|
|
| נשלח ב-2/11/2014 12:41 |
|
| |
פתחת אשכול ואתה רוצה להתעדכן אם הגיבו לך באשכול?
סמן V באפשרות השנייה וקבל עדכונים לתיבת המייל הפרטית! הנ"ל יכול להיעשות רק בעת פתיחת האשכול!!!

תוקן על ידי netson ב- 02/11/2014 12:40:51
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 22:42 |
|
| |
תיקון: אפשר מתי שרוצים לקבל הודעות לפרטי אם מסמנים V בדף האישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2015 23:09 |
|
| |
אתר להעלאת קבצים. תודה למהעלעל על ההכוונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 13:09 |
|
| |
שאלה: כיצד ניתן להעביר מדיסק שירים מקורי(לא צרוב) למחשב/לסלולר?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 15:18 |
|
| |
אם אתה משתמש בווינדוס מדיה פלייר, כשמדליקים את השירים יש בצד ימין למעלה סמליל של העתקה מתקליטור. אי אפשר לעשות רק "העתק הדבק" מהדיסק עצמו, כי שם הם מופיעים כקבצים במשקל 1kb . אחרי שזה מעתיק אפשר למצוא את השירים בספריית המוזיקה , בדכ תחת השם "אמן לא ידוע". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 21:58 |
|
| |
יישר כח!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2015 22:33 |
|
| |
אסתרק -עשיתי והצלחתי! רב תודות!
תוקן על ידי netson ב- 14/04/2015 22:49:24
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2015 18:48 |
|
| |
פתרון כאשר האתר 'בחדרי חרדים' קורס!
לחפש בגוגל אשכולות שאנו זוכרים: למשל 'שיחה בפורום' 'הפינה התורנית' 'אשכול התמונות' וכדו'. לבחור בתוצאה הנכונה ואנו בתוך האשכול! כשכבר אנו שם, נחפש את הפרופיל של עצמנו באחת התגובות שהגבנו, ובאמצעותו נוכל להיכנס לאשכולות האחרונים שהגבנו בהם(ואנו לא זוכרים אותם). זכרו תמיד שיש את המייל של הפורום ושם ניתן לקבל מידע בזמן האמת כמו היום:-)
אנא פרסמו את הפתרון "די בכל אתר ואתר" ולתת קרדיט לפורום "פרחי מיאמי החדש"!!!
כל הזכויות שמורות ל "פתרונות netson בע"מ"
תוקן על ידי netson ב- 17/04/2015 09:21:04
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2015 23:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 07:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 09:34 |
|
| |
איך לשים קישור בצורה נכונה?
לדוגמא:
כנסו לאחד האשכולות השונים ולחצו על שלח תגובה יפתח לכם חלון כזה: לחצו על המקום המסומן באדום ויפתח לך הדף הבא: בשורה הכתומה אתם יכולים לכתוב בעברית "אינדקס הפורום". עם סיום לחצו על המשבצת הסגולה, ואתם תחזרו להודעה עצמה. ואז תעשו "שלח תגובה" כמו בכל הודעה. וזה מה שיופיע לכם:  בהצלחה!
תוקן על ידי netson ב- 03/05/2015 09:39:51
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2015 22:39 |
|
| |
..
|
תקוע לי האתר משום מה, נראה לי בגלל הפרסומת של הטיסה בשמי הארץ, זה גם אצלכם?
| | |
|  | |
|
אני דרך האפליקציה אז זה לא רלוונטי.. לא אוהבת להכנס מהמחשב כי יש שם איזה ווידאן תקוע כל פעם שנכנסים. במיוחד שהמחשב שלי איטי אז בכלל.. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
| | |
 |
תתקינו אדבלוקס במחשב, זה תוסף חינמי מכרום, הוא מבטל את כל הפרסומות והכל זז מהר יותר
| | |
 |
| מהלעלעל כתבה: |  | תתקינו אדבלוקס במחשב, זה תוסף חינמי מכרום, הוא מבטל את כל הפרסומות והכל זז מהר יותר |
|
| | |
|
| ניורק כתב: |  | | תקוע לי האתר משום מה, נראה לי בגלל הפרסומת של הטיסה בשמי הארץ, זה גם אצלכם? |
|
לפחות כשזה תקוע אז אתה מגיב:-)...
לא... סתם צחקתי:-)
לילה טוב לכולם
| | |
תוקן על ידי netson ב- 24/10/2015 22:40:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2015 22:42 |
|
| |
|
| אסתרק כתב: |  | | מהלעלעל כתבה: |  | תתקינו אדבלוקס במחשב, זה תוסף חינמי מכרום, הוא מבטל את כל הפרסומות והכל זז מהר יותר |
|
|
|
קישור לאדבלוקס
| | |
|
נטסון בדיוק להיפך בגלל שזה תקוע אני לא מסוגל להגיב אם תשב לצידי ותראה כמה זה מחרפן.. תבין שזה לא פשוט, בכ"א גם לפני הטיסה היה כמה ימים שהייתי מאוד מאוד עסוק, ונחתתי רק בשישי.. אני משתמש מטבלאט למי שיש פתרון אשמח לשמוע..
| | |
 |
אם יש בו מערכת הפעלה של אנדרויד - שזה כמעט ברוב הטאבלטים, תתקין את האפליקציה של הפורום (על הקישור הורוד של 'נשלח מהאנדרויד שלי')
| | |
  |
חוץ מזה, שאפשר להתקין את אדבלוקס גם בטאבלט
| | |
|
| מיאמוש כתב: |  | _________________
|
|
ניורק- הנה קישור
| | |
 |
| ניורק כתב: |  | נטסון בדיוק להיפך בגלל שזה תקוע אני לא מסוגל להגיב אם תשב לצידי ותראה כמה זה מחרפן.. תבין שזה לא פשוט, בכ"א גם לפני הטיסה היה כמה ימים שהייתי מאוד מאוד עסוק, ונחתתי רק בשישי.. אני משתמש מטבלאט למי שיש פתרון אשמח לשמוע.. |
|
לא אבין אותך, פשוט בגלל שאין לי. וסתם צחקתי איתך...
| | |
|
| ניורק כתבה: |  | אני משתמש מטבלאט למי שיש פתרון אשמח לשמוע.. |
|
ניורק, נסכם את הפתרונות, חבל שתסתבך: במחשב ובטאבלט אפשר להוריד תוסף "אדבלוקס" לדפדפן כרום שחוסם פרסומות (אפשר גם לחסום את הוידאו בראש האשכולות) ובכל מקרה, אם זה טאבלט שעובד על אנדרואיד, הפתרון הכי פשוט הוא להוריד את האפליקציה של הפורומים (בקישור הורוד) שהיא נוחה מאד מאד. בהצלחה! נשלח מהאנדרואיד שלי
| | |
 |
|
|
|
|
|