| נשלח ב-29/11/2010 23:02 |
|
| |
מישהו מוכן להסביר לי
בס"ד
מה נסגר עם "החרדים" בוואלה צ'ט? מחילה ממי שלא מבין על מה אני מדברת ... |צינית|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2010 23:22 |
|
| |
אני לא מבין ממה את מדברת, אבל למה שלא תספרי לנו במה מדובר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 02:13 |
|
| |
אשמח אם תרחיבי כדי שנוכל לעזור לך
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 06:28 |
|
| |
בהחלט לא מובן תוכלי לפרט??
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 12:11 |
|
| |
בס"ד
יש בוואלה, אופציה של וואלה צ'ט, כל אחד יכול להתחבר תחת איזה שם שהוא בוחר יש שם "לובי" שבו כל אחד יכול לבחור לאן הוא משייך את עצמו. גם אופציה של "חרדים". לא משנה באיזה שם, אישה תתחבר לשם, מיד יעוטו עליה עשרות גברים, לא הכי חרדים, בלשון עדינה כולל מצלמות וידאו שמראות, איך אומרים, לא ממש את הזקן השחור שלהם...
מזעזע...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 12:43 |
|
| |
דוסיה
זה בעיה נפוצה בכל הצאטים למינהם, ויש כמה קטגוריות של נשים, יש כאלו שבכלל לא מתחילות להכנס להסכנה הזו, ויש כאלו שכן נכנסות לצאט אבל הן עם ראש על הכתפיים ויודעות להשים גבולות, ולדאבונינו יש כאלו שמתחברות לצ'אט, ולא חושבות מה הן עושות ונופלות בבור.
אני הייתי מציע לכל הבנות לא להכנס למקום סכנה זו, ואם היא דווקא רוצה לכנס לכה"פ שתשים גבולות וחזקות, ולחשוב אלף פעמים לפני שמתחברים למישהו, מה הוא רוצה ומה המטרה שלו, וד"ל ודי לחכימא ברמיזא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 15:42 |
|
| |
אני מסכימה עם זעירין, ואני ממליצה בכלל לא להתקרב לאתרים מהסוג הזה אלא אם כבר גולשים באינטרנט לפחות לשמור על עצמך ולהכנס רק לאתרים "חרדים" לא שבהם אין בעיות מהסוג הזה ומעוד מס' סוגים, אבל לפחות זה הרע במעוטו....
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2010 19:32 |
|
| |
אני מציעה לך כלל לא להתקרב לשם אני נכוותי באופן אישי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2010 19:44 |
|
| |
| זעירין כתב: |  | דוסיה
זה בעיה נפוצה בכל הצאטים למינהם, ויש כמה קטגוריות של נשים, יש כאלו שבכלל לא מתחילות להכנס להסכנה הזו, ויש כאלו שכן נכנסות לצאט אבל הן עם ראש על הכתפיים ויודעות להשים גבולות, ולדאבונינו יש כאלו שמתחברות לצ'אט, ולא חושבות מה הן עושות ונופלות בבור.
אני הייתי מציע לכל הבנות לא להכנס למקום סכנה זו, ואם היא דווקא רוצה לכנס לכה"פ שתשים גבולות וחזקות, ולחשוב אלף פעמים לפני שמתחברים למישהו, מה הוא רוצה ומה המטרה שלו, וד"ל ודי לחכימא ברמיזא |
|
יש דברים שמסוגלים לפורר גבולות!
טבעו של אדם:קיבלת קצת רוצה הכל!!!(מקבל אצבע רוצה יד!!)
אני לא הייתי לוקחת על עצמי היתר לאחרים!!
אל תכנסו לבוץ וככה לא תצתרכו לשים גבולות בבוץ!!
|
|
| נשלח ב-27/12/2010 16:36 |
|
| |
וואאוווו...זו באמת סכנה..ד' יעזור.אני הייתי מציעה לא להתקרב בכלל לדברים האלו.. בהצלחה!
|
|
|
|
|