בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סקירות אורך- 'תעודת זהות' לפרחים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/2/2012 15:56 לינק ישיר 

לבבית: הערך חיכה וחיכה ובכה ובכה... אז כבר לא יכולנו לחכות שתבואי 
משיחמשיח: כי זה הסיום שכולם מצטרפים אליו לקטע הגבוה והיפה ההוא של הסיום... אתה לא חושב ככה?

לעניין הקול: כתבתי שהוא ממשפחת הקולות של יושי ולא הפוך, כי הערך היה על שאול! אי"ה בערך על יושי זה יופיע בניסוח הפוך, לשביעות רצונכם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 16:27 לינק ישיר 

תרשו לי להתערב למרות שאני עוד לא כ''כ מעורבת ב'ערכים' ו'תבניות' וכו' (ניסיתי שלא תחשבו אבל בינתיים מסתבכת ) אבל דבר אחד ברור לי: הקול של שאול אלסון לא כמו, לא דומה ולא ממשפ' הקולות של יושי בנדר. לא שהקול של יושי נחות או של שאול מס' 1, פשוט 2 סגנונות שונים לגמרי. כמו שתגידו שהקולות של יוסי שיק ודייויד הרשקביץ מאותה משפחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 17:04 לינק ישיר 

אידי,זה עדיין לא מרצה ומספק אותי... :)
מה דעתך,לתת לי לחדור לעריכת הדף שלך,ופשוט לראות איך ניתן להציל את המצב...? :)
ההשוואה ממש צורמת.אם היית מקטלגת את שאול ויוסי או אפי' דיויד,באותה משפחה,תאמיני לי שהייתי מניחה לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 17:57 לינק ישיר 

אידי כתב:

משיחמשיח: כי זה הסיום שכולם מצטרפים אליו לקטע הגבוה והיפה ההוא של הסיום... אתה לא חושב ככה?

לעניין הקול: כתבתי שהוא ממשפחת הקולות של יושי ולא הפוך, כי הערך היה על שאול! אי"ה בערך על יושי זה יופיע בניסוח הפוך, לשביעות רצונכם 

אני לא חושב ככה מכיוון שזו מחרוזת, וכל חלק הוא חלק שעושה את המחרוזת, הם מצטרפים אליו כי זה שיר המסיים. אבל נו ניחא נפרגן לשאול.
בעניין הקול לא נתקררה דעתי, כמו שאמרתי עדיף לשייך קולות לעבר ולא להווה. אבל באמת אידי מה הקשר בין יושי לשאול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 20:47 לינק ישיר 

שאול ויוסי - מה הקשר? ליוסי יש קול דק יותר וישר - ללא גוונים, ולשאול הקול מגוון מאוד.

לגבי יושי: ראשית חכמה, על איזה יושי אנחנו מדברים? אם מדובר על יושי של תקופת "יבוא" - הרי שאז באמת אין קשר לשאול. אני דיברתי עליו בצעירותו, כשקול הזמיר שלו היה בשיאו - תקופת "משיח" בערך:

"

באלבום "משיח", שיצא לאור בשנת 2007 לאחר הופעות ה-30 שנה למיאמי, שאול עדיין כיכב - אם כי במידה פחותה יותר, כשאת מקומו מתחיל למלא יורשו המוזיקלי יושי בנדר. את המעבר הממצה ביותר ביניהם ניתן לציין בשיר "זעקתי", כאשר שאול מסיים את החלק הנמוך ויושי ממשיך את החלק הגבוה במעבר חלק ואינטגרלי.
"

מה אתם אומרים על המעבר הזה: לא אותה משפחת קולות? היו כאלה שחשבו שזה אותו סולן שממשיך לשיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 22:00 לינק ישיר 

[quote]שאול ויוסי - מה הקשר? ליוסי יש קול דק יותר וישר - ללא גוונים, ולשאול הקול מגוון מאוד.
הרעיון היה להסביר לך,שחוץ מיושי,הייתי סובלת השוואות אחרות,גם אם לא קשורות ממש,אבל בין קולות ערבים לאוזן.

לגבי יושי: ראשית חכמה, על איזה יושי אנחנו מדברים? אם מדובר על יושי של תקופת "יבוא" - הרי שאז באמת אין קשר לשאול. אני דיברתי עליו בצעירותו, כשקול הזמיר שלו היה בשיאו - תקופת "משיח" בערך:

"

באלבום "משיח", שיצא לאור בשנת 2007 לאחר הופעות ה-30 שנה למיאמי, שאול עדיין כיכב - אם כי במידה פחותה יותר, כשאת מקומו מתחיל למלא יורשו המוזיקלי יושי בנדר. את המעבר הממצה ביותר ביניהם ניתן לציין בשיר "זעקתי", כאשר שאול מסיים את החלק הנמוך ויושי ממשיך את החלק הגבוה במעבר חלק ואינטגרלי.

"
מה אתם אומרים על המעבר הזה: לא אותה משפחת קולות? היו כאלה שחשבו שזה אותו סולן שממשיך לשיר.
נוווווווו..... הרבה אנשים חושבים כל מיני דברים...
[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 22:20 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
הרעיון היה להסביר לך,שחוץ מיושי,הייתי סובלת השוואות אחרות,גם אם לא קשורות ממש,אבל בין קולות ערבים לאוזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 22:59 לינק ישיר 

אידי,למה התכוון המשורר........? בעד או נגד..?  :) לא ממש תפסתי.
שהרבה חברים חושבים שליושי יש קול מיוחד...?
שעודד קריטי לא כזה מלהיב..?
ששאול אלסון,היה אחד הפייבוריטים שלך?(למרות שאת תמיד משתדלת להסוות את זה... :)
שההגדרה שכתבת עליו,פשוט עוצמתית ומדויקת...?(וגם שאר ההגדרות,כמובן)
ש...........
בקיצור,תסבירי את עצמך.
ובזה,נסיים את מלחמת ההתשה הזו... וצדיק באמונתו יחיה....  :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 23:16 לינק ישיר 

התכוונתי למחות נמרצות נגד האמירה שהקול של יושי לא היה ערב לאוזן!!! 
ושאול? הוא מספר אחת שלי בהחלט! לא מוסווה בכלל :)
אחריו יושי, ואחריו דייויד.
ואידך זיל גמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2012 00:27 לינק ישיר 

אידי- אני הייתי משתמש יותר במילים עבריות ולא לועזיות. אפי' שלכמה מהחברים כאן זה לא יראה פופולרי.

תוקן על ידי netson ב- 06/02/2012 00:28:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2012 19:53 לינק ישיר 

לדעתי באמת יש משהו דומה בקולות של שאול ושל יושי, גם אני פעם בהתחלה חשבתי על חלק מהסולואים שזה שאול כשזה היה יושי שהחליף אותו.
מה שמשותף לקולות שלהם זה שלשניהם יש המון המון גוונים (ליושי רק עד שהקול שלו התחיל להתחלף) וזה עושה את השירה שלהם הרבה יותר יפה ומיוחדת.
אבל בכל זאת גם אני לא משייכת את הקולות שלהם לאותה משפחה - אמנם הקולות של שניהם עשירים בגוונים, אבל ליושי יש הרבה יותר עוצמה, קול יותר חזק, ולשאול יש יותר רגש - ברור שהוא שייך לקולות המרגשים. יושי שייך למשפחת הקולות החזקים כמו של אייזיק בנישי, דייויד הרשקוביץ, אולי הוא משהו בין דיויד לי'יצי יעקובוביץ'. (זה גם תלוי בתקופות שלו כאמור... אלה שמדרגים אותו יותר למטה זה בגלל התקופה האחרונה שקצת הרסה לו)
ותסכימו איתי שבקטע החזנות האדיר, בתחילת השיר ירושלים, אי אפשר להתבלבל עם שאול...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2012 20:01 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
לדעתי באמת יש משהו דומה בקולות של שאול ושל יושי, גם אני פעם בהתחלה חשבתי על חלק מהסולואים שזה שאול כשזה היה יושי שהחליף אותו.
מה שמשותף לקולות שלהם זה שלשניהם יש המון המון גוונים (ליושי רק עד שהקול שלו התחיל להתחלף) וזה עושה את השירה שלהם הרבה יותר יפה ומיוחדת.
אבל בכל זאת גם אני לא משייכת את הקולות שלהם לאותה משפחה - אמנם הקולות של שניהם עשירים בגוונים, אבל ליושי יש הרבה יותר עוצמה, קול יותר חזק, ולשאול יש יותר רגש - ברור שהוא שייך לקולות המרגשים. יושי שייך למשפחת הקולות החזקים כמו של אייזיק בנישי, דייויד הרשקוביץ, אולי הוא משהו בין דיויד לי'יצי יעקובוביץ'. (זה גם תלוי בתקופות שלו כאמור... אלה שמדרגים אותו יותר למטה זה בגלל התקופה האחרונה שקצת הרסה לו)
ותסכימו איתי שבקטע החזנות האדיר, בתחילת השיר ירושלים, אי אפשר להתבלבל עם שאול...

ברור!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2012 16:04 לינק ישיר 

netson כתב:
אידי- אני הייתי משתמש יותר במילים עבריות ולא לועזיות. אפי' שלכמה מהחברים כאן זה לא יראה פופולרי.

אתה צודק.
בהנחה שהתכוונת כרגע למילה "אינטגרלי" - אני מנסה לחשוב על תחליף עברי מוצלח ולא מוצאת. אם יש לך תחליף מוצלח, גם מבחינת הקונוטציה (אופס, עוד מילה לועזית. במה האקדמיה החליטה להחליף אותה?) - אפשר בהחלט להחליף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2012 16:10 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:

ישתבח שמו, סוף סוף מישהו מבין למה התכוונתי!! 
באמת שייכתי אותם אחד לשני בגלל הגוונים... יודעים מה, אפשר להחליף בהזדמנות את שיטת מיון הקולות ל"קולות מגוונים"/"קולות עוצמתיים" וכו', ואם במקרה שאול ויושי ייפגשו שם באותה קטגוריה - אף אחד לא יתקומם. איך הרעיון שלי?

אבל בכל זאת גם אני לא משייכת את הקולות שלהם לאותה משפחה - אמנם הקולות של שניהם עשירים בגוונים, אבל ליושי יש הרבה יותר עוצמה, קול יותר חזק, ולשאול יש יותר רגש - ברור שהוא שייך לקולות המרגשים. יושי שייך למשפחת הקולות החזקים כמו של אייזיק בנישי, דייויד הרשקוביץ, אולי הוא משהו בין דיויד לי'יצי יעקובוביץ'. (זה גם תלוי בתקופות שלו כאמור... אלה שמדרגים אותו יותר למטה זה בגלל התקופה האחרונה שקצת הרסה לו נכון, אוף. איזה מרגיז
ותסכימו איתי שבקטע החזנות האדיר, בתחילת השיר ירושלים, אי אפשר להתבלבל עם שאול... מסכימים! :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2012 21:56 לינק ישיר 

netson כתב:

מה זה,אם לא מילה לועזית.....? :)

תוקן על ידי netson ב- 06/02/2012 00:28:21

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סקירות אורך- 'תעודת זהות' לפרחים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.