בית פורומים עצור כאן חושבים

אין לנו ענין שיחזרו בתשובה?.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2010 13:10 לינק ישיר 

מקס
זה לא נגד חרדים זה נגד השיטה החרדית, תראה ידידי, אתה תוצר של החברה החרדית, ותראה איך אתה חושב, בתמימות מתוקה, שהיה ממש קשה לכעוס עליה.
אתה כותב- מה בעצם הם עשו? הם ניצלו את הזכויות של האחרים שלא רצו לנצל את זכויותיהם, זה נהנה וזה לא חסר.
. נתחיל מהקל האחרים לא רצו מבחינת אמונתם לקבל כסף מכספי המדינה- זו היא אמונתם והם מוכנים לסבול בעבורה.
אז מה הם עשו- אנחנו נקח את הכסף במקומם?! הם לא מפסידים כלום? רק את אמונתם- והמדינה מפסידה- כי את ההקצבה היא נתנה לאזרח זה ולא לאחר, זו גניבה פרופר.
 בחור ישיבה שתורתו אמונתו ומשתמט מהצבא- לפי דבריך- יכול להגיד בכל מקום שמגיע לו הנחה של חייל- כי בעצם הוא בגיל גיוס- וזה שהוא לא התגיס לא אומר שהוא ויתר על הזכויות שלו, המגיעות לו אילו התגיס. כך בערך נראים לי דבריך בעדינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 13:35 לינק ישיר 

אליעזרט כתב:
ירוחם, על סיפור הסרסורים התחמנים שהלכו לבוררות שמעת?

ירוחם נכון שאתה אוהב סיפורים טובים. אבל הפעם הסיפור הוא רע מאוד. וכבר העליתי מספר פעמים סיפור זה על ידי הקפצת אשכול 'מסים בהלכה', אבל חכמי הפורום מילאו את פיהם מים. והריני מעלה את העניין שוב. אבל ירוחם סיפור זה אינו 'טוב' בכלל. על האירוע הזה קראתי בהארץ של יום שישי (אם איני טועה).

מעשה בשני אנשי עסקים אדוקים בתורה ובמצוות שניגשו למכרז של הסוכנות היהודית לקניית מגרש. רמאי א סיכם עם רמאי ב שאחד מהם יפרוש ובתמורה הזוכה ישלשל לכיסו של השני סכום של מיליון ושלוש מאות אלף דולר טבין ותקילין. ויהי היום הרמאי הזוכה סירב לשלם לרמאי הפורש את הסכום המדובר.

מה עושים שני יהודים טובים אדוקים במצוות פונים לבית הדין של הרב ק. הרב ק. ודייניו לא הססו וקיבלו על עצמם לדון בפרשה זו. אלא מאי אם אני מרמה את הסוכנות ומרמה את חברי, מדוע שאשמע לפסק הדין של דייני בית הדין של ק. הלכו הרמאים והביאו את הדברים נחשו למי... כן, כן, לערכאות.

אוי לאותה בושה, אוי לאותה חרפה.

הרב אלישיב כיהן שנים בבית הדין הרבני הגדול ולא לחינם הוא כינה את זייפני תעודות הזהות כרודפים. אני מאמין שאילו היו הרמאים הנזכרים באים אל הרב אלישיב הוא היה מעיף אותם מכל המדרגות ומזמין את המשטרה.

תוקן על ידי אליעזרט ב- 23/11/2010 13:38:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 13:38 לינק ישיר 

כמה כבר רבנים ק יש -- שיש להם בי"ד? להבא, אם מעניקים למישהו ניק, לפחות שלא יהיה מזהה

תוקן על ידי רדףהשיג ב- 23/11/2010 13:39:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 13:40 לינק ישיר 

רדף, לא מדובר בהרב ק. עצמו אלא בדיינים של בית הדין הקרוי על שמו. ועוד ועיקר, הסיפור התפרסם בעיתונות עם השמות והתמונות של הרבנים המעורבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 13:41 לינק ישיר 

אה - אז אין פואנטה בניק, אם כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 13:43 לינק ישיר 

לא חיפשתי פואנטה אבל איני רוצה להזכיר נשמות במפורש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:07 לינק ישיר 

ירוחם: אני מדבר איתך כי דווקא אתה נלחמת בעד הרב אילון מתוך רגש יהודי נכון,
אני לא תמים ואני יודע שיש בזה חילול השם,
אבל ואבל, שבמקום שצריך מליץ יושר ?! עדיף שאנו נעמוד להמליץ יושר, במקום לשפוך את דמם של כל הקהילה,

עכשיו: פוליטיקה פנימית ירוחם רק בשבילך ובגללך אני מספר את זה,
האיש הענק הזה מתס הירשמן, (המבוגר יחסית של העצורים בפרשה) הוא מהיחידי סגולה שיש בעולם וזה לא גוזמא,
מאכערים מנובלים רצו לנצל את טוב ליבו כאדם שיש לו מוסדות ואז אפשר לתת תלושי משכורת מפוקפקים בכדי להוציא כסף מבנקים,
בגלל שהוא התעקש לא לעשות את המסודות שלו כמקור גנבות וזיופים למאכערים האלה,
אז הם הם המאכערים הלשינו על הפקידים במוסדות שלו שהם מזייפים ת,ז,
למעשה הת,ז, הם מקוריים (תראה בתמונות, וזה לא אלף רק חשמישים אולי) הם קבלו את זה מקנאיים שכן מסכימים לתת להם,

יוצא שדווקא זה שמתס הירשמן לא רצה ללכת שולל אחרי מאכערים מנובלים ?! בזה בעצם הוא סובל עכשיו,

אז שוב תשאל אותי האם אני מצדיק ?! בוודאי שלא ! אבל מכאן להתיר את דמינו ?? הייתכן ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:07 לינק ישיר 

הסיפור הזה כבר סופר כאן
יהודי אמריקרי הגיע לבני ברק-  וביקש מאברך שיעשה לו סיור - הוא מאד רוצה להכיר את העיר את יושביה רבניה וצדיקיה.
לקח אותו האברך למנחה לאיצקוביץ מעריב  לדרמן כויללים ערבית מאוחרת סאטמר לקרית ויזניץ  השיכון לישיבות פונוביץ ואחרים סיור מעמיק וממצה, כשליוה אותו לחדרו בוגשל- אמר לו האברך- מגיעה לי ממך 5000דולר בגין הסיור, נדהם מיועדנו, וצעק- זה סכום אדיר, השיב האברך נכון- אבל לא התנית איתי על הסכום לפני הסיור- זה המחיר שאני דורש, אבל אם יש לך דעה אחרת אני מוכן ללכת איתך לדין תורה בבית דינו של הרב ק', התייר לא ישן אותו הלילה- למחרת בבוקר האברך חיכה לו ללכת לבית דין, נכנסו לדיון האברך תבע את המגיע לו, כי לא סוכם אחרת, והתייר נאלץ להודות בכך. הפסק היה שהתייר ישלם את ה5000 דולר לאברך,
כשיצאו מבית הדין החזיר האברך את הכסף לתייר - שאל התייר  אז למה עשית כל זאת? השיב האברך- כי רציתי לעשות עבודה נאמנה ולהכיר לך את בני ברק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:12 לינק ישיר 

מה לגביר אמריקאי ולמלונת וואגשאל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:13 לינק ישיר 

ומקור הסיפור - אגב - הוא שלום עליכם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:13 לינק ישיר 

תוקן על ידי אליעזרט ב- 23/11/2010 14:14:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 14:22 לינק ישיר 

חבריה: יש סיפורים מצחיקים ומותר לספר אותם,

אבל כלפי סיפורים כאלה יש לנו כבר ניסיון מר (אנטישמיות וכדומה,) כי כל סיפור כזה שוחט אוטומטית ציבור שלם של צדיקים לפחות רוצים להיות צדיקים, ולכן מצד היושר כדאי לא לספר סיפורים כאלה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2010 16:40 לינק ישיר 

מקס
סיפור חיובי- עו"ד סיפר לחברו- שמעת מה שמספרים על החפץ חיים- כשהוא שולח מכתב על ידי שליח- הוא קורעה בול- מחשש גזל הדאר.
השיב חברו- ואתה מאמין בסיפור הזה.
- אני לא יודע אם להאמין- אבל מה שבטוח שעלינו לא מספרים סיפורים כאלה. והבן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2010 22:51 לינק ישיר 

ירוחם
אם כבר בולי דואר :

אברך סיפר לרב פוזן

שחבר שלו שולח מכתבים בדואר בלי בול, ע"י שהוא כותב את שם הנמען במקום של שם השולח והמכתב "חוזר"
אליו
הוא שאל את הרב האם זה מותר
הרב ענה לו : אני לא אגיד לך אם זה מותר
אבל אני אגיד לך, שלי אין כאלה חברים !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2010 09:48 לינק ישיר 

משפט יפה וחריף כדרכו של הגר"י פוזן שליט"א.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אין לנו ענין שיחזרו בתשובה?.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.