| נשלח ב-21/11/2010 19:34 |
|
| |
חי ואז מה?
|
| נשלח ב-21/11/2010 19:38 |
|
| |
רק אמרתי שיש סברא להניח שיש דברים בגו כולנו מכירים את דרכי המאבק הלא תורניות ואת דרכי ההנהגה הלא תורניות של ציבורים אלו
|
| נשלח ב-21/11/2010 19:39 |
|
| |
מהיכרות אישית: אכן זויפו ת.ז. אבל לא מדובר בבחורים שלא לומדים, כי אם בבחורי הישיבות הירושלמיות שלא לוקחים כסף מהמדינה, אמר ר' ליבלה: אתם אינכם לוקחים, לוקח אני בשבילכם. אמרו הסיקריקים: אתה לוקח, ניקח את ראשך וראש חתנך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 19:52 |
|
| |
אתם לא מבינים, לגבי קנאים הם יכולים להכחיש, כלומר הרי לא יבוא אברכים להעיד שהם לא רשומים שם,
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:06 |
|
| |
מקס
הם יבואו כי הם המלשינים
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:31 |
|
| |
לכל הסקרנים נמצאו בפועל אלפי ת"ז מזויפים כולל גלופות ונייר לזיופים אחרים- כך ראיתי בחדשות את הת"ז המזויפות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:45 |
|
| |
בושה וחרפה!
ברור שגם הם צריכים לחזור בתשובה!
אך האם ברור לכם באותה מידה שגם בועלי הנידות צריכים לחזור בתשובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:55 |
|
| |
אנלוגיה נכונה - החילונים בועלי נידות- ואנחנו גנבים וזייפנים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:57 |
|
| |
ירוחם, על סיפור הסרסורים התחמנים שהלכו לבוררות שמעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 20:59 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | אנלוגיה נכונה - החילונים בועלי נידות- ואנחנו גנבים וזייפנים |
|
ירוחם,
דבר על עצמך בלבד. אני לא גנב ולא בועל נידות. אני גם משתדל לקיים את שאר המצוות. (אייקון מסמיק בענווה)...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2010 21:00 |
|
| |
סיפור טוב תמיד רצוי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 05:14 |
|
| |
טוב: אתם לא רואים את התמונה, אולי סיפור אישי יעזור להבין,
אשתי ילדה את בת שלי בירושלים,
בחדר איתה שכבה אשת חבר, ונודע לה מי אנחנו אז כמובן התחילו לדבר על צרות המשפחה שלה שאין כסף ואין בגדים וכדומה,
שבאתי לביקור במחלקה, אשתי התחילה לספר לי על חברת לחדר,
ואני: הבנתי מיד, ואמרתי
בקשי ממנה את הת,ז, ותגשי לדלפק שם תקבלי את המענק לידה שלה (סכום יפה) והשאר היסטוריה,
אותו דבר כאן, לא גנבים מי המדינה למעשה, כל האברכים האלה מסכמים לגנבה כביכול, כלומר ממש לא אכפת להם שחברו שלומד במתמידים (ולפעמים זה אח שלו או גיס שלו או אחיין שלו,) יקבל את הכסף שהוא לא רוצה להנות מזה מסיבות השקפה,
למי שחושב שאפשר לזייף ת,ז, פשוט לא יודע על מהוא שח, (אני לא מדבר על לזייף ניר שזה אפשר, אבל צריך כיסוי צריך אדם שעומד מאוחרי הניר,) פשוט מדובר באנשים אמתיים שקיימים, והם מסכימים לזה כנ"ל,
עכשיו אתם יכולים לדון אם מותר או לא, אבל בתכלס זה זה נהנה וזה לא חסר,
לגבי הסקריקים שחי היקר טען: אז אני מכיר את הירושלמים, הם לא כאלה רשעים, ואני טוען שהם יעמדו מאחורי הת,ז, שלהם בלי שום ספק, ואלה שיש חשש שהם רשעים ?! במילא הם לא השתמשו בת,ז, שלהם, כי הם ידועים כרשעים,
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 09:17 |
|
| |
ירוחםשמ , וכל המאמינים.. בתחילת חקירה מפיצים את ההאשמות ,גם לא מבוססות, אח"כ מגיעה ההתנצלות בשקט בעמ' 15 למטה. וכמ"ש מקסמן, אי אפשר לזייף תעודה של איש לא קיים ולקבל על זה משהו. (רק בסיפורי קפקא, ואחד הכתבים הזכיר גם את הספר "נפשות מתות" בהקשר זה והוסיף שזה "ספר קלאסי", אך אני וכן החברים במתמידים ודאי טרם קראוהו. )
תוקן על ידי אנילאמכאן ב- 22/11/2010 09:38:29
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 09:53 |
|
| |
מקס אני לא
כנראה שאתם לא יודעים מה קרה שם- הסיפורים שלך מקס זה פינקס שם, הצדיקים -בסגנונך מקס- הדפיסו תז, הכינו גלופות להדפסה וכד1
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 10:02 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | מקס אני לא
כנראה שאתם לא יודעים מה קרה שם- הסיפורים שלך מקס זה פינקס שם,
הצדיקים -בסגנונך מקס- הדפיסו תז, הכינו גלופות להדפסה וכד1 |
|
ירוחם:
למשל: אני יודע שירוחם לומד בכולל שלא לוקח כספים, אוקיי,
אני מדפיס ת,ז, על שמך, ולוקח כספים על שמך,
למוחרת נודע לך שאני יושב בחקירות על זיוף ת,ז, שלך, מה אתה עושה ?
תשובה ! אתה בא להעיד שלמדת בכולל שלי, ואני משוחרר,
בדיוק כך זה יקרה שם, ואמרתי כבר שמשטרת ישראל חובבנים,
|
|