בית פורומים פורטל הנפש

כמה זה ישפיע??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2010 09:21 לינק ישיר 
כמה זה ישפיע??

אני מתמודדת כעת עם 2 מבני משפחתי שסובלים מבעיות נפשיות אחד מטופל ואחד מסרב לטיפול בכל תוקף ורציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע עלי?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 09:48 לינק ישיר 

לדעתי הקטנה, אם זה אחים או אפילו דודים כדאי שתלכי לייעוץ מקצועי. לא שזה ישפיע עליך שלך יהיה. אך ייעוץ מקצועי נראה לי שיכול לעזור לך מאוד בעיקר להתמודד עם כל מה שכרוך בסיטואציה הזאת. אך כוכבית תשארי חזקה ואל תפלי למתחים, תתני לעצמך את הכיף של החיים. מה שקורה עם בני משפחתנו לא חייב להכניס אותנו למחוזות עצובים ומתוחים.
אני מכאן מחזיק לך אצבעות ואני בטוח שגם כל חברי הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 10:58 לינק ישיר 

תודה על העידוד!!!!!!!!!!
אני נלחמת על שפיות וב"ה אני מצליחה אז אני מקוה שיהיה טוב לכולנו ושנתגבר ונעבור את המיכשולים בחיים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 13:19 לינק ישיר 

אחותי! בהצלחה.
אני נלחמתי על שפיות לבד לא כל כך הצחלתי. ז.א. נשארתי שפוי אך עם דפוסי התנהגות הרסניים. בעיקר לי. הלכתי לטיפול עמוק. וברוך ד' אני בריא כמעט לחלוטין. אז הצעתי לך, לכי על זה. אמנם זה לא קל אבל זה משתלם לגמרי. לכי על זה לעצמך!! מגיע לך את הטוב ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 13:41 לינק ישיר 

לפעמים.. אם מתנהלים בתבונה.. אפשר לצאת מזה עם מודעות עצמית גבוהה יותר מאדם רגיל שאין לו קרובים עם בעיות נפש.. זה יכול לתת היכרות עם העולם הזה של טיפולי הנפש.. לחדד את הגבולות לשפיות וכדומה.. ויוצאים מזה בריאים פלוס.. שתהיה רפואה שלמה למי שצריך. אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 13:44 לינק ישיר 

אמן!!!
תדע לך שקלעת בדיוק למי שאני!!
יש לי מודעות עצמית מאוד גבוה וגם רגישות יתר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 14:04 לינק ישיר 

אין ספק. רק שחייבים לעבוד על הנפש. זה מה שקראו חכמינו עבודת המוסר. רק שיש פעמים שעדיף ליווי מקצועי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > כמה זה ישפיע??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext