אני אסע לב"ב בעז"ה בחופש.נראה אם יש אותו שם...
אם יתברר שאכן אי אפשר להשיג אותו בשום אופן, נצטרך לחשוב על סעיף בתקנון...נשלח מהאנדרואיד שלי
לא דחוף כרגע..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
כן נטסון...מישהו יודע את התשובה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
תתקשרי לירחמיאל. כמה פשוט ככה חכם.
שמתי לב שדיסקים נוסטלגיים השירים לקוחים מההופעות עצמם.לדוג ב"שירו לו" ויש עוד הרבה.האם ירחמיאל הוציא את הדיסקים הנל מוקלטים באולפן?או רק מהופעות? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
יש לי אוסף ענק של דיסקי מיאמי. חמישה מתוכם הם דיסקים שמוקלטים מההופעות- מיאמי אקספריאנס 1 עד 5...נשלח מהאנדרואיד שלי
כן אני יודעת שהם מוקלטים מהופעותהשאלה אם יש את אותם שירים לא מוקלטים מהופעות..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השיר "אילו פינו" מהדיסק של פרחי טורונטו?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!