בית פורומים עצור כאן חושבים

מה הפלא שגונבים ??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2010 08:21 לינק ישיר 

חי
ואם הוא מגלה שיש עודף לזכותו הוא יחזיר אותו למדינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 09:08 לינק ישיר 

.

הדיון כאן מלא אנשים שאין לי אלא להפך בזכותם, שהם בגדר של תינוקות שנישבו.

ולוואי וייפדו משביים ויחזרו בתשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 09:17 לינק ישיר 

בעל

זה מה שטענתי לו
אבל זה הכל לשיטתו

לדידי אין כזה היתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 10:49 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
הדיון כאן מלא אנשים שאין לי אלא להפך בזכותם, שהם בגדר של תינוקות שנישבו.
ולוואי וייפדו משביים ויחזרו בתשובה.

צדיק ולכל הצדיקים: אני מאוד אוהב מוסר, (מהסיבה הפשוה שאנו עוד מאמינים בעצמינו שאפשר לתקן,
http://www.youtube.com/watch?v=0pxzrt7qIxA )

אבל לא על זה באתי לדון, באתי לטעון שאנו כחברה חייבים להיות חכמים ולא לגרום שהחברה תרד שאולה עמוק באדמה,
זה מאוד יפה משחקי מחבואים עם החרדים,
אבל לא כך צריך להתנהל חברה ובמיוחד חברה יהודית,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 11:02 לינק ישיר 

מקס
עוול אתה עושה לחברה הישראלית והיהודית- כי אתה הרי יודע כמה היא משקיע ומנסה להשקיע בקידומה הכלכלי של המגזר שאתה מדבר עליה, אבל הם לא רוצים.
כלומר הם רוצים- רק לקבל, מבלי כל מאמץ מצידם- הם התחלפו עם עשיו- ואומרים לכולם הלעיטנו נא- איך שמסבירים המפרשים שם- הוא ישב על הכסא פתח את פיו וישב בלי תנוע ויעקב הלעיט אותו, גם חז"ל ראו את המעשה הזה מאד לא יפה,
 כתוב בתורה- עזוב תעזוב עימו- ומפורש רק אם הוא גם עוזר- אבל אם הוא יושב בצד ואומר- עליך מוטלת המצווה של עזוב תעזוב- ולא עלי- אסור לעזור לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 11:53 לינק ישיר 

ירוחם:

מה בן גוריון טען לליבוביץ ?!

"אני (בן גוריון) מבין יפה מאוד למה אתה (ליבוביץ) דורש בכל תוקף הפרדת הדת מהמדינה, אתה (ליבוביץ)
מתכון לכך ש"דת ישראל" תחזור להיות גורם עצמאי אשר כל שילטון מדיני\יהודי יצטרך להתמודד עמו, ולכן אני (בן גוריון) לעולם לא הסכים להפרדת דת מהמדינה, אני (בן גוריון) רוצה שהמדינה תחזיק את הדת בידה"

כלומר אני (בן גוריון) הכוון את הדת, וזה היית הטעות שלו לגבי החרדים,
אם החרדים היו מרגישים שאף אחד לא מעוניין לשנות את דתו ?! היו כולם מתגיסים לצבא והיו חלק שווה בועד בית\מדינה,
היו כולם עובדים לפרנסתם, וכו' וכו'

ירוחם היקר: אתה משווה את החרדים לעשיו,
אבל אני משווה אותם לאסירים בכלא, כמו שבכלא מאכילים את האסירים ?! כך צריך לאכיל את החרדים, אי אפשר לשלול מהם את חירות הדת בזה שלא נותנים להם לעבוד, וגם לא לאכיל אותם,
בזה שיש חובה להתגייס לצבא שכל כולה כור היתוך (כרצונו של ב גוריון) גרמה לחרדים לא להתגייס ולכן אסור להם לעבוד, כי אחרת יצטרכו להיתגייס,   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 12:28 לינק ישיר 

מקס
איני מחסידיו של ליבוביץ ולא תמיד אני מאמין לדבריו, כי הרבה מאד פעמים הוא שיקר וסילף את האמת לצרכיו.
מה עוד בן גוריון מת מזמן ורוחו המהפכנית מתה כבר קודם לטוב ולרע, אין היום רצון לכור היתוך- זה פסה מזמן, זה משרת טוב את הפוליטקאים הדתיים- ובעיקר הגדיילים הפוליטיקאים,

אני חושב שאתה קורא רק את יתד-  נושא  העסקתם והכנסתם של החרדים למעגל העבודה- עומדת על הסדר היום במקום הראשון אולי,
 ויתרו על הגיוס לבן  22  ומעלה ויתרו וויתרו. רק מי שעוקב אחר הנושא  יודע עד כמה ויתרו לחרדים- אול לא מתוך אהבת מרדכי, אבל מפחד התוצאה של עירור מעמדה הכלכלי החברתי של המדינה. שבה מעל 50% מתושביה עלולים לא לצאת לעבודה. זה הרי האסון שיקרה לפי התחזיות של בנק ישראל הלמל"ס ומכוני מחקר אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 12:32 לינק ישיר 

ירוחם: לכן יש שינוי גדול ומבורך באמת,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 13:24 לינק ישיר 

מקס
רק לתשומת לבך ושל כל המקטרגים- המדינה היום משלמת למעסיקים -המעסיקים חרדים-

משהו דומה כמעט למענק שמקבלים חיילים משוחררים.

לדעתך זה נורמלי זה הגון כלפי יתר האוכלוסיה, זה מן הצדק הבסיסי של השוויון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 13:36 לינק ישיר 

ירוחם:
נוו אז טוב מאוד שכך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 14:03 לינק ישיר 

maxmen כתב:
ירוחם:
נוו אז טוב מאוד שכך

ההתנהלות החרדית היום היא של עלוקות.

צריך לעודד אותם לצאת לעבוד.
צריך לוותר להם על שרות צבאי.

בסופו של יום יגיע איזון בו יפסיקו לתת להם קצבאות ומי שלא יצא לעבוד ישלחו אותו למות ברעב (או שיסע לאמריקה ויתפרנס אצל הדוד סם). ואז יגיעו בכיינים ויסבירו למה מותר לגנוב, לגזול, לעשוק, להבריח סמים ולעבור עוד עברות, כי מכריחים את החרדים לצאת לעבוד.

סופו מלסטם את הבריות - זו למעשה מצוות עשה. אל תלמד את בנך אומנות והוא יתפרנס מגניבות (כל זמן שהם לא יחטפו בשביל כופר, הרי לא עוברים על לא תגנוב של עשרת הדברות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 14:13 לינק ישיר 

שרפ: מי ישלח ??? אלה שיורדים מהארץ !!

תמשיכו לנהל גן ילדים מחנך וחונך, אבא וילד, מלך ועבד,

אתה יודע מה ?? תצליחו בכל דרכם, 

ותתנו (או שבסוף יקחו לבד) אוטונמיה לחרדים (מדינה עצמאית כמו לאהוב לבכם הפלסטינים) ושלום לכם נאורים מטופשים,

איך אני בדמגוגיה ??????????  

תוקן על ידי maxmen ב- 29/11/2010 14:15:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 14:23 לינק ישיר 

maxmen כתב:
שרפ: מי ישלח ??? אלה שיורדים מהארץ !!

תמשיכו לנהל גן ילדים מחנך וחונך, אבא וילד, מלך ועבד,

אתה יודע מה ?? תצליחו בכל דרכם, 

ותתנו או שבסוף יקחו לבד אוטונמיה לחרדים (מדינה עצמאית כמו לאהוב לבכם הפלסטינים) ושלום לכם נאורים מטופשים,

איך אני בדמגוגיה ??????????  

מקס

אתה שוכח שאני אדם דתי (חרד"ל). אומנם חוזר בתשובה כי בעברי הייתי חרדי.

לכן אין אצלנו ילד וכלב.

בכל מקרה, אני מקווה שאתה יודע שהקב"ה אוהב יותר את אלו שיש להם ילד וכלב ומתפרנס מיגיע כפיו יותר מירא שמיים שיש לו עשרה ילדים ומטיל עצמו על הבריות. שהרי נאמר "גדול המתפרנס מיגיע כפיו יותר מירא שמים".

כך שממש חבל שאלו ההשוואות שלך, ממילא תשווה לחילוני מסומם, חילוני עבריין, אם כי ב"ה עם ריבוי העוני בציבור וחוסר התעסוקה בציבור החרדי, הם הולכים להשאיר מאחור את הציבור החילוני באחוזי הפשיעה ולהיצמד לציבור הערבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 14:48 לינק ישיר 

שרפ: מי דיבר על ילד וכלב ??

אני דיברתי על לראות את החרדים כילד מול אבא = המדינה כחונך מול מחנך = המדינה כעבד מול מלך = המדינה,

בקיצור גן ילדים והמדינה היא הגננת, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 14:54 לינק ישיר 

maxmen כתב:
שרפ: מי דיבר על ילד וכלב ??

אני דיברתי על לראות את החרדים כילד מול אבא = המדינה כחונך מול מחנך = המדינה כעבד מול מלך = המדינה,

בקיצור גן ילדים והמדינה היא הגננת, 

אז נעזור לך, יש מצוות כיבוד אב ואם וגם לפי חוק הכשירות המשפטית על הבן להקשיב להוריו ולשמוע למה שהם מחנכים אותו.

בכל מקרה נראה לי שגם לאב אין חובת מזונות לילד מורד וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מה הפלא שגונבים ??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.