בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול השאלות הקטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2016 23:03 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
מה קרה עם אהרון שלום קאהן? בדיוידי של מיאמי בקונצרט היה כתוב ליד שמו ז"ל???? ראיתי שכבר שאלו את זה, אבל מה התשובה??? זה פשוט נורא אם זה אמיתי!!

למישהו יש תשובה בעניין? אולי משורר?
השאלה הזאת ממש מעסיקה אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2016 22:12 לינק ישיר 

יש תשובה למישהוא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2016 14:59 לינק ישיר 

האם יש תרגום לפרשנות בדיוידי של יבוא?
מישהו מהפורום תרגם את זה פעם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2016 15:22 לינק ישיר 

איזה פרשנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2016 15:35 לינק ישיר 

בדיוידי יש בונוס-כל ההופעה של יבוא עם הקלטה של פרשנות-ירחמיאל וכמה מהפרחים מדברים על ההופעה והשירים תוך כדי צפיית הווידאו..זה ממש מעניין.
יש שם את יאיר,יושי,האחים אייל ונראה לי שגם הרשקוביץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2016 01:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2016 06:59 לינק ישיר 

אז זה פרוייקט נוסף שצריך לבצע מתישהו;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2016 22:13 לינק ישיר 

האם יצא אלבום שבו שרו בוגרי מיאמי בשם 'שבת התכוננו'?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2016 05:08 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

משוררששיער כתב:

מחרוזת מדהימה של השירים בסייעתא דשמיא, When, ו- Sunshine מבוצעים על-ידי חנינא אברמוביץ [אידי?...], אייזיק בנישי ומרדכי שפירא - מומלץ בחום! 

נכון.
בסוף המחרוזת שומעים את ירחמיאל מציג אותם: חנינא אברמוביץ', אייזיק בנישי, מרדכי שפירו.
ומומלץ ממש!
אחרי שקלטתי את הרצועה הזו, חיפשתי את ההסרטה שלה בDVD אבל נדמה לי שרואים שם רק את מספר השניות האחרונות בטריו שלהם

אכן. את השלב בו מרדכי שפירא וחנינא אברמוביץ הצטרפו אל אייזיק בנישי לפזמון.

אגב, הניסוח המדויק יותר הוא: "מחרוזת מדהימה של השירים בסייעתא דשמיא, When, ו- Sunshine מבוצעים על-ידי מרדכי שפירא, חנינא אברמוביץ ואייזיק בנישי", בהתאמה לסדר הכרונולוגי בביצוע השירים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:09 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

אסתרק כתבה:

משוררששיער כתב:

מחרוזת מדהימה של השירים בסייעתא דשמיא, When, ו- Sunshine מבוצעים על-ידי חנינא אברמוביץ [אידי?...], אייזיק בנישי ומרדכי שפירא - מומלץ בחום! 

נכון.
בסוף המחרוזת שומעים את ירחמיאל מציג אותם: חנינא אברמוביץ', אייזיק בנישי, מרדכי שפירו.
ומומלץ ממש!
אחרי שקלטתי את הרצועה הזו, חיפשתי את ההסרטה שלה בDVD אבל נדמה לי שרואים שם רק את מספר השניות האחרונות בטריו שלהם

נכון,ולכן ממש התאכזבתי שזה רק כמה שניות מהשיר sunshine
לא רואים אותם שרים את כל המחרוזת..

אמנם לא את כל המחרוזת, אולם קצת יותר מכמה שניות. מעל חצי דקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:10 לינק ישיר 

קוףמכוער כתב:
עד מתי לדעתכם מקהלת פרחי מיאמי תשרוד?
אה?

באצטלת הסבא שעטית על עצמך, נדמה כי ירחמיאל צעיר ממך. לא?...

אז מה פשר הפסימיות הפושה ברשות כבודו?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:11 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

מיאמוש כתב:
מה קרה עם אהרון שלום קאהן? בדיוידי של מיאמי בקונצרט היה כתוב ליד שמו ז"ל???? ראיתי שכבר שאלו את זה, אבל מה התשובה??? זה פשוט נורא אם זה אמיתי!!

כרגע אין בידי פרטים מאומתים שביכולתי לשתף עם כלל החברים, ותחושת האחריות הבסיסית מונעת ממני כל כוונה לשתף פיסות מידע לא מאומתות, בפרט בנושא מסוג זה. עמך הסליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:13 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
בדיוידי יש בונוס-כל ההופעה של יבוא עם הקלטה של פרשנות-ירחמיאל וכמה מהפרחים מדברים על ההופעה והשירים תוך כדי צפיית הווידאו..זה ממש מעניין.
יש שם את יאיר,יושי,האחים אייל ונראה לי שגם הרשקוביץ.

אחת מההפקות היצירתיות ביותר של ירחמיאל. דומני שאין בנמצא בכל עולם המוסיקה [היהודי - ודאי, וייתכן מאד אף בשאינו יהודי] אמן המוציא אלבום DVD לצפייה, ומזמין את כלל הצופים לשבת עמו בביתו [או נכון יותר: באולפנו] בכדי לחלוק עמם את התחושות, התובנות והרגשות העוברות עליו במהלך הצפייה בתיעוד מהקונצרטים. מדהים!

הפשרנות (commentery) בנויה בצורה כזו שבמהלך חלקו הראשון של הקונצרט הוא מארח את מנחם קליין [שאף הופיע יחד עם מקהלת הבוגרים באחד מאותם הקונצרטים המתועדים, בחלק הקונצרט שהוחלט כי לא ייכנס למסגרת ה- DVD] ואת יואלי קאר [המנחה הקבוע של המקהלה (מלבד באירועים היסטוריים). אגב, לא רבים יודעים, אך הוא עצמו היה חבר במקהלת המבוגרים שליוותה את הפרחים בקונצרטים בשנות התשעים], ואילו במהלך חלקו השני של הקונצרט הוא מארח את דיויד הרשקוביץ; את יושי בנדר [וגם את אמא שלו, למשך כדקה...]; את יאיר קעניג, את האחים אייל, וגם בוחן את בנו חנניה בסוגיא בבבא בתרא...

מומלץ בחום רב לכל מי שהשפה אינה מהווה עבורו מכשול להנאה צרופה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:14 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
האם יצא אלבום שבו שרו בוגרי מיאמי בשם 'שבת התכוננו'?

אכן. יצא אלבום כזה לפני שנים, אולם הם לא שרו בו כל-כך בתור בוגרי מיאמי כמו בתור חברים של ארי גולדוואג.

מדובר באלבום שהפיק ארי גולדוואג, המכיל מחרוזות שבת המורכבות מלהיטים קיימים לצד שיר אחד חדש שהולחן על ידו ומבוצע בידי הרכב הילדים 'שבת אחים' שהקים אז, באלבום זה הוא אירח את חבריו למקהלה: נחום סטארק, ייצי ספינר, עודד קריטי, נחמן סלצר, אריק סטרן ויצחק רובין. הרכב שככל הנראה מסביר את הצטרפות השירים 'אמר רבי אלעזר', 'למרנן' ו- 'אלוקה' למכלול האלבום, כמחווה לירחמיאל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 06:44 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:

מיאמוש כתב:

כרגע אין בידי פרטים מאומתים שביכולתי לשתף עם כלל החברים, ותחושת האחריות הבסיסית מונעת ממני כל כוונה לשתף פיסות מידע לא מאומתות, בפרט בנושא מסוג זה. עמך הסליחה.

אני אשמח מאוד אם תוכל לבדוק את הענין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול השאלות הקטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 לדף הבא סך הכל 87 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.