|
|
| נשלח ב-25/11/2010 13:50 |
|
| |
גם אני מנסה לשנן...
ומישו אמר לי עוד משו חכם: חיי הנישואין לא יפים כמו שהרווקים עושים את זה ולא קשים כמו שהנשואים עושים את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 15:11 |
|
| |
מי שמחפש ילדים בלי בן זוג לא יודע מה הם החיים בן זוג זה שותף וזה הכל ילדים זה נחת אבל החיים שלהם שייכים לעצמם וכל אחד יראה את זה על עצמו ביחס להוריו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 01:25 |
|
| |
תמי, אני כ"כ מבינה אותך.
כולם קישרו את זה לדיכאון אך אני יודעת בדיוק מהם התחושות האלו. הרגשתי את אותו הדבר בדיוק והייתי אומרת את אותם המילים (אם לא יותר מזה). זה בא ממקום מאוד אימאי שטבוע בנו הנשים.
מה שמצחיק זה שהיום שאני כבר נשואה וב"ה מחכה לילד, אני רוצה לחזור מעט אחורה, לא לחשוב תמיד קדימה ולתכנן את העתיד. ואת תשמעי אותי אומרת "למה הייתי כ"כ לחוצה בעבר, חבל שמיהרנו (לא שזה בידים שלנו כמובן, אך זאת התחושה)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 22:14 |
|
| |
| ליציי כתב: |  | עכשיו היא חושבת שאם היא תתחתן יהיה לה הכי טוב בעולם וכשהיא תתחתן ובעלה יעצבן אותה היא תחשוב שהכי טוב אם יהיו לה ילדים וכשיהיו לה ילדים קטנים ובוכים היא תחכה שהם יגדלו כשהם יגדלו היא תבכה שיתחתנו ואח"כ לא יהיה לה מספיק כסף לחתן אותם אח"כ היא תבכה שהיא זקנה והילדים שלה לא רוצים בה יותר.
ככה זה החיים צריך לשמוח במה שיש עכשיו. |
|
כדי לא להגיע למצב יותר גרוע...
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 22:28 |
|
| |
אני קראתי כמה אשכולות/ תגובות/ שירים שכתבת, עלה לי תמונה של בחורה מוצלחת מוכשרת מאוד, בדרך כלל אנשים כאלה הכול הולך לך להם בחיים בקלות ללמוד למבחן, מה בעיה?? שעתים והם יודעים הכול, חברות כולם רוצים להיות חברות שלהם, אין להם כ"כ התמודדות בחיים של קושי אמיתי הכול הולך חלק....עד שידוכים...בשידוכים שום דבר לא תלוי בבן אדם,הכול לא הגיוני, הכל מגיע מלמעלה בלי קשר אם אנו יפים, מוכשרים, או טיפשים,הבנים או הבנות שידעו בחייהם קושי יודעים יותר טוב להסתדר עם זה לא פעם ראשונה שקשה להם הם רגילים שלא הכל הולך כמו התוכנית, הבעיה עם ה"מוצלחים" שלא היה להם כ"כ התמודדות בחיים פתאום לא עוזר להם כל המתנות שהקב"ה נתן להם נשמטת להם הקרקע תחת רגליהם הם לא יודעים להתמודד עם זה, כל יום זה נהיה יותר קשה.... מה שאת עושה, את צועדת לקראת מוות ריגשי שאחריו לא תוכלי להתאושש....את פשוט מאבדת את עצמך לדעת, לא לרצות שמישהו יאהב אותך עד כלות נשמתו נשמע לי מטומטם לגמרי......
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 22:30 |
|
| |
תמי? את עדיין רוצה רק ילדים? 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 22:34 |
|
| |
אני מסכימה עם תהילה, זה נכון. רק תמי מביאה את זה מכיוון קצת שלילי, ומעצבן...
סינטזה, העלתה כאן נקודה ענקית. 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2010 23:00 |
|
| |
סינטזה, כל מילה פנינה. בתקווה שתמי תקבל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 12:19 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | |
יצא למישהו כאן למאוס בחיפוש בן / בת זוג ופשוט לעבור לרצון ללדת ולגדל ילדים?
|
|
תמי את בן אדם מדהים!!!
את מצליחה להוציא את המחשבות הכי עצובות שקימות אצלי.
ושאין לי אומץ להגיד אותם אפילו לאדם הקרוב אליי ביותר.
...
כן..
גםאני כבר התאיישתי.
ומסתכלת על תינוקות..
כאילו שכבר הגעתי לשלב הזה...........
זה אחרי הרבה מאוד פגישות שנכשלו.......
ומתוך שברון לב..
את לא לבד תמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 13:55 |
|
| |
סינטזה וזאב שני נביאים בסגנון שונה
| זאב1 כתב: |  | תולעת היאוש נוגסת בבשר החי וברוח המתה מתחפרת לה היטב בנקבובים מלאי הרקב שמתארכים ביחס קבוע לגודל הרימה
אין ילדים במוות רק רימות לבנבנות שאינן זקוקות לך כי מזונן הוא נפשך המיואשת והחלטתך כי אין תקוה
תמי יקרה, תקני אותי אם בשוגים אני.
ואינני. |
|
מה שאת עושה, את צועדת לקראת מוות ריגשי שאחריו לא תוכלי להתאושש....את פשוט מאבדת את עצמך לדעת, לא לרצות שמישהו יאהב אותך עד כלות נשמתו נשמע לי מטומטם לגמרי......
תוקן על ידי סלבודקער ב- 28/11/2010 13:59:07
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 14:16 |
|
| |
סלבודקער?מממ...מה ניסית לומר??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 14:57 |
|
| |
הוא התכוון לומר שהם נביאי אמת שעליהם נאמר שאינםך מתנבאים בסגנון אחד וא"כ כיון שהם אמת הוא מסכים איתם כן נראה לבאר בס"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 19:31 |
|
| |
ניסיתי פשוט לומר שזאב וסינטזה עוררו נקודה נוספת שהיאוש מזין את עצמו וחבל מאד שתמי מכניסה את עצמה למעגל הרסני.
|
| נשלח ב-30/11/2010 01:29 |
|
| |
סלבודקער, אני חושבת שאתה דוגמא טובה לכך שקשה לכם הגברים להבין אותנו הנשים. מה שהיא אומרת זה דבר טבעי שלא בא ממקום של יאוש. אלא בה מהמקום שבו האישה רוצה להתקדם בחיים כמו כל חברותיה ובנות משפחתה. שמעתי פעם אמירה כ"כ נכונה שעיקוב בשידוכים זה כמו מרוץ שבו נתקעים בקו הפתיחה ונשארים מאחור כאשר רוב הרצים מתקדמים ומתרחקים יותר ויותר. כל מה שתמי רוצה זה להתקדם במרוץ ולזרוק לצדדים את המכשול שמונע ממנה את זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 10:59 |
|
| |
סינטזה אתה ממש צודק זה באמת הבעיה של רב הבחרות המוצלחות שהכל הולך בקלות. באמת כהתחלתי שידוכים היה לי ממש קשה ולא ידעתי איך לאכול את זה עד שכעבור תקופה (לא קצרה) הבנתי שזה הפעם הראשונה בחיים שלי שאני עוברת ניסיון אמיתי יכול להיות שמאד מאד קשה אבל גם מאד מאד מחשל שבזכותו (אני מקווה) יהיה לי הרבה יותר קל בחיים
|
|
|
|
|