בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפרויקט של הפו-רום - מהיום פשוט לתרום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2019 19:19 לינק ישיר 
אליהו לוי

http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%94%D7%95_%D7%9C%D7%95%D7%99

אולי ביום מן הימים נזכה לשמוע גם את אחד מהאחים שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2019 22:23 לינק ישיר 
מיאמי 25

לבקשת שירה יהודית אני כעת עובד על הערך 'מיאמי 25'. 
רשימה של סולנים יש בזכות יושר הזכורה לטוב, אבל חסרים לי פרטים על המופע. מתי ואיפה הוא נערך? (נדמה לי 2 הופעות שאחת מהן בניו ג'רזי)
באשכול 'הידעת' בפורום הישן כתוב שירחמיאל שבר את הרגל לפני ההופעה (אחת מהן), ולכן רואים אותו רק על הפסנתר ותמיד אחד הילדים בתור מנצח. אם יש לכם עוד ידיעות מעניינות - אנא שתפו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 20:35 לינק ישיר 

היי חברימים 
משהו קצת מוזר בערך של ג'ונתן פאליי...
שכחתי איך מוסיפים פה תמונה אז אסביר בע"פ (איפה יש פה אייקון צוחק?!)
אניווי השורה הראשונה במקטע "כילד בפרחי מיאמי" מכילה מידע שנראה כאילו נכתב כהערה וסותר ל"שנים במקהלה" לפי המצויין בתחילת הדף.
(שאלו אותי מי הסולן, באתי לבדוק ופתאום היה לי מוזר בעין )

http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=%D7%92%27%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%9F_%D7%A4%D7%90%D7%9C%D7%99

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 00:22 לינק ישיר 

אידי כתב:
היי חברימים 
משהו קצת מוזר בערך של ג'ונתן פאליי...
שכחתי איך מוסיפים פה תמונה אז אסביר בע"פ (איפה יש פה אייקון צוחק?!)
אניווי השורה הראשונה במקטע "כילד בפרחי מיאמי" מכילה מידע שנראה כאילו נכתב כהערה וסותר ל"שנים במקהלה" לפי המצויין בתחילת הדף.
(שאלו אותי מי הסולן, באתי לבדוק ופתאום היה לי מוזר בעין )

http://mbcwiki.nl.eu.org/index.php?title=%D7%92%27%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%9F_%D7%A4%D7%90%D7%9C%D7%99

טופל.
בסיעתא דשמיא יצא ב1984 אז זו השנה הנכונה שבה כיכב במקהלה. מחקתי את ההערה שאינו מופיע בהסרטה משנת 1988 כיוון שכבר באלבום כלל ישראל אינו מופיע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 23:09 לינק ישיר 

הכנתי ערך לויקי שלנו על המחזמר Save the day, אשמח להגהות, הערות והארות!

== Save the day ==

Save the day הינו מחזמר שעלה לראשונה בחול המועד פסח תש»ע"ט, ובוצע 6-8 פעמים בין פסח תשע"ט לחנוכה תש"פ, בניו יורק וברחבי ארה"ב.
עלה לאתר והופיע בחנויות בסוף שנת 2020 בתור DVD כפול לצפייה יחד עם מופע מיאמי 36, וכן בגרסת שמיעה.

המחזמר נכתב על ידי שושנה ביגון, ואת ההופעות ליוותה להקת 'שירנו אורקסטרה'.

== העלילה ==

תלמוד תורה "ישיבת אוהבי תורה" נקלע לקשיים כלכליים כשהתורם הראשי 'מיסטר סיימונס' מחליט להשעות את תמיכתו.
התלמידים מנסים לגייס כספים עבור המוסד אך ללא הצלחה. 
לבסוף הם מחליטים לארגן הופעת מקהלה כשכל ההכנסות יועברו לטובת לימוד התורה. 
המופע הופך לאירוע אחדות גדול ומוצלח, כשבסופו מיסטר סיימונס משתכנע ומחליט להחזיר את המימון ולהגדילו.

== שחקנים ==

במחזמר משתתפים 13 ילדי המקהלה הוותיקים מהאלבום 'לעולם ועד' (אף שבאותו זמן כבר נוספו ילדים חדשים) כשאליהם מצטרפים בוגרי המקהלה [[יוחנן בורשטיין]] בתור מיסטר סיימונס, ו[[יושי בנדר]] בתור המחנך. ירחמיאל ביגון מופיע בתור מנהל המוסד.

אייזיק טורקיה פרש מהמקהלה בקיץ תשע"ט בשל גילו המבוגר, ולא הופיע בהצגה של חול המועד סוכות תש"פ והלאה.

אליהו לוי פרש מהמקהלה בחורף תשע"ט ולא השתתף במופע כלל.

הילדים, שכבר התרגלו להופיע על במה כמה שנים, הפגינו ביטחון עצמי גבוה ויוכלת משחק מעולה.

== רשימת השירים ==

1. [[Shtaig away (שיר)|Shtaig away]]

2. [[כסף (שיר)|כסף]] 

3. [[Save the day (שיר)|Save the day]]

4. [[It's time to daven (שיר)|it's time to daven]]

5. [[One Torah nation (שיר)|One Torah nation]]

== רשימת הסולנים ==

'''Shtaig away'''

מנחם צביקלר, אריאל אייזנברג, אייזיק טורקיה, אלכסנדר קופר, אלישע כהן, דוד טורקיה, אהרון מנהיים, מרק רוזנסטק.

'''כסף'''

יוחנן בורשטיין, יושי בנדר.

'''Save the day'''

אליעזר הרץ, אלישע כהן, אליהו זילברברג, דוד טורקיה, סמי סלמה, מרק רוזנסטק, אהרון מנהיים, מנחם צביקלר, אלכסנדר קופר, טל גלסמן, מיכאל אברג'ל, מרק רוזנסטק.

'''it's time to daven'''

אלישע כהן, מרק רוזנסטק, אהרון מנהיים.

'''One Torah nation'''

אלכסנדר קופר, סמי סלמה, אליהו זילברברג, מנחם צביקלר, אריאל אייזנברג, אלישע כהן, מרק רוזנסטק, אליעזר הרץ, דוד טורקיה.

== חברי המקהלה ==

[[מיכאל אברג'ל]], [[אריאל אייזנברג]], [[טל גלסמן]], [[אליעזר הרץ]], [[אליהו זילברברג]], [[אייזיק טורקיה]], [[דוד טורקיה]], [[אלישע כהן]], [[אהרן מנהיים]], [[סמי סלמה]], [[אלכסנדר קופר]], [[מנחם צביקלר]], [[מרק רוזנסטק]].

[[category:אלבומים, הופעות, DVD]]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 21:17 לינק ישיר 

יש לי תמונה להוסיף לוויקיפדיה של סטיוארט ביננסטוק ואני לא יודעת איך מוסיפים אותה (נרשמתי שם כבר). אשמח אם משהו יוכל לאמר לי איך מוסיפים אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2022 03:39 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
יש לי תמונה להוסיף לוויקיפדיה של סטיוארט ביננסטוק ואני לא יודעת איך מוסיפים אותה (נרשמתי שם כבר). אשמח אם משהו יוכל לאמר לי איך מוסיפים אותה.

זהו שגם לי אין מושג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 17:54 לינק ישיר 

למה יש לפרחי מיאמי שתי וויקיפדיות?
פרחי מיאמי – ויקיפדיה
פרחי מיאמי – mbcwiki.nl.eu.org ויקי פרחי מיאמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 00:43 לינק ישיר 

למה הערך של פרחי טורונטו בוויקיפדיה מופנה לערך של פרחי מיאמי? לפרחי טורונטו יש וויקיפדיה אם כי היא מדברת יותר על האלבום הראשון מאשר על המקהלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2022 22:39 לינק ישיר 

עידו אם אתה כאן, אני אשמח מאוד לדעת איך אפשר להעלות תמונות לוויקי... תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2022 15:58 לינק ישיר 
אידי

AyalaMBC כתב:
למה יש לפרחי מיאמי שתי וויקיפדיות?
פרחי מיאמי – ויקיפדיה
פרחי מיאמי – mbcwiki.nl.eu.org ויקי פרחי מיאמי

הקישור הראשון שהבאת הוא הדף שלהם בוויקיפדיה הרגילה, והשני הוא קישור לוויקיפדיה הפרטית של הפורום, שכולה סביב מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2022 22:52 לינק ישיר 

תודה אידי, עכשיו שמתי לב שזה באמת שונה... אולי את יודעת איך מעלים תמונות לוויקי של מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2022 15:39 לינק ישיר 

אין לי מושג, מצטערת... הסוד הזה שמור עם עידודודו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 20:38 לינק ישיר 

אידי כתב:
אין לי מושג, מצטערת... הסוד הזה שמור עם עידודודו 
אולי יהיה נס והוא יבוא לענות לי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפרויקט של הפו-רום - מהיום פשוט לתרום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.