| נשלח ב-8/12/2010 13:19 |
|
| |
למרות הכל "מעם ה'" התבלגן לי קצת... ז"א, הוא מיושר לשמאל, אבל כיוון הכתיבה עדיין מימין לשמאל. (ולכן הסוגריים, לדוגמא, לא נסגרים נכון, וכו'). --- מה זה היה עם הקטגוריות, redirect (או מה שזה לא היה): צריך לפתוח את דף הקטגוריה ולכתוב בו... מה לכתוב בו בעצם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2010 14:29 |
|
| |
שמתי לב לזה. אני עובר על כל הדפים (יש לי מעקב) ואם צריך אז אני מתקן. במקרה הזה את צריכה להחליף את התג ל<div dir="ltr"> שזה סידר את הטקסט למצב הנכון. (וצריך להשתמש בו בכל הטקסטים שמשמאל לימין. אני צריך לעדכן את זה בהוראות)
2. אם תסתכלי לדוג' על הדף מעם ה' אז תראי שהקטגוריה יבא (אלבום) הוא אדום (לא קיים דף כי זה לא מפנה לדף המקורי אלא לדף קטגוריה יבא שזה משהו אחר. אני לאהולך להסביר את זה... רק שתדעי שזה משהו אחר) אז צריך ללחוץ עליו ואז לרשום שם את השורה עם REDIRECT הזה ל"יבא (אלבום)" כדי שישלח לדף המקורי של יבא (אלבום)
את יכולה לחפש "קטגוריה" בחיפוש וללחוץ על אחד האלבומים ותראי שכתוב שדף זה הופנה מדף קטגוריה...
מקווה שהבנת...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2010 16:21 |
|
| |
איזה כיף, הצלחתי עם הקטגוריה !  תודה עידודו!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 23:13 |
|
| |
יש עדכונים ? יש קישור ? חבל שהפרויקט יורד לטמיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 12:44 |
|
| |
לטמיון? חס וחלילה! מה שכן, צריך באמת להמשיך לעבוד עליו. זה הקישור לוויקי - http://mbcwiki.co.cc/עידודו הסביר הכל בהודעה הראשונה כאן באשכול - וכל חבר שמתגייס לעזור בהכנסת החומר, יבורך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2011 23:53 |
|
| |
חברים, אתם יודעים כמה אנשים עובדים על הפרוייקט? תנחשו. טוב, התשובה היא - 2. (!)
אז קדימה לעבודה - עבודה ממש לא מסובכת, אפילו אני התרגלתי מהר. מי כאן הולך לתרום לפרוייקט קצת מזמנו הפנוי?
אם תקראו את האשכול מתחילתו, תראו שהכל ברור ופשוט. מה אתם אומרים???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2011 06:16 |
|
| |
את יכולה לנעוץ את זה שישאר למעלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2011 15:17 |
|
| |
ננעץ! למשך הזמן הקרוב הוא יהיה כאן ויזכיר את קיומו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2011 15:19 |
|
| |
טוב, אני מתנדבת להוסיף תמונות אם תגידו לי איך להעלות.
(אתם יודעים שאצלי זה העיקר... ולדעתי זה ירבה את ההתענינות בפרויקט באופן משמעותי - אין מה לעשות זה מה שמעניין ותופס את העין)
יש לי במחשב תיקיות מסודרות של תמונות מכמה הופעות, ותיקיות ע"פ סולנים.
(כמובן שאני לא מתכוונת לשים שם תמונות פרטיות חס וחלילה חס ושלום שהם כנגד השקפתכם הטהורה  )
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 00:35 |
|
| |
לחדווה תכנסי לשלח תגובה ושמה ליד הרגשונים יש הכנסת תמונה לאחר מכן את לוחצת למטה על מילה באנגלית שמתחילה משו up.................... ואז תראי את התקיות שיש לך בשולחן העבודה ומשם כבר תדעי ואם בכל זאת.......אז תפני 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 15:53 |
|
| |
הוא עושה לי תמיד "שגיאת בסיס נתונים"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 19:01 |
|
| |
שיר חמודה, היא התכוונה איך מעלים תמונה לויקיפדיה, לא לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 23:43 |
|
| |
קראתי את מה שכתבת-תמי וצחקתי לא חשבתי שהיא התכוונה לזה טוב,בכל מקרה אין לי מושג אאיך עושים את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2011 16:38 |
|
| |
| פוגודה כתב: |  | הוא עושה לי תמיד "שגיאת בסיס נתונים" |
|
כן, זה עושה את זה לפעמים.
תנסה לצאת ולהיכנס שוב.
|