אומרים שכשגבר מוצא את בת זוגתו הוא הופך להיות שלם.
שעד עכשיו הוא היה חצי גוף ומעתה "ודבק באישתו והיו לבשר אחד".
ומה עם זוג שמתגרש?
הם שוב הופכים להיות חצאים???
איך זה הולך?
ומה קורה כשיש ילדים,הרי הילדים זה ההוכחה המושלמת של החיבור.
איפה הילדים ממוקמים בחצאים האלו?
מצטערת אם סיבכתי אתכם פשוט זה מאד סיקרן אותי.
זו חידה מופלאה!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 19/12/2010 17:48:33
נשלח ב-19/12/2010 14:51
שאלה באמת מסובכת.... צריך לשאול את הגברים כאן נראה לי שהם מבינים בעניין יותר..
נשלח ב-19/12/2010 15:04
בס"ד אני קוראת לסדר את כל הגברים החכמים!!!
נשלח ב-19/12/2010 15:08
א.ילדים זה ממש לא אומר שזה חיבור משמים והראיה שיש גם ל"ע ממזרים שזה ההפך ממש מחיבור משמים. ב.לא כל זוג שמתחתן הם באמת חצי נשמה זה יש רק למי שזוכה לקבל את זיווגו המקורי. אבל הרבה מפסידים את זיווגם המקורי (או בגלל ירידה רוחנית או שסתם דחו את מזלם וע"ז נאמר שלא יקדמנו אחר....). כשזה לא הזיווג המקורי זה לא אומר שאין שום קשר ביניהם אלא יש קשר מסוים אבל לא חצאי נשמות.(דרך משל יש קירבת משפחה של אחים ויש בני דודים כך זה גם בנשמות כמבואר בספה"ק). יש בזה אריכות גדולה בענין זיווג שני וגם מענין גלגולים(לדוגמא אם אחד מבני הזוג צריך לחזור בגלגול ובן זוגו השלים את תפקידו אז זה שיורד מקבל בן זוג שאינו חצי נשמתו והחצי שלו ממתין למעלה)ואין כאן המקום להאריך בזה
נשלח ב-19/12/2010 15:12
עכשיו סיבכת אותי כמו שצריך.....
נשלח ב-19/12/2010 15:22
בס"ד אוהב יהודי, א.תודה. ב.מדבריך אני מבינה שזוג שמתגרש הוא לא הזוג שהשלים את עצמו בחיבור, ומכיוון שאין הוא שלם לכן הוא גם לא נחצה,פשוט מפנה מקומו לחצי האמיתי שישלים את החסר, נכון?
ג.לגבי ממזרים,מאין לך שזה לא הוכחה של החיבור. אם הקב"ה לא היה רוצה בהם הוא פשוט לא היה בורא אותם. אלא שיש להם תפקיד כלשהו ,כנראה לאחד בין האיש לאישה.
נשלח ב-19/12/2010 15:33
מותק מה מסובך?
טיע זוג שמתגרש זה אומר בד"כ שמראש הם לא היו חצי וזה לא תלוי בהם מה שכן תלוי בהם זה האפשרות להמשיך יחד אעפ"כ . לא נראה שיש זוג שיתגרשו בשביל לקבל את החצי אף שבאמת כתוב כזה דבר לגבי שאחד מבני הזוןג ימות בשביל שהגיע זמנו של החצי לקבל את בן זוגו וכל זה כלול בתפילה שלא יקדמנו אחר. אמנם תמיד ישנם גם כאילו שפשוט לא עבדו על מידותיהם ומפסידים את בן זוגם האמיתי. מקווה שברור
נשלח ב-19/12/2010 15:37
בס"ד תודה, ברור מאד!!! פתרת לי תעלומה ששכבה לי בבטן במשך 20 ו-- שנה... שוב,לראות שהבנתי נכון,זוג שמתגרש הם בעצם אלו שהקדימו את האחר? תפסו מקום של מישהו אחר שדחה את המזל שלו?
נשלח ב-19/12/2010 15:46
נכון מאוד. זוג שמתגרש הם אינם חצאי נשמות אלא לקחו אחד שלא שלהם ממש וזה (שלקחו מי שלא שלהם)יכול לקרות או שהקדימו את האחר (האמיתי של בן זוגם)ע"י תפילה או שהפסידו את האמיתי בגלל מעשיהם או שמראש ירדו לעולם בלי האמיתי.
אמנם תמיד יתכן שיפרדו חצאים כשלא עבדו על מידותיהם אבל ברוב זה כנ"ל
נשלח ב-19/12/2010 15:50
בס"ד מפחיד ונורא לחשוב על זה!!! ואיך אדע שכשיגיע בעלי שהוא באמת שלי? אפילו עד 120 שנים איתו ביחד לא אדע שהוא שלי ממש ולא הקדמתי מישהי אחרת......
נשלח ב-19/12/2010 16:01
הכל בידי שמים ואנחנו מאמינים באמונה שלמה שמה שהכל לטובה ואחרי שהתחתנו עם מישהו אז זה הכי טוב שיש ואפילו מי שהתגרש זה המהלך הכי טוב לו בחיים כך שאין כלל מה לחשוש. אמנם יש מקום להתפלל שנזכה לזיווג האמיתי שלנו וכמו שמסודר בתפילה למציאת זיווג . ואין בכך סתירה אלא אנחנו מתפללים שיהיה הכי טוב מראות עינינו וה' מסדר הכי טוב באמת
נשלח ב-24/12/2010 02:53
טיע כתב:
בס"ד
מפחיד ונורא לחשוב על זה!!!
ואיך אדע שכשיגיע בעלי שהוא באמת שלי?
אפילו עד 120 שנים איתו ביחד לא אדע שהוא שלי ממש ולא הקדמתי מישהי אחרת......
קודם תחי' אתו עד 120 שנים - ובעז"ה זה יהיה - ונדבר אחרי זה מה נהיה בסוף
נשלח ב-24/12/2010 15:05
היום גירושין אומר שבאשה משלימה את עצמה עם גברים למינים, והבעל לשעבר ממשיך לפרנס אותה. מה שאומר שהבעל מופסד