כל הכבוד!!! אני גאה לקרוא דבר כזה... שכל פועלנו מסודר בצורה כזו ונעים לעין!! מי העלה אותנו:) אידי? כל הכבוד, עבודה יפה!!
נשלח ב-17/1/2014 14:38
חחח כן... תודה תודה!
נשלח ב-17/1/2014 14:47
תודה לך!
נשלח ב-15/7/2014 15:31
עידודו- צריך לעדכן בויקי את הקישור לפורום הישן והנוכחי. כמו"כ אם שייך לעדכן את היומן ולהוסיף תמונות.
נשלח ב-15/7/2014 20:57
netson כתב:
עידודו- צריך לעדכן בויקי את הקישור לפורום הישן והנוכחי. כמו"כ אם שייך לעדכן את היומן ולהוסיף תמונות.
האם הקישורים לא עובדים שם? כי למיטב ידיעתי שום דבר לא היה צריך להשתנות...
תודה עם העירנות. אני אבדוק מה אפשר לשנות.
נשלח ב-15/7/2014 21:57
בדקתי שוב. הקישורים לא עובדים. אני על כרום.
נשלח ב-2/11/2014 10:46
נכתב בויקי ש"מאפייני הקול של לדוד הרשקוביץ ושאול אלסן הוא ממשפחת יושי בנדר." אבל 1)אין עדיין ערך על יושי, אז איך אוכל לדעת מה מאפייני קולו. 2) יושי היה אחרי שאול אלסן. אז אם כבר צריך לכתוב שליושי יש קול ממשפחת הקולות של שאול אלסן...
בהמשך לנכתב באשכול 'פרח המסתורין'(קישור) בדקתי את הנושא. ויש רק פתרון אחד שנוסה ועבד היטב בפעם הקודמת.
הקדמה קצרה: כפי שאתם יודעים. אין סיבה אמיתי לחסום את הויקי של מיאמי. הכל שם על טהרת מיאמי בלבד.
כשהויקי עלה בראשיתו לפני כמה שנים היתה בעיה דומה. הויקי היה חסום לאתרוגים ולרימונים וכדו'. הפתרון שעבד אז בהצלחה היה כזה: פשוט להתקשר לחברה עצמה ולומר לה להסיר את החסימה מהאתר הספציפי הזה. לאחר כמה טלפונים שנעשו בידי כמה חברים החסימה הוסרה.
כעת שהכתובת הוחלפה צריכים לעשות את זה שוב ולטלפן.(בדיוק כפי ששגענו כולם ביחד את מוכרי החנויות המוזיקה מתי הדיסק של מיאמי מגיע ?)
נשלח ב-10/8/2015 23:45
בשלבי עריכה - לעיון החברים נשמח לקבל הערות, הוספות ומה לא:-)