בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2011 14:53 לינק ישיר 

וואו,מגיבים פה היום מהר,איזה כיף המשיכו ככה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 15:01 לינק ישיר 

אין לי כח להתווכח. (מי רוצה לעזור לי?) אבל אני זוכר שגם בפורום הקודם אמרה המנהלת שם למישהו את זהשירחמיאל מלחין הכל.(!)
 וזה מאוד הגיוני המקהלה היא שלו למה שיקח ממשהו אחר ירחמיאל אפילו מלחין לאחרים אז למה שיקח מאחרים. חוץ מזה שגם מנהלי מקהלות אחרים מלחינים לעצמם ולא מבקשים את חסדי האחרים כמו למשל אלי גרסטנר ויוסי ניומן, וכמו אברהם רוזנברג של צליל וזמר וכן שלשלת ג'וניור (וגם שלשלת)יצחק רוזנטל וכן איצי בולד פרחי ניו יורק ואולי גם יגאל צליק של פרחי לונדון ויש עוד מלא דוגמאות. מה שכן עיבודים זה משהו אחר צריך להתמחות ולדעת לנגן בהרבה כלים אלי גרסטנר למשל מעבד לעצמו כי הוא יודע לנגן בהרבה כלים ולא רק בפסנתר אבל לפעמים בעיבוד הוא פונה גם לישראל לאם שהוא הגדולים בתחום. גם שלשלת ג'וניור יצחק רוזנטל רק מלחין, בעיבודים הוא פונה למישהו אחר. ירחמיאל מעבד לעצמו גם שירים אבל בד"כ אלו שירים אלקטרוניים כמו יבוא
ואגב שכחתי במקהלות את נחמן זלצר שמלחין לעצמו.

ירחמיאל הוא גאון בהלחנות הוא ידוע מזה כבר בתור בחור בישיבה שהוא הלחין לפרחי טורנטו וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 15:02 לינק ישיר 

ושכחתי לכתוב שלמה לא? למה שלא יקח אותם רק בשביל עיבודים? מה הבעיה יש מלא זמרים שעושים כך, שמלחינים לעצמם אבל העבוד מישהו אחר עושה כמו למשל ברוך לוין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 15:09 לינק ישיר 

טוב,משיחמשיח באמת בוא נסיים את הוויכוח בכך שאתה צודק,בסדר?(שלא תכעס עליי חלילה לפני שבת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 15:41 לינק ישיר 

חס ושלום אני לא כועס בכלל! שבת שלום ומבורך ופורים שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2011 17:29 לינק ישיר 

מה אם הדי וי די האחרון? שווה לקנות או שזה סתם קאוורים מוכרים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2011 18:27 לינק ישיר 

את מתכוונת ל-Light Up The Nights? אם יש לך את כל ההופעות של מיאמי ואת לא תבזבזי כסף בשביל כמה שירים בודדים שיש שם שלא יצאו קודם בדיסק לצפיה-אז אל תקני. אני בכל אופן קניתי ואני מאד נהנית ממנו.כי זה גם נחמד לראות מקבץ כזה מכל השנים,טעימה קטנה מכל הופעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2011 00:30 לינק ישיר 

מעריץ אמיתי של מיאמי היה קונה אפילו בשביל קטע אחד שלא יצא לפני כן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2011 16:42 לינק ישיר 

נכון,ולכן קניתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2011 18:35 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
מעריץ אמיתי של מיאמי היה קונה אפילו בשביל קטע אחד שלא יצא לפני כן.

הייתי מעריצה שרופה.... כל דיסק שיצא וכל די וי די.
אבל גדלתי קצת, וגיליתי שיש חיים גם אחרי מיאמי... אני עדיין אוהבת, ומשוגעת (קצת פחות) אבל לא אליל כבעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2011 20:43 לינק ישיר 

יש לי את הדיסק של רווח לצפיה. מכיון שקניתי אותו מיד כשיצא הוא לא בגרסת דיוידי. מה שאומר שאין לי את הבונוסים...
מכיון שילדי שנות האלפים המוקדמות הם הילדים האהובים עלי ביותר. אני חיבת כל חלקה שיצאה.
על הדיוידי כתוב שיש ראיון של קרוב לחצי שעה עם הילדים בדרך לארץ?!(במטוס) לא יודעת בדיוק.
רציתי לדעת האם למשהו יש את זה? והאם הבונוסים שווים שבעים ש"ח לדיוידי חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2011 20:50 לינק ישיר 

לי יש את זה!
וואו,ראינו את זה איזה מאה פעם ואף פעם לא נמאס לנו.זה חמוד מאד!
לא יודעת אם שווה לך בשביל 70 ש"ח,תחשבי לבד אם את מספיק מעריצה של מיאמי ולא אכפת לך להוציא על זה כסף.
ודרך אגב,כמה עלה רווח שאת קנית?(לא הדי.וי.די.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2011 05:37 לינק ישיר 

לא זוכרת אחותי שלמה.
נראה לי שבסביבות החמישים, שישים (אז זה היה התחליף של הדיוידי)
ואיזה ילדים נמצאים בקטע הזה? והאם הוא באמת חצי שעה...?! (אם כן אז אולי הוא שוה שבעים ש"ח)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2011 12:48 לינק ישיר 

יש שם שני קטעים של בונוסים 1) מיאמי במיאמי-רואים אותם נוסעים להופעה במיאמי ליומיים. כמובן שלא כל ילדי המקהלה אבל קבוצה של לפחות 15 ילדים. רואים אותם עושים חזרות על הבמה ומאחורי הקלעים וגם קצת מההופעה וכן גם רואים אותם קצת מטיילים במיאמי כמו במין גן חיות קטן-ג'ונגלי כזה,ונוסעים באיזה סירה מיוחדת וכו' וכו' וכן רואים אותם בהתחלה קצת במטוס. אבל זה לא ראיון.
2) רואים את ירחמיאל באולפן של קן ברג'ס בארץ מקליט את המוזיקה עם אלי לאופר ומונה רוזנבלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2011 14:56 לינק ישיר 

איזה ילדים נמצאים? שאול,יוסי,שמולי,ג׳ורדן,מנחם סמל,דוד הסן,משה בליסקו,גרשי,לייבו,עזריאל,גבריאל לוי,ארי רוזנר(רק בקטע אחד)דורון,איתמר,אלינתן.זה מה שאני זוכרת עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.