בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2014 10:03 לינק ישיר 

ניורק כתב:
האם ידוע למישהו איפה זה הדף היינו באיזה אשכול שכתוב שם שמות של הרבה סולנים וכשאתה לוחץ על שם רואים את התמונה שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 08:19 לינק ישיר 

דחוף. איך אני מעלה תמונה ישר מהמסך בשולחן עבודה לכאן? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 10:34 לינק ישיר 

לפורום אפשר להעלות תמונות השוקלות עד 500 KB. אם אין לך כאלו לדעתי תוכל לעשות צילום מסך והמשקל התמונה ירד(למייל אפשר ל העלות עד 25MB(!!!) כמדומני.)
איך מעלים תמונה?
על יד לחץן היוטיוב שבתגובה מופיע הסמן הבא(מוקף בעיגול) . לחץ עליו

ולאחר מכן יפתח לך החלונית הזאת (לחץ על המסומן בעיגול ומשם נראה לי שתסתדר.  לאחמ"כ לחץ על הכנסה . אם לא תסתדר, תעדכן...)

תוקן על ידי netson ב- 14/10/2014 10:35:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 11:06 לינק ישיר 

נטסון איפה זה הלחצן היטיוב בתגובה אין לי שם דבר כזה כמו שאתה מראה. יש לי רק את אלו.

מודגשנטויקו-תחתימרכז לשמאלמרכזמרכז לימיןהכנסת רגשונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 11:55 לינק ישיר 
לחץ קודם על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2014 06:49 לינק ישיר 

ראיתי היום את רווח הסתכלתי בשיר יחדשהו ששם ג'ון נס אמר לי שהוא שר בארבע סולנים לא ראיתי אותו. הסתכלתי בשמות של המקהלה בסוף ולא ראיתי את שמו. יש לכם מושג אם הוא היה. אולי מישהו עבד עלי לכו תדעו. בכל מקרה הוא אמר לי גם שהוא מופיע על העטיפה של הדיסק רווח הרביעי משמאל בשורה העליונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2014 10:40 לינק ישיר 

היה אחד שהתראיין ברדיו כל חי והוא היה בפרחי מיאמי שקראו לו דוד נס!!הנה תמונה שלו ברדיו-

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2014 22:55 לינק ישיר 

כן זה הוא במאה אחוז. הוא אמר לי שהוא התראיין ברדיו קול חי. כנראה יש לו שתי שמות או שג'ון זה כינוי לדוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2014 23:29 לינק ישיר 

חיפשתי באינטרנט גלריות של תמונות מההופעה זה מאוד מוזר לא מצאתי כלום על אף שהיו שם כמה צלמים כמו מאיר דהן והצלם הראשי של קראון הייטס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2014 20:40 לינק ישיר 

ג'וש, חבר'ה. ג'וש. לא ג'ון.

(תגובות נוספות בהמשך אי"ה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 08:47 לינק ישיר 

האם יש למישהו כאן את המייל של ירחמיאל? (אני רוצה לדעת אם שווה לי להשיע את המאמץ כי מישהו אמר לי שהוא יכול להביא לי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 09:14 לינק ישיר 

יש את המייל שמופיע על האלבומים (אין לי אחד כזה מול העיניים כרגע. זה ybandmiami משהו) ויש את המייל של עמותת שירינו. אמנם שניהם לא המייל האישי שלו (אני מניחה...), אבל הוא קורא אותם.
שמעת את הראיון ההוא שהוא נתן לפורום, נכון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 09:27 לינק ישיר 

כן שמעתי.
אוקי אני ישיג את המייל האישי. הוא אמר לי שהוא יביא לי את האישי שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 09:28 לינק ישיר 

ניורק כתב:
האם יש למישהו כאן את המייל של ירחמיאל? (אני רוצה לדעת אם שווה לי להשיע את המאמץ כי מישהו אמר לי שהוא יכול להביא לי)

על מה המאמץ- אם מותר לדעת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 09:31 לינק ישיר 

הבוגר שפגשתי אמר לי שהוא יכול להביא לי את המייל האישי של ירחמיאל אז שאלתי אם יש כבר למישהו שאני לא יתאמץ סתם. כי הוא קצת עשה פרצוף אבל הוא יביא לי בעז''ה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 60 61 62 ... 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.