בס"ד
שלום לכולם!
אני רוצה להציג את הפרויקט החדש שהיה אמור עלות לאוויר כבר לפני הרבה זמן אבל בדיוק יושר סגרה את הפורום הישן.
התייעצתי עם אידי והיא נתנה את תמיכתה בפרויקט (תודה!)
הכתובת היא:
http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99
לבעלי אתרוג\רימון. תבקשו לפתוח את הקישור אם הוא נחסם (אל תתביישו לשגע אותם ולהתקשר).
במקרה שזה לא ילך אז אני אנסה משהו אחר...
לגבי המהירות: המערכת יושבת של שרת חינמי אז זה לא מהיר במיוחד. אז אני מקווה שתסתדרו עם הקטע של המהירות.
קצת על הפרויקט:
בעיקרון זה כמו ויקיפדיה אבל של פרחי מיאמי.
אני חושב שיש פה בפורום ידע עצום אצל הרבה אנשים, וחבל שהוא לא מרוכז במקום אחד.
אפשר לשים מילים לשירים, מידע על אלבומים, סיקורי הופעות + גלריה מההופעה, ילדי המקהלה, גלריות שונות ועוד...
אני לא מתכוון לזה שהמאגר הזה יחליף את הפורום, אלא יוסיף עליו (סיקורים ישנים של הופעות, במקום שיאבדו בין דפי הפורום, הם יהיו נגישים במאגר).
אני חושב שזה יעזור מאוד לעשות סדר וגם לעזור לחדשים (שלא יצטרכו לחפש באשכולות בעמוד 9125646 בפורום הישן)
אני מדגיש: זה מצריך השקעה וזמן מצד כל מי שמוסיף (אני יכול לעזור בהתחלה לערוך את הדפים).
אני צריך חומר כמו שכתוב פה. אם אתם חושבים שיש משהו שאפשר להוסיף לדף אז תגידו ואני אוסיף בשמחה (אפשר לשלוח לי הודעה פרטית).
בנתיים אני אערוך את כל הדפים ואני צריך רק חומר (בדף של ההופעה בירושלים קיבצתי מהאשכולות את הפרטים וסידרתי אותם) אחר כך אני אנסה ללמד אתכם איך עורכים... (אפשר גם סתם להוסיף את החומר לדף ואני אסדר אותו כמו בתמונות.)
אני חושב שקודם כל נתחיל עם האלבומים, זה הכי פשוט. מביאים את הרשימת של השירים וסולנים (אם קיים) ותמונה של האלבום (יש לי של כולם).
אחרי זה נתקדם להופעות ומילים לשירים. בנתיים לא ליצור דפים על הילדים עצמם, כשנסיים את האלבומים אז נשקול את זה.
אז אני כבר הוספתי את הדיסקים משיח ורווח. אם תביאו לי חומר על יבוא, יבוא DVD, ואחורה לדיסקים הישנים יותר זה יהיה מעולה...
מומלץ לקרוא את ההוראות שיעזרו לכם להוסיף תוכן. בנתיים ההרשמה היא חובה כדי של יהיה בלגן. אני אמנה מנהלים והם יוכלו לעזור בסדר של החומר.
אפשר לשאול שאלות פה ואני אשתדל לענות בהקדם.
אני מקווה שזה ילך כי זה פרויקט רציני ודורש השקעה. ואם נשקיע ביחד אז נקבל משהו מושקע ויפה לטובת כולם!
בהצלחה!
תמונות לדוגמא:
תוקן על ידי אידי ב- 23/11/2012 12:04:41
תוקן על ידי netson ב- 31/05/2015 23:34:00
תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2016 07:20:28
תוקן על ידי מיאמוש ב- 26/11/2016 23:05:45
תוקן על ידי מיאמוש ב- 26/11/2016 23:08:09
תוקן על ידי מיאמוש ב- 26/11/2016 23:09:57