בית פורומים שידוכי חרדים

היא נמוכה ממני. מה לעשות? - קיבלתי באישי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2010 19:04 לינק ישיר 

הרי הפורום קובע סדר יום בעולם השידוכים, בואו ננסה לקבוע טבלת התאמת גובה:
2 מ' - עד1.80מ'
1.90 - 1.70
????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2010 22:15 לינק ישיר 

תודה

שלום וברכה,

ראשית, תודה שהכנסת את שאלתי לפורום. היה מעניין לראות את התגובות השונות של חבריו וחברותיו.

כמובן, שחלקם היו קצת יותר רדודים אבל כך זה בכל דבר, יש הטובים ויש הטובים פחות. כמו למשל, אחד שכתב, אם אינני טועה, היה זה 'מעפיל' (שעצם שמו מורה על גאווה וד"ל): "רק אני חושב שהאנונימיות מראה לנו שהשאלה הזאת מפוברקת", או משהו דומה לכך.

שמחתי לראות תשובות יותר ענייניות, אך עדיין אני חושב שכל אחד עונה לפי הספר, אך כשזה מגיע למעשה, בטוחני שגם חלקם שכתבו שראש גבוה יותר ממנה זה לא סוף העולם, יורידו על כך.

למעשה, ביקשתי ממנה לבוא לפגישה הבאה כמו שהיא הולכת לעבודה, לא בבגדי שבת וללא עקבים, וכך אכן היא הגיעה.

ואז נאלמתי דום. העקבים שלה גרמו לה להגיע לי לכתף, אך כעת כשראיתיה ללא עקבים, היא הגיעה לי בקושי רב לחזה. הרגשתי שאני לוקח את אחייניתי לפארק. ולא משנה כמה השיחה זרמה וכמה היא בחורה איכותית (והיא איכותית ברמה גבוהה מאד), כי להתחתן עם מישהי אתה צריך להרגיש שלם איתה בכל, ולא זה היה המצב, ולכן הורדתי. האמת, שכואב לי עליה, היא בחורה כלילת המעלות אך כמו לכל אדם יש לה חסרון, והחסרון הזה הפריע לי. אני מקווה שתמצא את זיווגה במהרה. מגיע לה מישהו טוב.

וכעת, הייתי שמח שכל אחד ישאל את עצמו, אם בכהאי גוונא היה סוגר או לאו? תהיו כנים.

גוד אסיק, אם ברצונך, אתה יכול להעלות את זה לפורום.

ושוב, תודה רבה על הבמה.

שבת שלום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2010 22:18 לינק ישיר 

אני נתפסת לנקודה הכי שולית.

ואומרת, שאני חושבת שלמישו מבחוץ "אין זכות" להביע דעה על ניקים מבפנים.
כנס, תתערבב, תגיב.

אסיק, לתשומת לבך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2010 23:27 לינק ישיר 

אסיק_good כתב:
תודה

שלום וברכה,

ראשית, תודה שהכנסת את שאלתי לפורום. היה מעניין לראות את התגובות השונות של חבריו וחברותיו.

כמובן, שחלקם היו קצת יותר רדודים אבל כך זה בכל דבר, יש הטובים ויש הטובים פחות. כמו למשל, אחד שכתב, אם אינני טועה, היה זה 'מעפיל' (שעצם שמו מורה על גאווה וד"ל): "רק אני חושב שהאנונימיות מראה לנו שהשאלה הזאת מפוברקת", או משהו דומה לכך.

שמחתי לראות תשובות יותר ענייניות, אך עדיין אני חושב שכל אחד עונה לפי הספר, אך כשזה מגיע למעשה, בטוחני שגם חלקם שכתבו שראש גבוה יותר ממנה זה לא סוף העולם, יורידו על כך.

למעשה, ביקשתי ממנה לבוא לפגישה הבאה כמו שהיא הולכת לעבודה, לא בבגדי שבת וללא עקבים, וכך אכן היא הגיעה.

ואז נאלמתי דום. העקבים שלה גרמו לה להגיע לי לכתף, אך כעת כשראיתיה ללא עקבים, היא הגיעה לי בקושי רב לחזה. הרגשתי שאני לוקח את אחייניתי לפארק. ולא משנה כמה השיחה זרמה וכמה היא בחורה איכותית (והיא איכותית ברמה גבוהה מאד), כי להתחתן עם מישהי אתה צריך להרגיש שלם איתה בכל, ולא זה היה המצב, ולכן הורדתי. האמת, שכואב לי עליה, היא בחורה כלילת המעלות אך כמו לכל אדם יש לה חסרון, והחסרון הזה הפריע לי. אני מקווה שתמצא את זיווגה במהרה. מגיע לה מישהו טוב.

וכעת, הייתי שמח שכל אחד ישאל את עצמו, אם בכהאי גוונא היה סוגר או לאו? תהיו כנים.

גוד אסיק, אם ברצונך, אתה יכול להעלות את זה לפורום.

ושוב, תודה רבה על הבמה.

שבת שלום.

בשבילך זה חיסרון!

ודעתי בעניין...
בחור גבוה ובחורה נמוכה, זה הדבר הכי יפה שיש! 

תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 20/11/2010 23:35:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2010 00:06 לינק ישיר 

תסלח לי על הבוטות...אתה אידיוט!!!!
להוריד כי היא נמוכה ממך?????
מה אתה רוצה,שהיא תהיה גבוהה ממך??

אני כמעט בטוחה שזה לא היה הדבר היחיד שהפריע לך...

בכל מקרה,שיהיה בהצלחה בהמשך!!!!
נשמח לשמוע שהתארסת...בשורות טוב...בקרוב!! =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 00:42 לינק ישיר 

הי הי... תרגיעו....
100% שלא זה מה שהפריע לו...
כל עוד אתם לא נמצאים בתוך הלב שלו. ולא יודעים מה היה הרגש שלו. א"א לקרוא לו אדיוט...
הוא פשוט הקשיב ללב שלו והלב שלו התלבש על החיסרון הזה...
ברור שהשכל אומר (וגם אני אומרת...) שבחור שגבוה יותר מבחורה בראש ואפילו ברא פלוס זה יפה ואידיאלי...
אבל כנראה הלב שלו אמר אחרת...

שיהיה לו בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 02:07 לינק ישיר 

"וכעת, הייתי שמח שכל אחד ישאל את עצמו, אם בכהאי גוונא היה סוגר או לאו? תהיו כנים." (ציטוט מדברי הרווק)

השאלה שלך בכלל לא רלוונטית. כי כמו שאמרת- שכדי להתחתן עם מישהו צריך להרגיש שלם.. מבחינתך זה לא היה.. ומבחינת בחור אחר-זה יהיה.. הרי בסופו של דבר הבחורה תתחתן ואני מאמינה שמלכתחילה..

לא פעם רואים הפרשי גבהים בין זוגות. אבל זו לא הנקודה. כי ברגע שזה מפריע לך בחיבור ובהרגשה אז אצלך כנראה זה לא יקרה.

שיהיה לך הצלחה! אני מאמינה בהחלטות שמגיעות מהלב ומההרגשה הפנימית. למרות ששמעת כאן גישות שונות וייעצו לך עיצות יותר בעד מאשר נגד. זו זכותך וזו בחירתך. ויש כבוד.

תוקן על ידי קוטבית ב- 21/11/2010 02:09:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 02:25 לינק ישיר 

א. אני מסכים עם כבודו שהוריד, לא היה נוח לו אז כמה רווקות נחמדות הקרואות ניקים ישנו את דעתו בזה שהפרש של ראש זה קול ויפה ומתוקי???? מה שלא נוח לא ילך בכח!
ב. אני גם מסכים אם זה שיכול להיות שדבר אחר הפריע לו, והוא התמקד או יחצן את זה בעניין הגובה.
השאלה אם צריך לרדת לבדוק מהו הדבר האמיתי שהפריע כי אולי לו תיהיה פתרון.... לא ניראה לי.
ג. קשה לי להסביר למה אני מסכים  עם האלמוני הנ"ל, אבל מבחינת גבוה מה שנמוך ממנו בראש וכדו' הוא ממש פיצפון, וזה משפיע על כל נושאי הרמה וכדו' יהיה קשה לבחורה שנמוכה ממני בראש שהיא ברמה גבוהה.
(ד. מי ישלם על הכאבי גב שהוא מתקופף להקשיב לה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 02:32 לינק ישיר 

שלא יתקופף!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 02:37 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
שלא יתקופף!!

הוא לא ישמע אותה וזה לא נח, היתי מוכן להתחלף לכמה דק' כדי שתביני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 02:41 לינק ישיר 

יתכופף*****
שיתכופף!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2010 02:47 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
שלא יתקופף!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2010 03:38 לינק ישיר 

אתה בגן חיות? או בפארק הקופים?

שאני אדע אם שווה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 03:43 לינק ישיר 

אולי תשאל רב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 15:50 לינק ישיר 

שוב תודה

שבוע טוב,

סליחה שאני כותב דרכך לפורום, פשוט אני לא מעוניין להגיב ישירות בפורום.

משתתפי ומשתתפות הפורום כותבים: זה הכי יפה שהוא גבוה ממנה בראש וכו'.

בכדי לחדד את השאלה אני מעוניין לשאול, בכל מצב זה יפה? כלומר, אם הוא 1.55 והיא 1.35 זה יפה? ואם הוא 1.70 והיא 1.50 זה בסדר? בחורה בגובה כזה, 1.50, תהיה יפה וחכמה כמה שתהי', קשה להימשך ולהחתבר אליה. כך הרגשתי.

אני מאמין, שישנם כאלה שלא מסוגלים להתחתן עם אחת מלאה, כי הם לא מסוגלים וכו' וכו', ויש כאלה שעל אף שהבחורה מצוינת והשיחה זורמת האף מסתיר את השיניים והם לא יכולים לחיות עם אחת כזאת. כל אחד ומה שמפריע לו.

השאלה היא, האם בכהאי גוונא, צריך לסגור ועם הזמן זה מסתדר, כמו שנשמע מדברי חברי וחברות הפורום, או שאתה לא שלם עם זה - תוריד, וכמו שעשיתי. מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היא נמוכה ממני. מה לעשות? - קיבלתי באישי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.