|
|
| נשלח ב-30/8/2011 17:20 |
|
| |
מכייפת, אהבתי את הלוגו! יישר כח על ההשקעה. חמוד הרעיון של W ברקע (Wikipedia) ואז Miami Boys Choir.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 20:01 |
|
| |
לוגו טוב מכייפת-!!!!! אם אני אקבל קצת הסבר איך מעתיקים לשם אלבומים אשמח לעזור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 22:25 |
|
| |
תודה רבה על המחמאות אני מסמיקה עכשיו כמו הלחיים שלו - 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 23:16 |
|
| |
יפה, אולי אפשר לשלב שם איזה רמקול (-מקרופון) וכד'
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2011 21:02 |
|
| |
אכן לוגו יפה!!! הרעיון בלוגו הוא לחשוב על כמה שיותר פרטים מתוחכמים אך שהלוגו לכשעצמו לא יהיה עמוס ומסובך. קחי לדוג' את הלוגו של אוסם, לכאורא לוגו פשוט אך הם הצליחו להעביר את המסר המרכזי - שמת לב לחיטה שבצד הלוגו?! זה בעצם מה שרצו להעביר, אנחנו מוכרים מוצרי מזון... לדעתי הלוגו מצוין אך כמו שחדווה כתבה כדאי להוסיף מיקרופון, כי בעצם מטרת המקהלה היא שירה. וחשוב מאד לסמל זאת! (תנסי וננסה לחשוב כולנו היכן לדחוף מקרופון, לשלד העיצוב כבר נתת רעיון רק צריך להעביר מסר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 00:20 |
|
| |
מכייפת שמה את זה באשכול הסמוך:

|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 00:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 13:50 |
|
| |
לא מכייפת, זה לא הרמקול המתאים צריך משהו קצת יותר אמיתי, את לא חושבת?? אני אנסה לחפש משהו עד הערב אני צריכה להאכיל פיות ביייייייי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 14:26 |
|
| |
אז כזה?

|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 19:31 |
|
| |
נראה יותר טוב, כל הכבוד לך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 19:32 |
|
| |
מה את חושבת??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 15:28 |
|
| |
לדעתי את המידע על האלבום ONE BY ONE אפשר לקחת מסיקורה של יושר בפורום הישן וכדאי שמי שיש לו עוד סיקורים על אלבומים שיפרסם בפורום [רציתי פעם לשלוח לאשכול סקירות אורך סקירות על עודד קאריטי וייצי ספינר אבל זה נמחק ולא שלח והתעצבנתי כי הסיקורים היו ארוכים מאוד אז לא היה לי חשק לעבוד קשה כ"כ עוד הפעם]
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2011 10:59 |
|
| |
| עטT כתב: |  | זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על הקישור:
ESET NOD32 Antivirus - Alert | Access denied ! | | Details: Web page: http://mbcwiki.co.cc/ Deion: Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus. The web page is on the list of websites with potentially dangerous content. www.eset.c |
|
|
|
גם לי זה מופיע כשאני משתמש באינטרנט אקספלורר (בפיירפוקס אין את זה...) בכל מקרה, הוא חוסם את זה בגלל הסיומת CO.CC שהיא חינמית והרבה אתרים מפוקפקים (עם וירוסים) משתמשים בה... אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך בפרטי איך לשחרר את זה בהגדרות של התוכנה.
|
|
|
|
|