בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

איך עושים את זה /תמיכה טכנית. מומלץ לקרוא!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2011 21:59 לינק ישיר 
שאלה

איך אפשר לכווץ תמונות?

"המחשביסטים" של הפורום, מוזמנים לתדרך את כלל חברי הפורום (ואני בתוכם).

תודה מראש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2011 22:36 לינק ישיר 

netson כתב:
איך אפשר לכווץ תמונות?

"המחשביסטים" של הפורום, מוזמנים לתדרך את כלל חברי הפורום (ואני בתוכם).

תודה מראש!

מורידים את התוכנה FastStone Photo Resizer
באחד הקישורים בעמוד הזה: http://www.faststone.org/FSResizerDownload.htm

זאת תוכנה די פשוטה. לכל שאלה אני כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2011 18:07 לינק ישיר 

יש מצב להעלות שיר בדרך כלשהי???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2011 03:26 לינק ישיר 

שאלה מוצלחת שלא מצאתי עלי התשובה עד כה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2011 17:04 לינק ישיר 

הורדה מיוטיוב -

ערכתי בעקבות הודעה של אסתרק:

הכי פשוט - כאן בקישור: הורדה מיוטיוב

הסבר נוסף כאן.

אני מצטטת כאן הסבר שיושר כתבה בפורום הקודם:

" צריך ללחוץ על הוידאו שרוצים להוריד (ללחוץ במרכז הוידאו). נפתח חלון חדש ששורת הכתובת שלו מתחילה ב- www.youtube וכו'
עכשיו, לפני המילים youtube יש להוסיף את האותיות pwn ואז נפתח חלון חדש שבו יש 2 לינקים להורדה.
אני הורדתי את האיכות הגבוהה יותר (mp4)
בהצלחה! "

סוף ציטוט.

--
לא ניסיתי, אז תגידו אם זה עובד...

תוקן על ידי אידי ב- 18/03/2013 00:07:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2011 23:55 לינק ישיר 

אז ככה..כתגובה להודעתה של אידי...
קודם כל אם תלחצו במרכז הוידיאו זה כמובן יעשה לכם full screen......אז אל תלחצו במרכז הוידיאו אלא תכתבו בשורת ה URL 

לפני המילים youtube את האותיות pwn תלחצו אנטר ותפעלו לפי ההוראות (ייתכן ותצטרכו להוריד תכנת ג'אווה כלשהי.)  אבל זה ג-ד-ו-ל וזה עובד מעולה!!!!
תודה!!!!!!!!!! 
נ.ב 
היפוך הצבעים באמצע ההודעה זה לא משו שאמור להטריד אף אחד זה קרה כי פשוט העתקתי מס' מילים מהודעתה של אידי כי לא ראיתי צורך להביא את זה בתור ציטוט אבל זה מה שקרה ולא היה לי כ"כ זמן לנסות לסדר את זה....אז סתם שיהיה לכם מעניין בעינים...
ועוד דבר! אף אחד לא ענה כיצד ניתן להעלות שיר...
ושיר15.... הייתי ממליצה לך לשאול את שאלתך באשכול של ההופעה שם יש יותר סיכוי שמישהו שיודע יענה לך.....(ונראה לי שזה יוצא בתאריך י"ז באב- 17.8.11.....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2011 23:56 לינק ישיר 

טוב. סליחה שזה פעמיים....אתם בטח כבר מכירים את התקלות באתר.....העיקר שהמידע יהיה שימושי עבורכם! תהנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2011 01:05 לינק ישיר 
שאלה

קנHתי היום דיסק  DVDעם זיכרון של 4.7GB. ניסיתי לצרוב על הדיסק, וידאו, אך משום מה איני מצליח. נפתח לי חלון שבו "כתוב הכנס תקליטור הניתן לצריבה כדי להמשיך". מה זה אומר? האם לא על כל DVD אפשרי לצרוב ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:13 לינק ישיר 

היי אידי ומיאמית אני מנסה להוריד קישור של מקס הרשקוביץ מהיוטיוב ולא הבנתי חצי מילה מההסבר שלכן  יש משו יותר קצר ויותר קולע?
נטסון-כנראה שלא....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:40 לינק ישיר 

שיר, תכתבי בגוגל ״הורדת קליפים מיוטיוב״ ותכנסי לאחד האתרים. בכל אתר יש בד״כ הוראות מפורטות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 18:55 לינק ישיר 

טוב....מקודם כתבתי הסבר ממש מעולה וזה נמחק לי...מקווה שזה ייצא טוב גם הפעם....
אז ככה...ראשית בשביל להעלות שיר צריך להעלות דרך הג'מבו מייל.... ושנית כדי להביא לכאן קישור מהיוטיוב ע"מ שנוכל לראות סרטון כלשהו עלינו לעלות לחלק העליון של העמוד (להסתכל על צד שמאל )ששם לכל דף אינטרנטי ישנה כתובת URL....היא מתחילה באותיות http://www.... ובהמשך כתוב את שם האתר......לדוג' הנה כתובת ה URL של האשכול הזה:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=2848050&forum_id=21217 (שימו לב שזה מתחיל באותיות http....) עלינו פשוט לסמן את שורת הכתובת ולעשות "Ctrl C" (העתק) להכנס לאתר ולאשכול שלתוכו אנו מעונינים לשים את הקישור ותגובה שלנו לעשות "Ctrl V" (הדבק) ובמזל טוב הצלחתנו להעלות קישור מהיוטיוב!!!!! מקווה שהבנתם...לכל שאלה/בקשת הבהרה/הסבר נוסף ניתן לפנות ואענה בשמחה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 20:22 לינק ישיר 

חייב להעלות דרך הג'מבו מייל? ואם כבר אני מעלה איפה הכי טוב לשים אותם,(באיזה אשכול?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 21:06 לינק ישיר 

שיר, לא כ"כ הבנתי את שאלתך....
אם אני רוצה להעלות שיר נראה לי שהדרך היחידה זה הג'מבו מייל...(שאלנו את זה כבר למעלה ואף אחד לא ענה תשובה אחרת אז כנראה שאין עוד דרך...).
ואם את כבר מעלה את יכולה לשים את זה איפה שאת רוצה!!!!!(תנסי להתאים לאשכול כלשהו....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 17:49 לינק ישיר 

אין לי מושג מזה ג'מבו מייל למרות הסברים ואני מעדיפה לא להכנס לזה אז מי שרוצה לשמוע בכל זאת את מקס שישאל אותי ואני יסביר לו

אתם זוכרים שדיברתם על הנאום של גרמי בכותל וכל הסרטונים החמודים למינהם זה גם שם?(מקווה שלא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 19:35 לינק ישיר 

ג'מבו מייל זה זה: http://www.jumbomail.co.il/
(על גוגל שמעת?)

צריכים להיות ממש מוכשרים כדי להסתבך שם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > איך עושים את זה /תמיכה טכנית. מומלץ לקרוא!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.