|
|
| נשלח ב-19/11/2010 00:47 |
|
| |
צר לי, אני יודעת שאני מהיחידים שחושבים כך, אך לפי דעתי, למרדכי יש ( טוב, היה ) קול יפה! זה לא מהמתוקים - חמודים שרגילים לשמוע, נכון, אך זה קול יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 01:02 |
|
| |
הי גריני איזו נחמה שמישו כאן חושב כמוני...
רוקי דוקא אני בכלל לא מתלהבת מההופעת במה של ג'רמי, הוא קופץ ו"היסטרי" כזה בלי טעם.
מה שבטוח שאי אפשר להשוות אותה להופעת במה המיוחדת והנדירה לדעתי של מרדכי!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 10:50 |
|
| |
אם תעייני בהערותיי על הDVD של יבא, תראי שכתבתי על עקיבא אברמוביץ שהוא הפתעת הDVD.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 10:59 |
|
| |
(אולי באמת תביאי קישור, גריני?)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 11:17 |
|
| |
מצאתי
תוקן על ידי greenie ב- 19/11/2010 11:33:28
תוקן על ידי greenie ב- 19/11/2010 11:34:30
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2010 20:44 |
|
| |
גריני, ברשותך אכניס רשימה משופצת עם התיקונים וההערות של כולם ועם סולנים נוספים שלא הזכרת: (שמעתי ובדקתי את רובם) קולות מרגשים: יאיר קניג שאול אלזן
דניאל מצ'ניק קולות גבוהים: בנימין רבינא אברמוביץ' חנינא אברמוביץ ביני זופניק ג'ונתן פלאי נחום סטארק קולות נמוכים: זלמן פולק שלום ברישנסקי עקיבא ג'קובס דורון לוין דוד קרזנר
שמעון גורקין קולות חזקים: ייצי ג'קובוביץ איזיק בן ישי יושי בנדר דיויד הרשקוביץ סול אייל ז'ק נוסבוים קולות מיוחדים: עודד קריטי ייצי ספינר יוסי שיק שמחה קאץ' ארי רוזנר קולות מתוקים: עקיבא אברמוביץ ג'ורדן אודינסקי יהודה גורקין דוד פרלמן רוברט לואי
אלחנן מג'סקי
אריק שטרן
מנחם קליין
אדם מרגולס שמולי ברוין
אלברט אייל משה בליסקו משה יעקב בראון מאיר סילברברג ארי ברוין קולות צרודים: מרדכי שפירו גדי גוטליב ג'רמי הרשקוביץ קולות רגילים (לא מיוחדים או מתוקים) קבלו סולו כי שרים טוב..: נפתלי ג'קובסון גרשי אדלר דוד הסן יש עוד כמה כאלה (במיאמי 26 ולפני) שאני לא יודעת שמות.
תוקן על ידי אידי ב- 21/11/2010 14:59:11
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2010 21:07 |
|
| |
לארירוזנר אין קול מיוחד יש לו קול חזק
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2010 22:37 |
|
| |
רציתי להוסיף את
דניאל מוצ'ניק- בקולות מרגשים- ומי שחולק שיקשיב לסולו שלו שפותח את "זכרני" ולסולו בשיר "שמע קולנו"
מה דעתכם על תוספת מחלקה- מחלקת מראה חיצוני טוב (אל תגידו לי שזה שטחי, כבר היתה כאן מסקנה שזה קובע הרבה!!!) נכון שזה לא שייך לנושא- סוגי קולות אבל כמו שטענו כאן- יש סולנים שנראה שרוב הסיבה לסולואים הרבים שלהם היא- המראה החיצוני!
(תבינו אני לא יכולה לראות את מרדכי שפירא ב"קולות צרודים"!!! ועוד לדעת שאני אשמה בכך=()
אז מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 00:58 |
|
| |
חדוה, בDVD של מיאמי עם דדי, מופיע שמעון גורקין עם כמה סולואים - שניהם נמוכים והוא מבצע אותם בצורה הטובה ביותר - לא סתם כתבתי את שמו ברשימת הקולות הנמוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 01:54 |
|
| |
אני פשוט לא מכירה טוב את כל השמות שם, איזה מילים הוא שר? (אולי זה ילד בינוני עם שיער כהה?)
איך אני יכולה להוסיף לרשימה אותו ואת דניאל מוצ'ניק ששכחתי לכתוב? - אין לי כבר את הסימן אז אם אחד המנהלים יכולים לתקן אז שיכניסו גם אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 14:56 |
|
| |
שמעון גורקין? מאוד דומה ליהודה, אחיו. הוא שר "אחינו כל בית ישראל" מאוד יפה ומדוייק.
--- יש סולואים שאפשר לתת להם כותרות. (לא ידעתי אם לפתוח לזה אשכול נפרד או להשאיר פה, מה אתם אומרים?)
בתחילת "ירושלים הרים סביב לה" (יבוא ה DVD ) יש 4 סולואים רצופים.
יושי - "אינדיבידואליות זוהרת" עקיבא אברמוביץ - "אצילות עשירה" דייויד - "חיוניות נעורים" רבינא - "השתלבות מוחלטת"...
אפילו העיבוד המוזיקלי בקטעים האלה מתאים לכל אחד מהסולנים האלה, שימו לב!
מסכימים איתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 12:23 |
|
| |
פששש... אידי, איזה ביטויים! - את צודקת. ובאמת אף פעם לא היה אשכול של תאור סולואים, למה שלא נפתח...?
במוסיקה שם לא כל כך הצלחתי לשמוע הבדל, אבל בכל מקרה לדעתי זה אחד השירים שהם ביצעו הכי יפה באותה הופעה, בעיקר מבחינת הסולואים בהתחלה ובהמשך...
הגורקין הקודם מהמקהלה קשור ליהודה גורקין? את יודעת שהם אחים? כי משום מה אני הבנתי מהפרשנות של יבוא שהם לא קשורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 12:30 |
|
| |
הייתי שם את מרדכי שפירא בקולות מתוקים לא? לא בשנים באחרונות שלו אבל בהתחלה בערך בשנת 2000 שהיה ילד קטן היה לו קול ממש מתוק מישהו חולק עליי?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 19:04 |
|
| |
מקווה שזה בסדר שאני שואלת... אבל איפה היה לו סולו בשנת 2000 ? אם תתן דוגמא, אני אלך להקשיב...
|
|
|
|
|