כבכל שנה,יתקיים השנה האסק בתאריך 09/01/2011 השנה המופע מוקדש לדואטים:
אברהם פריד ואחיינו בני פרידמן
ליפא שמעלצר ושלומי גרטנר
אייבי רוטנברג וברוך לוין
יהודה גרין ואוהד מושקוביץ
שלשלת ושלשלת ג'וניור
נשלח ב-19/12/2010 12:16
נדמה לי שזו הופעת בכורה של ההרכב החדש של שלשלת ג'וניור. ההרכב הקודם היה בהאסק 20. יש להם ביצועים ממש טובים. קניתי את ה-DVD רק בשבילם ובשביל שלשלת, ולא התחרטתי.
יש להם ביצועים מעולים! והם גם מאוד חמודים. שלשלת המבוגרים לא הופיעו בהאסק 20. שלשלת ג'וניור בהרכב הזה הופיעו באיזה מקום עם המבוגרים לפני כמה זמן כשלשלת חגגה 10 שנים. אני צריך לבדוק איפה ראיתי את זה.
נשלח ב-19/12/2010 15:09
פסנתר כנף אתה הבאת את זה בפורום חסידיניוז לפי התאריך זה היה לפני שנה בערך 22.1.2010
להקות שלשלת ולב טהור בהופעה!!
שתי להקות שאני מאוד מאוד אוהב.
להקת לב טהור לראשונה על הבמה, למרות שיש מאחוריהם כבר 4 אלבומים (2 מתוכם ווקאליים).
ולהקת שלשלת חוגגת עשור.
גם שלשלת ג'וניור בהרכב החדש יופיעו שם.
יש למישהו כרטיס טיסה מיותר בשבילי? :)
------------
מופע מיוחד: להקת שלשלת וחבורת לב טהור בהופעת בכורה
ארגון 'לקט ישראל' (לשעבר 'משולחן לשולחן') שמח לבשר על מופע התרמה מיוחד עם להקת שלשלת שחוגגים עשור וחבורת לב טהור
ארגון 'לקט ישראל' (לשעבר 'משולחן לשולחן') שמח לבשר על מופע התרמה מיוחד עם להקת שלשלת שחוגגים עשור בימים אלה וכן להקת 'לב טהור' בהופעת בכורה לאחר ארבע אלבומים פלוס. כמו כן יופיעו חבורת שלשלת ג'וניור הצעירה עם ההרכב החדש.
המופע יתקיים רק בעוד שלושה חודשים, אז קחו את הזמן ותעיינו היטב במודעה לפרטים המדוייקים.
נשלח ב-19/12/2010 16:19
וואו.. מסתבר שיש לי זכרון קצר... טוב, אז נכון שבהאסק 20 יש רק את שלשלת ג'וניור בהאסק 17 מופיעה להקת שלשלת. גדלתי על השירים שלהם. רק לאחרונה יצא לי לראות אותם בוידאו.
נשלח ב-24/12/2010 10:56
הכי מעניין יהיה לשמוע את פריד את פרידמן,הקול שלהם די דומה.....
נשלח ב-24/12/2010 15:34
מה הפקות אלי גרסטנר ושותפיו שאת חלקם לא זכינו לראות מעולם במפועי האסק?
נשלח ב-24/12/2010 16:07
ומה עם עוד המון זמרים שלא הופיעו בהאסק? את אלי גרסטנר ייצגו ישיבה בויס, ויותר מפעם אחת.
נשלח ב-25/12/2010 22:13
א) אילו הם? (יש הרבה זמרים שלא כל כך רלוונטי להביא אותם ושלא מתאימים לאופי האירוע). ב) אני חושב שלמשל להקת החברה זה לא סתם עוד איזה זמר אלא להיט לא פחות מדוד גבאי לדעתי...
נשלח ב-26/12/2010 02:11
פדידה חשף היום בקול חי - שגם הכנר דניאל אהביאל וגם ישי לפידות יהיו בהאסק...
תוקן על ידי תם0 ב- 26/12/2010 02:12:28
נשלח ב-26/12/2010 02:15
עוד הוא אמר, שגם איציק דדיה היה אמור להופיע רק שיש בעיה עם אשרת הכניסה (ויזה בלע"ז)
נשלח ב-26/12/2010 03:00
עטT כתב:
הכי מעניין יהיה לשמוע את פריד את פרידמן,הקול שלהם די דומה.....
אבל מסתבר שהקול שלהם דומה. פרידמן אחיין של פריד והגוונים של הקול בתוך המשפחה בד"כ דומים קצת... [קחו לדוגמא את יעקב ויוסף חיים שוואקי. ממש שומעים שהם אחים. גם חיים ישראל. איציק אשל. אבישי וכל השיירה שם... לכח אחד יש משהו שמייחד אותו אבל שומעים בבירור שהם מאותה משפחה.]