אני לא גולש מפלאפון כרגע אלא ממחשב אבל בלי קשר מאיפה אני גולש אני לפעמים רוצה לענות על משהו ספציפי שמישהו כותב ואהני רוצה לצטט כמו שאתם עושים כל הזמן ואני פשוט לא יודע איך. אשמח שתסבירו לי ברור איך עושים אתזה.
נשלח ב-5/10/2014 04:36
אידי אשמח שתספרי לי בפרטי או כאן או בכל מקום אחר בקצרה את ההיסטוריה של הפורום באיזה שנה הוא התחיל? מי פתח אותו? מה זה פורום פרחי מיאמי ''החדש''? האם היום הוא פחות פעיל מפעם או אולי יותר? מה החלומות שלך על הפורום? ואולי תפתחי איזה אשכול של היסטוריה.
נשלח ב-5/10/2014 04:37
איפה אפשר לראות את הרשימה של כל מי שחבר בפורום?
נשלח ב-5/10/2014 07:16
סליחה אני מחליף את השאלה עכשיו אני רואה איפה יש רשימת חברים אבל השאלה היא למה אני לא מופיע שם? ואם אני צריך להוסיף א''ע אז איך עושים אתזה?
נשלח ב-6/10/2014 23:15
ניורק כתב:
אידי אשמח שתספרי לי בפרטי או כאן או בכל מקום אחר בקצרה את ההיסטוריה של הפורום באיזה שנה הוא התחיל? מי פתח אותו? מה זה פורום פרחי מיאמי ''החדש''? האם היום הוא פחות פעיל מפעם או אולי יותר? מה החלומות שלך על הפורום? ואולי תפתחי איזה אשכול של היסטוריה.
ועוד משהו, כדאי לך בזמנך הפנוי להעיף מבט בקטגוריית "דיונים כלליים" באינדקס (מצ"ב קישור). נראה לי שיש שם דברים שיעניינו אותך, ואתה מוזמן גם להקפיץ משם כל מה שתראה כרלוונטי ;)
אני לא גולש מפלאפון כרגע אלא ממחשב אבל בלי קשר מאיפה אני גולש אני לפעמים רוצה לענות על משהו ספציפי שמישהו כותב ואהני רוצה לצטט כמו שאתם עושים כל הזמן ואני פשוט לא יודע איך. אשמח שתסבירו לי ברור איך עושים אתזה.
כשאתה לוחץ על סמל הגרשיים שמשמאל להודעה שאתה רוצה לצטט, אתה אמור לקבל משהו כזה:
[quote]אני לא גולש מפלאפון כרגע אלא ממחשב אבל בלי קשר מאיפה אני גולש אני לפעמים רוצה לענות על משהו ספציפי שמישהו כותב ואהני רוצה לצטט כמו שאתם עושים כל הזמן ואני פשוט לא יודע איך. אשמח שתסבירו לי ברור איך עושים אתזה.[/quote ]
שים לב רק שאתה לא מוחק את הסימן של ה- [quote] בהתחלה ובסוף הציטוט, כי אז זה יופיע כטקסט רגיל ולא כציטוט.
נשלח ב-7/10/2014 04:31
אידי כתב:
כשאתה לוחץ על סמל הגרשיים שמשמאל להודעה שאתה רוצה לצטט, אתה אמור לקבל משהו כזה:
[quote]אני לא גולש מפלאפון כרגע אלא ממחשב אבל בלי קשר מאיפה אני גולש אני לפעמים רוצה לענות על משהו ספציפי שמישהו כותב ואהני רוצה לצטט כמו שאתם עושים כל הזמן ואני פשוט לא יודע איך. אשמח שתסבירו לי ברור איך עושים אתזה.[/quote ]
שים לב רק שאתה לא מוחק את הסימן של ה- [quote] בהתחלה ובסוף הציטוט, כי אז זה יופיע כטקסט רגיל ולא כציטוט.
אוקי תודה אני רואה שזה הולך לי טוב
נשלח ב-7/10/2014 04:35
וגם הוספתי א''ע חבר בפורום איזה כייף. תודה אידי. אגב ראיתי שאת חברה בעוד פורומים. למען האמת בהתחלה כזה חשבתי שמי שחבר בפורום פרחי מיאמי אין לו עוד משהו חוצמזה אבל אחרי זה הגדלתי ראש והבנתי שבטח זה הפורום הכי קרוב לליבך ואחרי זה זה עוד תחומים שמענינים אותך... (ואגב איך אני שונא את הסמיילים פה הם כאלה לא יפים.)
נשלח ב-7/10/2014 22:16
בשמחה! (הנה אחד מוצלח ;-))
והאמת היא שפעם פורומי המוזיקה המאוחדים (מיאמי, גרסטנר ופשוט מוזיקה) היו פעילים, מעניינים ומאוחדים כמו משפחת פורומים אחת גדולה... היו ימים :-)
היום באמת נשאר פורום מיאמי ותו לאו כל כך.
וחוצמזה, אתה זה שמאייש כאן את תפקיד הפטריוט, זוכר?