|
|
| נשלח ב-19/11/2012 20:41 |
|
| |
מישהו מכיר פסנתרן לאירועים קטנים, שיכול לבצע רפרטואר חב"די?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2012 22:20 |
|
| |
עזרה בזיהוי שיר... זכו לי מפעם שיר שקט עם מבטא אמריקאי כבד שהפזמון שלו הולך בערך ככה: "שומר שומר ישראל, י---שראל, שמור שארית ישראל, י---ישראל... ואל יאבד ישראל, אל יאבד ישראאאאל, האומרים שמע ישראל, שמע - יש-ר-אל! אווווו... אוווו... אווו, אוווו!" מישהו מכיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 22:54 |
|
| |
גבירותיי ורבותי!
עקב המהומות שפרצו לאחרונה באשכול נאלצתי למחוק כמה וכמה הודעות. עמכם הסליחה.
כמה הבהרות: 1. הפורום הוא לא מקום להתנצחויות ברמה האישית. סגירת חשבונות ניתן לבצע דרך ההודעות הפרטיות. (אם אתם נורא מתעקשים) 2. אין בעיה להגיב מדי פעם בצורה צינית / שנונה וכד', אבל צריך לנקוט ביתר זהירות ולהשתדל שאף אחד לא יפגע.
למי שנטל חלק בעניין: אני מציע שתקחו קצת זמן למחשבה, ותחזרו אלינו בעוד מס' ימים עם כוחות מחודשים ונכונות לפתוח דף חדש :)
תודה, דניאל. ובמעבר חד - אידי עדיין מחכה לעזרה בזיהוי השיר 'שומר ישראל'.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 16:12 |
|
| |
אולי מישהו יושיע אותי... הקטע הקצרצר שיש בלינק נשמע לי מאוד מוכר. אני יודע מאיזה שיר הוא לקוח, אבל המנגינה בקטע הספציפי הזה דומה לשיר אחר ששמעתי בעבר. אני ואחותי מנסים כבר תקופה ארוכה לעלות על הפתרון, אך ללא הצלחה. נסו לעזור: זיהוי שיר, כנסו ולחצו פליי, אין צורך בהורדה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 22:53 |
|
| |
זה "שפכי כמים ליבך" של קרליבך?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2013 15:43 |
|
| |
שלום לכם! אני תמיד קופצת לבדוק מה חדש ומאד נהנית מהפורום המושקע ומלא הידע!! בהתיעצות עם עוד כמה חשבנו לפתוח פורום חדש למכביטס. אולם מכמה טעמים לא הצלחנו בעצמנו. מי שמוכן להתנדב... בשמחה:) לבינתים רציתי לשאול אם ניתן לפתוח פה אשכול חדש ומשם ניתן קישורים לסיקורים וכו' וגם לכתוב שם עלי'הם כל מה שחדש. אשמח לשמוע את דעת המנהלים וגם החברים בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 00:42 |
|
| |
פורום נפרד למכביטס? את באמת חושבת שיש בזה צורך? כמה מידע כבר יכול להיכתב עליהם עם סה"כ שני אלבומים וכמה קליפים? יש גם מי שמוכן להשקיע בזה? אם לא, עדיף לא לפתוח.
אם בכל זאת תרצי, רצוי לפתוח מייל חדש בשביל הפורום, להחליט מה יהיה שם הפורום, לפתוח ניק חדש להנהלת הפורום, ואז למלא את הפרטים כאן:
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 00:42 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | זה "שפכי כמים ליבך" של קרליבך? |
|
לא שמתי לב, אז סליחה. בכל אופן, זה לא זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 00:45 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  |
לבינתים רציתי לשאול אם ניתן לפתוח פה אשכול חדש ומשם ניתן קישורים לסיקורים וכו' וגם לכתוב שם עלי'הם כל מה שחדש. אשמח לשמוע את דעת המנהלים וגם החברים בפורום |
|
האשכולות האלו יכולים להתאים:
כתבות מעולם המוזיקה >>>
מבזקים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 22:20 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | לבינתים רציתי לשאול אם ניתן לפתוח פה אשכול חדש ומשם ניתן קישורים לסיקורים וכו' וגם לכתוב שם עלי'הם כל מה שחדש. אשמח לשמוע את דעת המנהלים וגם החברים בפורום |
|
לדעתי אפשר לעשות ככה - טיפטיפה מורכב (מה יש לי בזמן האחרון...?!), אבל נראה לי שככה יהיה מסודר:
1. לפתוח שלושה אשכולות: (א) מכביטס - כל הקליפים הלא רשמיים. (ב) מכביטס - כל הראיונות. (ג) מכביטס - כל הסיקורים.
ו-אופס, עכשיו נזכרתי שאין לי פה הרשאת ניהול.
כי מה שהתכוונתי לכתוב היה כזה: בתחילת כל אשכול להשאיר הודעה-שתיים ריקות בשביל אינדקס, וכשמתווספים קליפים/ראיונות/סיקורים חדשים, ההנהלה תוסיף אותם לאינדקס בסיווג המתאים.
אבל מאחר שאין לי פה הרשאה, כאמור - אז או שתוותרו על רעיון האינדקס המתעדכן, או שתבואו לעשות את זה בפורום פרחי מיאמי :)
תוקן על ידי אידי ב- 11/07/2013 22:21:27
פורום_פרחי_מיאמי_החדש
קומו, אוהדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2013 10:29 |
|
| |
למישהו יש את המילים (באידיש) לשיר 'רחם נא' של אייזיק האניג ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2013 12:19 |
|
| |
מצאתי!! (באיזה פורום ביידיש...)
גענוג שוין צרות געליטן, מ'שרייט רחם נא, באווייז שוין דיין רחמנות דעם גוטן, מ'שרייט רחם נא, אוי,רחם נא ה' אלוקינו, רחם נא ה' אלוקינו,רחם נא נא נא נא על עמך ישראל!!!!
תרגום חופשי: (בעזרת גוגל)
מספיק כבר עם הצרות והסבל, צועקים רחם נא, תראה שרחמיך טובים, צועקים רחם נא רחם נא ה' אלוקינו,רחם נא ה' אלוקינו, רחם נא נא נא נא על עמך ישראל!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 22:22 |
|
| |
היי לא ידעתי שהשיר הזה שלו. באיזה אלבום הוא שר את זה? משוגעת על השיר הזה
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 22:40 |
|
| |
השיר אתה הוא ה' האלוקים. מתפילה על הפרנסה. מי מכיר, ולמי שייך?
השיר אתה הוא ה' האלוקים. מתפילה על הפרנסה. מי מכיר, ולמי שייך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 22:55 |
|
| |
חדש בפורום
אני חדש בעסק. אם מישהו יכול לעזור לי, ולומר איך פותחים אשכול?
|
|
|
|
|