בית פורומים בצלצלי שמע

סיפורמידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2010 17:04 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי  דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: -------------------------- 

שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום  דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:06 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי  דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! --------------------------  

על שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום  דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:08 לינק ישיר 

מותרת לנאות ותיקה וחכמה ממני...

תוקן על ידי ליציי ב- 15/12/2010 17:10:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:09 לינק ישיר 

תוקן על ידי נאות ב- 15/12/2010 17:09:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:11 לינק ישיר 

חחח..ליצי...ואני תיקנתי בשבילך..

ואת נראלי יותר ותיקה פה...=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:14 לינק ישיר 

באמת ששלך היה יותר מוצלח ממני מותרת מכל הלב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:15 לינק ישיר 

מממ..אוקייי...

אבל אני המשכתי את הסיפור,ואת סגרת אותו..אז אולי כדאי שתכתבי את שלך,והסיפור יסתיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:20 לינק ישיר 

תקראו לי כשתחליטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:20 לינק ישיר 

לא סגרתי, תמשיכי ודי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:23 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי  דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! אני --------------------------  

להקב"ה על שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום  דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:28 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! אני לא

מודה להקב"ה על שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:43 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! אני לא רוצה

עצמו מודה להקב"ה על שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:45 לינק ישיר 

(אנא לכתוב הערות וויכוחים בסוגריים - למען הסדר הטוב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 17:48 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! אני לא רוצה לראות

מוצא עצמו מודה להקב"ה על שזכה לפגוש בחור כלבבו.בסיום דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 18:00 לינק ישיר 

ביום רביעי של חול המועד סוכות,זה קרה. הם נפגשו,כרגיל, במרכז הנטוש שבפאתי העיר. האוירה הייתה הפעם שונה.משהו בעיניים של דוד זעק לעזרה. גם טיפש יכל להבין כי מצבו שואף לשינוי דרסטי. יקותיאל הביט בו במבט אוהב והניח ידו על כתפיו של דוד,ואמר: 'תתעודד! אני לא רוצה לראותך בעצבות!'.
וכך מצא עצמו מודה להקב"ה על שזכה לפגוש בחור כלבבו. בסיום דבריו נאנח והפטיר: 'בעזרת השם תצא מזה ללא ספק' .הלה התנחם כשראה שהגיע למצבו וככלות הכל חייך, ואמר: "לכל זמן ועת לכל דבר". אדון יקותיאל נפרד ממנו בחום רב, והודה לו על שזכה לראות ששררה שמחה גדולה.

}{ <> }{ <> }{ <> }{ <> }{

סוף הסיפור!

תוקן על ידי אברהםהעברי ב- 15/12/2010 18:00:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > בצלצלי שמע > סיפורמידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext