כותב שהסיסמא לא נכונה.מישו יודע איך אפשר לפתוח?.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 18:46 |
|
| |
יש למייל של הפורום גם ערוץ יוטיוב???
כי אם לא אולי יש לפתוח ואז יהיה אפשר לעלות סרטונים (כמובן תחת הגדרת פרטי) בלי בעיה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 11:33 |
|
| |
רעיון טוב!!-:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 19:18 |
|
| |
מצחיק שלא חשבנו על זה.... יפה כוחאש.. איםה אפשר להשיג ת'שיר "מודים"??.?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 21:49 |
|
| |
כוחאש - הערוץ שמיאמוש העלתה ממנו שייך גם הוא לפורום, אבל החידוש בהצעה שלך הוא שהמייל של הפורום שייך לכולם וכל אחד שיש לו את הסיסמה למייל יוכל להעלות ממנו, בלי צורך בתיווך של המנהלים. בכל אופן, נראה שיש עליך קונצנזוס פה. רוצה ניהול משנה? שיריש - בDVD של Miami in Concert . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 14:18 |
|
| |
חחח אידי, הצחקת אותי!! אה, שלום, דרך אגב... 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 19:47 |
|
| |
למה, את לא בעד?  כוחאש, ברצינות, אם רק היית רוצה היית יכול להיות מנהל משנה מצויין. אם תרצה... אנחנו פה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 22:38 |
|
| |
יש לי בקשה אחת וגם שאלה
הבקשה: בפרופיל שם משתמש שלי מופיע הגיל 36 שזה ממש טעות ואין לי מושג איך זה קרה. אני בת 26 ואשמח אם העורכת תוכל לשנות. תודה
השאלה: בדי וי די של רווח[שרק לאחרונה קניתי אותו ממש באיחור ניכר] שמתי לב שיש ילדים ששרים ממש יפה ובקושי קבלו קטעי סולו. למשל: ילד בשם איתמר ששר ירושלים וכו. או שמולי ברוין ששר ממש יפה לדעתי. וגם אחד בשם שלום כמדומני.., מדוע לא שומעים את קולם ורק כמה חברה ששרים כמעט בכל שיר? במיוחד אחד חמוד אגב ששר קצת מתחת לאף ומככב שם מאד...
סתם שאלות מתוך סקרנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 00:00 |
|
| |
שלום לך שריונה וברוכה הבאה! (אין לי כאן אייקונים ,אז תאלצי להסתפק בכוונתי העמוקה לשגר זר פרחים)
זה היה חמוד ומוזר יחדיו,לקרוא את הודעתך.
לרגע תהיתי לעצמי,אם לא נכנסתי בטעות לפורום הישן... נשאבת אחורה במנהרת הזמן.
לשאלתך ;הו, כאילו לא לדעת את השם של הסולן האגדי מרווח,זה כמעט כמו לשאול מה זו מכונת כביסה...(ולמה דווקא? אולי כי יש לי כמה מכונות להפעיל במקרה ...?! ;) אפילו הקטנה שלי כבר אומרת "שאול" וצוחקת, כאילו היא יודעת מה היה הסיפור של אמא שלה... :)
בקיצור,אם שמת עליו עין אז יש לך טעם טוב.
קוראים לו שאול אלסן.
בנוגע לשינוי גילך בכרטיס האישי,את צריכה להכנס לדף פרטים אישיים שנמצא למעלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 00:24 |
|
| |
לילה טוב, לבבית.
אצלינו השעה כעת 11 ורבע את כנראה כבר ישנה...
ראשית, לא כל כך הבנתי איך אפשר לשנות את הגיל ,אבל לא משנה.. שישאר כך,
לדעתי זה מספיק מביך שאשה בת 26 נמצאת בפורום של פרחי מיאמי וזה לא שאני מזלזלת חלילה אלא מדובר כאן במין ''הערצה'' לקטנטנים שמצפצפים ושרים.
שנית, אני יודעת שלמוערץ שלך קוראים שאול רק בכוונה לא כתבתי את שמו לאחר שציינתי שהוא שר מהאף. מה לעשות, אני כך חושבת...ולא כל כך הבנתי למה ילדים נוספים לא קיבלו גם סולו אלא עמדו שם בשורה כדי לשמש תפאורה.. אבל בינינו שאול יודע לשיר מצוין מבלי לזייף.
אגב,לא סתם כינית עצמך לבבית- שמתי לב שאת מלאת רגש והתגובות שלך [אפילו על שאול] הם תגובות ברמה.. תמשיכי כך...
לילה טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 00:42 |
|
| |
זה נמצא ממש מעל הסמיילי שמברך אותך לשלום,בכניסתך לכאן.יש קישור לדף פרטים אישיים,בו את מגדירה מחדש את שנת הלידה. —
לצערי אני עדיין לא ישנה ... ;)
אבל למיטב ידיעתי,ההפרש בין בלגיה לארץ הוא בסה"כ כמה שעות.
בעניין הסולו,יש אשכולות מתאימים יותר לדון בהם, אבל לי אין הרבה מה לחדש בנושא,מאחר ולטעמי הוא מוצה עד תום.
ויש לי עוד כמה מילים להגיב,לא בשעה הזו. :)
|
|
|
|
|