...
|
היי חברים, נטסון הכל טוב, תודה על הפתרונות הורדתי את האפליקציה שמורידה פרסומות, וגם הורדתי את האפליקציה של הפורומים זה בהחלט נראה הרבה יותר נוח, רק שלא הבנתי שם א. איפה אני מוצא את הפורום שלנו? עשיתי שם חיפוש את הפורום 'לנו ולא מצאתי, ב. וגם איפה אני מתחבר שם?
| | |
 |
באפליקציה תלחץ על הוסף פורום-זה על המקש השמאלי ואז יש לך רשימת פורומים לפי הא,ב. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
| | |
  |
מיאמוש תודה הצלחתי להוסיף את הפורום, בקשר להתחברות רשמתי את שם המשתמש וסיסמא וזהו אין שם אישור או משהו כזה, ואני לא מצליח להתחבר, אשמח לקבל את עזרתך.
| | |
|
| ניורק כתבה: |  | מיאמוש תודה הצלחתי להוסיף את הפורום, בקשר להתחברות רשמתי את שם המשתמש וסיסמא וזהו אין שם אישור או משהו כזה, ואני לא מצליח להתחבר, אשמח לקבל את עזרתך. |
|
אם הקוד שלך מורכב מאותיות בעברית הוא לא קולט אותה. תשנה סיסמא לאותיות באנגלית ו/או מספרים, ותנסה שוב נשלח מהאנדרואיד שלי
| | |
 |
| ניורק כתבה: |  | מיאמוש תודה הצלחתי להוסיף את הפורום, בקשר להתחברות רשמתי את שם המשתמש וסיסמא וזהו אין שם אישור או משהו כזה, ואני לא מצליח להתחבר, אשמח לקבל את עזרתך. |
|
לא צריך להיות אישור. פשוט תכתוב תסיסמא ושם משתמש ותכתוב הודעה. ואז תראה שזה עובד.. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
| | |
|
איך אני מחליף שם משתמש וסיסמא, כי שלי באמת בעברית כנראה לכן הוא לא קולט אותו באפליקציה.
| | |
 .
|
|
|
איך אני מחליף שם משתמש וסיסמא, כי שלי באמת בעברית כנראה לכן הוא לא קולט אותו באפליקציה.
| | |
 .
תוקן על ידי netson ב- 24/10/2015 22:47:50
תוקן על ידי netson ב- 24/10/2015 22:52:43
 |
|
|