בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סקירות אורך- 'תעודת זהות' לפרחים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/7/2011 19:55 לינק ישיר 

תתקנו כמובן, אני כבר לא יכולה.
אבל משיחמשיח שאול הופיע כבר ב2003 - אז הוסרטה ההופעה עם דדי, ב2004 היה 27 שנה למיאמי
(אתה יכול לבדוק בדיוק מה כתוב בהתחלה ובסוף בdvd)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2011 22:26 לינק ישיר 

בואי נעשה סדר בדברים:
מאוד יתכן שהופעת מיאמי 26 היה ב2003 אין לי כרגע לבדיקה, בכל אופן איזו הופעה היתה ב2004 שהיא בעצם ההופעה 27? והאם ההופעה שהיתה עם דדי -מיאמי 26 היתה בחול המועד פסח או שבחול המועד סוכות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 01:29 לינק ישיר 

יישר כוח, חדווה!

יש לי ביד את העטיפה של הופעת מיאמי 26.
מבחוץ כתוב ככה: פסח/חנוכה 2003, ובפנים כתוב שההופעה היתה באפריל 2003.
בהתאם לכך אני מניחה שרוב הקטעים הוסרטו בפסח, אלא שהוסיפו קטע מחנוכה - את השיר "כל ישראל" (עם הבגד השחור-לבן).
ב2004 בטח היה משהו עם עידן ודותן ועם יעקב שוואקי - זכור לי שכתוב משהו כזה באחד הפתיחים לאחת ההופעות (26 או רווח).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 01:35 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
תתקנו כמובן, אני כבר לא יכולה.

השתדלתי לתקן לפי מה שכתבתם. בכל מקרה, תמיד אפשר להביא ציטוט ולתקן בתוכו - אני אעתיק בעז"ה את הטיוטה הסופית לטקסט המקורי.

--
ובלי קשר: איזה כיף כל הסיעורי מוחין שעושים פה על סקירות האורך... פשוט תענוג של אשכול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 02:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 15:16 לינק ישיר 

תודה אידי ומשיחמשיח.

בסופו של דבר המסקנה:

1.שאול אלסן - הופיע במקהלה כבר לאורך שנת 2003.

2.ההופעה של 27 שנה ב2004 לא יצאה בdvd. (היא מוזכרת בתחילת ההופעה עם דדי ב2003, כתוב: coming this pesach - כנראה עד שהdvd יצא כבר התקרב פסח 2004 והם פרסמו שם את ההופעה המתוכננת)

3.גם אם שאול יצא מהמקהלה עוד ב2007 - כמו שכתבתם, זה היה ממש בסוף, כי עובדה שהספיק להשתתף בשני האלבומים שיצאו ב2007.
בכל אופן, אם אני לא טועה, באשכול בפורום הישן שמעודכן לתאריך בסוף מרץ 2008, אלימונסי מביא הודעה משאול אלסן שהוא יצא מהמקהלה ומזהיר שאם ממשיכים לשלוח לו תמונות למייל הוא פונה למשטרה...
(קישור:  www.bhol.co.il/forums//topic.asp?cat_id=4&topic_id=2382127&forum_id=13473  )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2011 15:28 לינק ישיר 

חדווה סליחה שאני חופרת לך אני רוצה את הקישור של יאיר קניג!!!פליזזז תתוודהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 15:32 לינק ישיר 

בסדר, חמודה, אני יעלה בעזרת ה' היום או מחר
פשוט אני קצת עסוקה והקישור הקודם כבר לא עובד - צריך להעלות שוב מהתחלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2011 19:37 לינק ישיר 

וואי, אז לפי איך שנראה ששאול כבר היה שנתיים מלפני הופעת רווח ב2005, כלומר הוא היה במקהלה 4 שנים, יפה. (נכנס בסביבות גיל 10)

וחדווה, שאול יצא באמצע 2007 לא יודע תאריך מדוייק  כמובן,אבל מה שבטוח שהוא יצא לפני שהם הגיעו לארץ שכאמור הוא לא היה, והראיה לענין: אחד מחברי הפורום לשעבר שהיה אז בהופעה הצליח להכנס למאחורי הקלעים ובין יתר הדברים שפטפט איתם הוא שאל את ארי רוזנר מה אם שאול וארי אמר שהוא יצא.

בקשר למה שאלימונסי הביא אז על שאול, זה לא אומר שבגלל שהוא כתב בהודעה שהוא כבר לא במקהלה
 אז זה אומר שהוא יצא ב 2008 אלא פשוט מאוד הוא רצה להפטר ממעריצים טורדניים שהמשיכו להציק לו אל אף שכבר יצא... (או שבגלל שיצא?...)

אגב בקשר למיאמי 26 אם בפסח 2003 היתה ההופעה וחנוכה שאח"כ הם הופיעו אם השחור לבן "כל ישראל" איך זה ש'בכל ישראל' בנימין אלסן מופיע לעומת מיאמי 26 שהיה לפני הוא לא מופיע??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 20:18 לינק ישיר 

עכשיו בדקתי, והוא היה גם במופע 26 של פסח, (עם האפודות הירוקות והחולצות 'פיג'מה')
הוא מצטנע שם מאחורי אחיו הצעיר והענק - שאול...
פשוט ב"כל ישראל" הוא כבר עבר מקום מצד ימין לצד שמאל של השורה האחורית (כמו שחנינא ויאיר ספרסטיין עברו מקום)

ובעניין 2007 אם אתה אומר אז אתה יודע, ובכל אופן באמת מה שכתבתי שהוא שר בשני אלבומים שיצאו ב2007, זה באמת לא אומר - כי כידוע כל אלבום שיוצא שם, ההקלטות התחילו בערך שנה לפני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2011 21:27 לינק ישיר 

טוב, למי שביקש הצלחתי סוף סוף להעלות, אבל רק לג'מבו מייל, (השני פתאום לא נותן להעלות בחינם או שאני לא יודעת איך...) אבל לא הצלחתי אחר כך להוריד כשניסיתי.
בכל אופן הנה הקישור, ותגיבו בבקשה שאדע - אם אתם הצלחתם..
www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=1121c16380af44a690077cf53b433c39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2011 21:34 לינק ישיר 

תודה חדווה !!!ישר כח זה עולה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2011 13:04 לינק ישיר 

חדווה תודה רבה זה עולה (מה ירחמיאל אומר שם בסוף לפני שהוא אומר יאיר קניג?ומה יאיר אומר לפני הסולו ב'הטוב'?)

בקשר לשאול אלסן רציתי להזכיר שהוא גם הופיע ב "הקול של הדור הבא" שזה היה בערך ב2003.
הייתי מביא קישור מהפורום הישן אבל אני לא מצליח אני אני יביא את ההודעה הראשונה מהאשכול שם ותוכלו להכנס לאשכול בשם 'הקול של הדור הבא (תמונות)'

הקול של הדור הבא (תמונות)

לפני שנתיים התקיימה הופעה גדולה בניו יורק תחת הכותרת "הקול של הדור הבא" (the voice of the future generation). 

ההופעה הייתה בהפקתו של ירחמיאל ביגון (כמובן!) והשתתפו בה הזמרים הבאים: עופי נט, נחום וזייבי סטארק, מיכאל פרוז'נסקי, להקת "אמת", האלומני, עידן ודותן. 

חוצמיזה, היה חלק שנקרא MIAMI SOLISTS, כלומר-סולני מיאמי. לא כל המקהלה הופיעה בהופעה הזאת, אלא רק הסולנים הבאים: 

הוספה שלי: בנימין ושאול אלסן, ארי רוזנר, מרדכי שפירו, וחנינא אברמוביץ
אני משום מה לא מצליח לראות שם את התמונות אני מקוה שאצליכם רואים
תמונה אחת הצלחתי להביא, מאוד נשמח אם תעלו את התמונות לפורום החדש שוב

סמל אישי

ועוד משהו חשוב עליו: שהוא ישתתף בדיסק התעוררות, וכן הוא ישתתף בשיר אחד  (ההבטחה)בדיסק של האלומני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2011 21:37 לינק ישיר 

צודק, החסרתי הרבה פרטים, אני רק התחלתי את הסקירה אבל יש עוד הרבה מה להוסיף עליו.
הוא השתתף גם באלבום של פסח נדמה לי, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2011 16:13 לינק ישיר 

עודד קאריטי!!!

היה במקהלה בשנים: 1992 – 1995

סולו מאפיין: ביום ההוא

מאפייני קול: קול גבוה מלא בעוצמה ורגש

קצת עליו: הצטרף למקהלה בשנת 1992 ובמופע "בדרך לירושלים" לא נתנו לו סולואים חוץ מסולו קטנטן בשיר "עזי וזמרת ק-ה"

בשנת 1993 ירחמיאל התחיל להבין איזה כשרון יש לו בידיים ונתן לעודד סולואים בשירים: לא ישא גוי, אני מאמין, IT'S  מן השמיים...

השנתיים האחרונות שלו במקהלה היו שנות השיא שלו

בשנת 1994 התקיים המופע "שירו לו" ועודד קיבל סולו כמעט בכל שיר: נקדש, חסל סדר פסח, לא ישא גוי ועוד הוא גם קיבל את הכבוד לייצג את ישראל והצחיק את כולנו כשאמר "לה" ועשה תנועה של "לא" עם היד

בשנת 1995 השתתף במופע שנערך אז – מופע מיאמי 5 ושר בשיר ביום ההוא שהיה שיר השיא שלו וגם השתתף בדואט יחד עם ייצי ספינר בשיר בסייעתא דשמיא וממש התעלה על עצמו שם

ולסיכום: הוא הסולן הכי הכי של פרחי מיאמי! [לדעתי]

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 25/09/2011 16:14:15

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 25/09/2011 16:19:06

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 25/09/2011 16:21:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סקירות אורך- 'תעודת זהות' לפרחים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.