בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2014 11:44 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

שאלה-באשכול הסרטונים דף מס 18 יש קישור לסרטון עם יושי ויאיר שרים בחתונה והסיסמא yayo ניסיתי לפתוח את הסרטון והוא כותב שהסיסמא לא נכונה.מישו יודע איך אפשר לפתוח?.

יום אחד כוחותינו יבצעו פשיטה על המחשב של MILKI100 . יש להניח שהיא הורידה את זה, כך שמן הסתם זה קיים שם באיזשהו מקום. אל ייאוש יהודים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2014 11:50 לינק ישיר 

שריונה כתבה:
יש לי בקשה אחת וגם שאלה

הבקשה: בפרופיל שם משתמש שלי מופיע הגיל 36 שזה ממש טעות ואין לי מושג איך זה קרה. אני בת 26 ואשמח אם העורכת תוכל לשנות. תודה
השאלה: בדי וי די של רווח[שרק לאחרונה קניתי אותו ממש באיחור ניכר] שמתי לב שיש ילדים ששרים ממש יפה ובקושי קבלו קטעי סולו. למשל: ילד בשם איתמר ששר ירושלים וכו. או שמולי ברוין ששר ממש יפה לדעתי. וגם אחד בשם שלום כמדומני.., מדוע לא שומעים את קולם ורק כמה חברה ששרים כמעט בכל שיר? במיוחד אחד חמוד אגב ששר קצת מתחת לאף ומככב שם מאד...
סתם שאלות מתוך סקרנות...

שלום ברישנסקי :-)
קול רך ומקסים מקטגוריית הנמוכים האהודה עליי. הוא וזלמן פולק.
שניהם עשו לי פעם השראה לאיזה סיפור...

ולגבי הגיל, כמו שלבבית אמרה, רק את יכולה לשנות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2014 11:53 לינק ישיר 

שריונה כתבה:
לילה טוב, לבבית.

אצלינו השעה כעת 11 ורבע את כנראה כבר ישנה...
ראשית, לא כל כך הבנתי איך אפשר לשנות את הגיל ,אבל לא משנה.. שישאר כך,
לדעתי זה מספיק מביך שאשה בת 26 נמצאת בפורום של פרחי מיאמי וזה לא שאני מזלזלת חלילה אלא מדובר כאן  במין ''הערצה'' לקטנטנים שמצפצפים ושרים.
שנית, אני יודעת שלמוערץ שלך קוראים שאול רק בכוונה לא כתבתי את שמו לאחר שציינתי שהוא שר מהאף. מה לעשות, אני כך חושבת...ולא כל כך הבנתי למה ילדים נוספים לא קיבלו גם סולו אלא עמדו שם בשורה כדי לשמש תפאורה.. אבל בינינו  שאול  יודע לשיר מצוין מבלי לזייף.
אגב,לא סתם כינית עצמך לבבית- שמתי לב שאת מלאת רגש והתגובות שלך [אפילו על שאול] הם תגובות ברמה.. תמשיכי כך...
לילה טוב!

שריונה, מסתובבים פה חבר'ה שמבוגרים ממך בהרבה, אז תרגישי נוח להיות בת 26 וגם 36 , בעיתו ובזמנו בעז"ה

ועקבת פה טוב, הא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2014 02:58 לינק ישיר 

אידי כתב:
שריונה כתבה:
יש לי בקשה אחת וגם שאלה

הבקשה: בפרופיל שם משתמש שלי מופיע הגיל 36 שזה ממש טעות ואין לי מושג איך זה קרה. אני בת 26 ואשמח אם העורכת תוכל לשנות. תודה
השאלה: בדי וי די של רווח[שרק לאחרונה קניתי אותו ממש באיחור ניכר] שמתי לב שיש ילדים ששרים ממש יפה ובקושי קבלו קטעי סולו. למשל: ילד בשם איתמר ששר ירושלים וכו. או שמולי ברוין ששר ממש יפה לדעתי. וגם אחד בשם שלום כמדומני.., מדוע לא שומעים את קולם ורק כמה חברה ששרים כמעט בכל שיר? במיוחד אחד חמוד אגב ששר קצת מתחת לאף ומככב שם מאד...
סתם שאלות מתוך סקרנות...

שלום ברישנסקי :-)
קול רך ומקסים מקטגוריית הנמוכים האהודה עליי. הוא וזלמן פולק.
שניהם עשו לי פעם השראה לאיזה סיפור...

לפני שנים ציינתי בפורום הישן כמה אני אוהבת את הקול שלו וכמה חבל שבקושי קיבל סולואים.

ולגבי הגיל, כמו שלבבית אמרה, רק את יכולה לשנות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2014 00:55 לינק ישיר 
שבוע טוב, גריני

עכשיו השעה חמישה לאחת מוצאי שבת.[לפי שעון ישראל]
מתי שלחת את ההודעה שלך אם רשום שבתאריך 30  [שזה שבת או מוצא''ש] בשעה 2?
כנראה טעות של המחשב שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 03:59 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
אפילו הקטנה שלי כבר אומרת "שאול" וצוחקת, כאילו היא יודעת מה היה הסיפור של אמא שלה... :)

אני מוכרח להודות כי המשפט הזה הצליח לרגש אותי מעט.

זהו סיפורה של שרשרת הדורות. דורות הבאים ולא נוטשים את תורת האימהות. כך נוצר לו דור חדש המנגן ומעמיק. אכן, את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 04:02 לינק ישיר 

שריונה כתב:
עכשיו השעה חמישה לאחת מוצאי שבת.[לפי שעון ישראל]
מתי שלחת את ההודעה שלך אם רשום שבתאריך 30  [שזה שבת או מוצא''ש] בשעה 2?
כנראה טעות של המחשב שלך.

שריונה,

זאת לא יכולה להיות טעות של המחשב, מהסיבה הפשוטה כי בכל הנוגע לתאריך ושעת ההודעה, 'הכל הולך אחר' המופיע בשרתי האתר, ואין כל משמעות לתאריך ושעה המופיעים במחשב ממנו נשלחה ההודעה.

הסיבה וההסבר לשעת ההודעה של greenie פשוטים אף הם: ההודעה נכתבה בערב שבת מחו"ל, כשהשעה בארץ היתה קרוב לשלש בליל שבת [תופעה נפוצה למדי ברחבי הפורומים].

את הדיון ההלכתי המסועף שבסוגיא זו, נדחה לבית המדרש ולא ננתח מעל במה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 13:42 לינק ישיר 

אידי כתב:
למה, את לא בעד?
כוחאש, ברצינות, אם רק היית רוצה היית יכול להיות מנהל משנה מצויין. אם תרצה... אנחנו פה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה את חושבת שאני לא רציני???.
אני גם פה את יכולה לפנות אלי במייל או בפרטי כמו תמיד .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 14:53 לינק ישיר 

חלילה וחס, כוחאש!
המילה "ברצינות" לא באה לפקפק ברצינות כוונותיך.
אוקיי, עברתי למייל.

ואגב, חברים... מכאן בקשתי שלוחה:
למי שיש את המייל שלי, אני מעדיפה הודעות לשם על פני התיבה הפרטית פה, שעולה על גדותיה כל פעם מחדש.
תודה לכולכם :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 00:12 לינק ישיר 

אידי כתב:
למה, את לא בעד?
כוחאש, ברצינות, אם רק היית רוצה היית יכול להיות מנהל משנה מצויין. אם תרצה... אנחנו פה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

בטח שבעד! רק שהצחיקה אותי המהירות של ההכתרה לתפקיד:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2014 08:59 לינק ישיר 
הועתק מאשכול "האירוע המוזיקלי של השנה חדשה! מיאמי ופריד בשמחה רבה"

טוב אוקיי. אגב מה הפשט כאן מהדורות? היו כמה מהדורות של הדיסק "רווח"? במה זה התבטא?

מקור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2014 12:02 לינק ישיר 

ובכן, כמה מהדורות בדיוק היו אני לא יודעת, אבל סביר להניח שלאלבום שנמכר בלמעלה מ-15,000 עותקים לפני שיצא הdvd שלו היו כמה מהדורות.

בכל אופן, מהדורה עברית ומהדורה אנגלית כמעט תמיד יש - העטיפה שם שונה (על המהדורה העברית פשוט כתוב בעברית).

כאמור, באלבום רווח אחת המהדורות הנ"ל זכתה ביד נוספת המונפת כלפי מעלה יותר ממספר הילדים שהניפו את ידיהם...

ליושר כמדומני היה עותק אחד מכל מהדורה. (או שזה היה הדובר? ניסיתי לחפש את המקור ולא מצאתי...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2014 12:55 לינק ישיר 

תודה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2014 03:45 לינק ישיר 

נטסון הסברת לי פעם איך מצוטטים קטע מתוך משהו שמישהו כותב ועדיין לא קלטתי אשמח שתסביר לי או מישהו אחר...
כתבת לי אז שצריך ללחוץ על הסימן הזה '' אבל זה לא הולך לי זה מביא אותי לאיזה משהו שאני לא יודע מזה אז אם יש לזה עוד שלבים אשמח שתסבירו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2014 22:33 לינק ישיר 

אם תספר לנו לאן זה מביא אותך, אולי נוכל לעזור

אתה גולש מפלאפון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 58 59 60 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.