| שיר15 כתב: |  | נורא מאכזב ש:אין כאן סקירה על הסולן של פרחי מיאמי שאול אלסן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם תשאלו למה אני לא שמה אז התשובה היא שאני לא יודעת מה לשים אין לי מה במילים אחרות!
אז בבקשה שימו ואשתדל להחזיר,באמת |
|
בסך הכל בינתים יש פה סקירות על שני סולנים בלבד, דיויד ויאיר, כך שיש עוד הרבה שלא כתבו עליהם
אבל אם את כל כך מתחננת ומשום מה מפחדת להתחיל - אז אני מוכנה להתחיל:
שאול אלסן
שנים במקהלה: 2003 - 2007
דיסק מרכזי: רווח - ה CD וה DVD.
סולו מאפיין: זעקתי\כי אתה הוא\ואהבת
(השלם את החסר\מחק את המיותר... לדעתי דווקא רווח או יחדשהו אבל לא משנה)
מאפייני קול: מיוחד עשיר ומרגש, בעיקר טונים גבוהים
התחנה הראשונה: ההופעה ב-2003 – של מיאמי ודדי.
שר במרץ ובמתיקות מיוחדת עם כל המקהלה, אמנם עדיין לא מקבל סולו, אבל מתחיל להוכיח את עצמו.
מיד בהופעות הבאות, שלא יצאו בdvd , הוא מתחיל לשיר סולו, גם עם אחיו בנימין שהיה עדיין במקהלה. התחנה השניה: האלבום "רווח" שנהיה להיט גדול מיד כשיצא בשנת 2005, הוא מקבל סולו כמעט בכל שיר ונהיה הכוכב האהוב והמפורסם אצל כל אוהדי מיאמי בעולם. התחנה השלישית: מפסח 2005 בהופעות של רווח בחו"ל ובא"י, הוא היה כמובן הסולן הראשי וגם שר שיר שלם בעצמו, לאחר מכן ההופעה נמכרה ב dvd, כשזה בעצם ה dvd האחרון שיצא עד יבא. התחנה הרביעית: ב 2007 – לאחר ההופעה של 30 שנה למיאמי, יצא הדיסק משיח, שבו הוא עדיין סולן גדול, (למרות שכבר לא הסולן הראשי והבולט ביותר) ולאחר מכן באותה שנה השתתף גם באלבום הוואקלי וגם שם הוא מצטיין בסולואים כמו למשל הפזמון של יעלה ויבוא וכד' ב 2007, כשהתרבו הילדים החדשים, שאול התבגר ונעלם מהמפה כשהוא מנסה להתפטר מכל המעריצים שרודפים אחריו במייל וכו' (כפי שנכתב אז בפורום הישן)
תוקן על ידי CHEDVA ב- 19/07/2011 15:43:23
תוקן על ידי אידי ב- 20/07/2011 01:31:56
|
|