| נשלח ב-26/11/2010 10:15 |
|
| |
שבת חנוכה בבית הכנסת הגדול בירושלים החזן דוד וינברג בליווי מקהלת שירת ישראל
קיבלתי באישי להעלות לפורום:]בשבת פרשת מקץ יגש החזן דוד וינברג הבית הכנסת הגדול בירושלים
בליווי מקהלת שירת ישראל עם תגבורת ממקהלת בית כנסת הגדול , בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 10:19 |
|
| |
שכחתי לכתוב שלתפילת מוסף יגש החזן הצעיר יוסף שווארץ בליווי המקהלה. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 19:36 |
|
| |
אני שמח לשמוע שמקהלת שירת ישראל שהיא המשך למקהלה שייסד שלמה זלמן ריבלין עדיין קיימת ומופיעה , האם ישנם הקלטות של המקהלה הנוכחית בניצוחו של גולדהור , אצלי ישנה הקלטה מקונצרט לזכרו של צבי טלמון שהם מבצעים שם מספר יצירות וביניהם ממקומך של טלמון, אבל זה מלפני הרבה שנים , היש מהם הקלטות מהשנים האחרונות?
|
| נשלח ב-28/11/2010 20:11 |
|
| |
| Cantor_yos כתב: |  | | אני שמח לשמוע שמקהלת שירת ישראל שהיא המשך למקהלה שייסד שלמה זלמן ריבלין עדיין קיימת ומופיעה , האם ישנם הקלטות של המקהלה הנוכחית בניצוחו של גולדהור , אצלי ישנה הקלטה מקונצרט לזכרו של צבי טלמון שהם מבצעים שם מספר יצירות וביניהם ממקומך של טלמון, אבל זה מלפני הרבה שנים , היש מהם הקלטות מהשנים האחרונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 20:49 |
|
| |
המקהלה של גולדהור היא מהמקהלות של החובבים הטובות ביותר הם משקיעים זמן ולימוד בדינמיקה , אמנם רובם שם מעל גיל הזהב שזה פוגע בכושרם להופיע לעיתים קרובות ולכן נזקקו לתגבורת מבית הכנסת הגדול,__ ובקשר לקונצרט לממקומך של צבי טלמון היא יצירה קשה ויפה שחבל שלא שומעים אותה לעיתים קרובות , ____ו׳שאלתי אם בשבת נשמע אותה?
תוקן על ידי Israeli_tu ב- 28/11/2010 20:50:13
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 21:34 |
|
| |
יש לו קול מדהים אני זוכר את תפילותיו עוד בלי מקהלה כשהיה מגיע בשבתות כשנפתלי לא יכל להתפלל, הוא היה נהדר, יום אחד התגלגל לידי גם כמה ביצועים שלו, הוא מדהים, חוץ מהאופי והנחמדות שאופפות אותו , ומקרין על כל מי שפוגשו, בהצלחה רבה, דוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 21:43 |
|
| |
לפני מספר חודשים הוא התפלל תפילת יום כיפור קטן בליווי המקהלה הירושלמית ואז הוא היה פנטסטי והיה אז תעוד של יעפ אבל אני לא מוצא את זה ביוטיוב , יש דרך להעלות את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 22:33 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 28/11/2010 22:33:51
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2010 02:35 |
|
| |
אני חשבתי שזה מלפני הרבה שנים, איך המקהלה כיום ?
| yeoda כתב: |  | | אני שמח לשמוע שמקהלת שירת ישראל שהיא המשך למקהלה שייסד שלמה זלמן ריבלין עדיין קיימת ומופיעה , האם ישנם הקלטות של המקהלה הנוכחית בניצוחו של גולדהור , אצלי ישנה הקלטה מקונצרט לזכרו של צבי טלמון שהם מבצעים שם מספר יצירות וביניהם ממקומך של טלמון, אבל זה מלפני הרבה שנים , היש מהם הקלטות מהשנים האחרונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 02:44 |
|
| |
Guest Chazzan David Weinberg will officiate on Friday evening
accompanied by the Guest Choir Shirat Yisrael conducted by Shlomo Goldhour
The Choir will accompany Chazzanim David Weinberg and Yossi Schwartz on Shabbat morning
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 09:28 |
|
| |
בהצלחה לידידי החזנים דוד וינברג ויוסף שוורץ.
כאחד שנכח בחזרה אחת או שניים אצל המקהלה,
התרשמתי מאוד מהדינמיקה ומהמוזיקה ששלמה מנחיל בחזרה לחברי המקהלה,
אין כמעט מקהלות כאלה.
נ.ב מזל טוב ליוסי שוורץ ליום הולדתו ה19 ביום שישי,
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 10:31 |
|
| |
לידידי הצעיר, החזן יוסי שוורץ.
מה, עוד פעם יום הולדת?.... איך שהזמן רץ...
מאחל לך הרבה מזל טוב והמשך הצלחה.
(מעניין, אני מכיר עוד כמה חזנים שנולדו בחנוכה...)
הצלחה בשבת, לצערי לא אוכל להגיע.
רוני
|
|
|
|
|