|
|
| נשלח ב-22/12/2010 00:01 |
|
| |
"אגב, הוקינג עצמו מתאר שם את ההתנגדות לתורת המפץ הגדול "חלקה מצד הרוסים בגלל אמונתם המרקסיסטית בדטרמיניזם מדעי, וחלקה מצד אנשים שכל רעיון היחודיות היה מאוס עליהם משום שקלקל את יופיה של תורת איינשטיין", אז כנראה שיש אג'נדות במדע "
מקטע זה נובעת מסקנה הפוכה :יש אג'נדות למתנגדים למדע כי הרי גם לך יש אג'נדה בדיוק כמו לרוסים(ההבדל היחיד הוא שאמונתך שונה)
ובעניין יד "אלוהים" אתה שוב נופל בפח כמו אלה שסברו שאיינשטיין האמין בקב"ה בגלל שאמר שאלוהים לא משחק בקוביה. זוהי צורת דיבור על כח הטבע ולא יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 04:39 |
|
| |
אחרי שקצת שיבחתי את עברו המדעי המאוד עשיר של פרופ' טרופ, אתם מוזמנים לקרוא קצת מאמרים שלו (שמצאתי) שהועלו לרשת בנושא האבולוציה: 1) "האבולוציה האקראית – סתירה למציאות". 2) מאמר מתוך ספרו הקודם, שעוסק באבולוציה: http://www.shevanet.org.il/09/09-08.htm 3) "האבולוציה - אמונה אתיאיסטית בלבד". 4) "העוול שנעשה ללומדי הביולוגיה". (זה במיוחד בשביל אנשים כמו מקסוול). 5) "בריאה – מוצא החיים". 6) "בין בריאה לאבולוציה". 7) "עדויות חלקיות בממצאי המאובנים". 8) "המאובנים והבריאה". אלו מאמרים שפורסמו לציבור רחב, ואפילו הכי הם ברמה די טובה. אבל מי שמכיר את כתיבתו של פרופ' טרופ על בוריה, יודע שרמתו הרבה הרבה יותר גבוהה (עיון קצר בספרו "בריאה – מוצא החיים" יעיד על כך, וראו דוגמא במאמר שהוא פרסם מתוך ספרו החדש: "הבעיות בשיטות תיארוך רדיואקטיבי). ספרו הקודם: בריאה - מוצא החיים, מאת פרופ' משה טרופ,
ספר נפלא ומקיף ביותר, מלווה בתמונות, וטבלאות, והסברים.
נ.ב – זכרו שבקרוב ייצא לאור ספרו החדש 'חידת היקום'. דרך-אגב הוא הולך להכניס שם באבי אביו של הגורו דוקינס. ומצפות גם הפתעות נוספות בעתיד בעז"ה, אבל זה נושא אחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 07:50 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | "אגב, הוקינג עצמו מתאר שם את ההתנגדות לתורת המפץ הגדול "חלקה מצד הרוסים בגלל אמונתם המרקסיסטית בדטרמיניזם מדעי, וחלקה מצד אנשים שכל רעיון היחודיות היה מאוס עליהם משום שקלקל את יופיה של תורת איינשטיין", אז כנראה שיש אג'נדות במדע "
מקטע זה נובעת מסקנה הפוכה :יש אג'נדות למתנגדים למדע כי הרי גם לך יש אג'נדה בדיוק כמו לרוסים(ההבדל היחיד הוא שאמונתך שונה)
ובעניין יד "אלוהים" אתה שוב נופל בפח כמו אלה שסברו שאיינשטיין האמין בקב"ה בגלל שאמר שאלוהים לא משחק בקוביה.
זוהי צורת דיבור על כח הטבע ולא יותר.
|
|
צענע, מי שנופל בפח זו את, כי את מדברת על מה שאינך מכירה. המתנגדים למפץ הגדול לא היו מתנגדים למדע, אלא אנשי מדע, שהיתה להם אג'נדה שונה.
לא באתי להוכיח לך את האלהים, אלא לטעון, שבנושא פילוסופי שכזה, כיצד יש להתיחס לכיונון של היקום, האם להסיק בפשטות שהוא מתוכנן, או לבדות תיאוריה פנטסטית שעומדת בסתירה להבנה שלנו, אין ספק שיש הנחותהודעות קדומות.
ומטופש לחשוב שמי שינקוט כצד אחד יהיה בעל אג'נדה ומי שינקוט כצד שני יהיה אובייקטיבי שאומר את האמת שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 08:08 |
|
| |
פוגמישו
לא למדתי מעולם אצל כוהני דת האבולוציה, ועד היום הידע שלי באבולוציה ובביולוגיה בכלל שואף לאפס. אני מתערב לפעמים בדיוני האבולוציה כאשר אלה נסובים סביב קושיות על השיטה המדעית - מתי "לא ראינו" נחשב ראיה ומתי לא, מהם הנחות היסוד, מה אפשר להסיק מראיות, אם צריך לחשוש מקונספירציה וכו', שאלות שמשותפות לכל מדעי הטבע - אבל אין לי כלים לדעת מתי מישהו ממציא נתונים כמו "בשנת 1977 גילו דינוזאור שנראה כמו פרפר ואז באוניברסיטת קיימבריג' מישהו התאסלם". אני פשוט לא יודע ואין לי לא את הכלים ולא את הרצון לעקוב אחרי כל הערות השוליים במאמרים המחב"תים האלה (שהרבה פעמים מובילים לאתרים של נוצרים בריאתנים), ולדעתי כך גם כולם, ולכן לא מתווכחים איתך על הנתונים שיש לך בשלוף ומתווכחים על דברים שמסביב.
מה שכן, אני למדתי ולומד אצל כוהני דת הפיסיקה, אז לחץ הדם שלי עולה כשאני רואה מישהו כותב שמי המבול השפיעו על התפרקויות גרעיניות. אני מניח שאם הייתי לומד מספיק ביולוגיה הייתי קופץ באותה מידה מדברים בענייני ביולוגיה שאתם כותבים על סמך שטויות שהתפרסמו באתרים נוצרים. אני מוגבל בכך שרק את השטויות שאתם כותבים בנושאי פיסיקה אני יכול לזהות בבירור.
אתה אומר שלא טענתי שום דבר. אבל כן טענתי, וזו הטענה:
טרופ לא יודע על מה הוא מדבר, וכל מה שקשור לפיסיקה במאמר שלו הוא פשוט גיבוב של שטויות. הבאתי שלוש דוגמאות לכך. אני חושב שגם שאר המאמר, שלא קשור לפיסיקה, הוא גם כן גיבוב של שטויות, אבל כאמור אין לי את הכלים לבדוק. די לי בהוכחה הברורה שהבאתי שמדובר באדם שמסוגל לפרסם שטויות במיץ תחת שמו האמיתי.
לגבי המאמרים שקישרת אליהם עכשיו, הם אינם מופיעים ברשימת הפרסומים שלו, שם אין ולו מאמר אחד בנושא האבולוציה. תנסה לחשוב לבד למה.
אני רואה שנעלבת שכיניתי אותך טרול. ובכן, אתה טרול, אתה טרול, אתה טרול. עכשיו זה נכון, כי אמרתי את זה מספיק פעמים. לא כן?
תוקן על ידי מקסוול ב- 22/12/2010 08:21:18
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 10:28 |
|
| |
ישיב הבנתי מתוך תגובותיך כי אתה בקיא ויודע מה להשיב לרוצים להבין, שאלה אחת שמטרידה אותי לפני שאני שולל את האבלוציה בצורה מוחלטת.
בראשית פרק ד
הֵן גֵּרַשְׁתָּ אֹתִי הַיּוֹם מֵעַל פְּנֵי הָאֲדָמָה וּמִפָּנֶיךָ אֶסָּתֵר וְהָיִיתִי נָע וָנָד בָּאָרֶץ וְהָיָה כָל מֹצְאִי יַהַרְגֵנִי:
הרי זה היה מיד לאחר רצח הבל- מי היה בעולם שממנו פחד קין? מחיות? הרי מהחיות הוא היה אמור לפחד לפני כן? ומי היו האנשים שפגש מיד אחר כך? לפי המובן מהפסוקים היתה שם חברה תרבותית
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 10:49 |
|
| |
| ישיבישעאר כתב: |  | ".
צענע, מי שנופל בפח זו את, כי את מדברת על מה שאינך מכירה. המתנגדים למפץ הגדול לא היו מתנגדים למדע, אלא אנשי מדע, שהיתה להם אג'נדה שונה.
אתה שייך לאנשי הידברות או מה? אתה מסלף אפילו את תגובתי שלי.
אני לא אמרתי שנפלת בפח בנושא של הרוסים
אתה ציטטת את המילה אלוהים כהוכחה לכך שהוקינג בעצם מאמין בקב"ה אבל בגלל אג'נדות (ממש טיעון הגיוני לעילא!!!) הוא מסרב להודות בכך.
ומה היתה ההוכחה שלך לכך שהוא מאמין ?שהוא הזכיר את אלוהים!
פה נפלת בפח-ואכן על זה לא ענית.
לא באתי להוכיח לך את האלהים, אלא לטעון, שבנושא פילוסופי שכזה, כיצד יש להתיחס לכיונון של היקום, האם להסיק בפשטות שהוא מתוכנן, או לבדות תיאוריה פנטסטית שעומדת בסתירה להבנה שלנו, אין ספק שיש הנחותהודעות קדומות.
להסיק בפשטות שהוא מתוכנן-פה התעלית על עצמך. האם להסיק שהעולם מתוכנן זה פשוט? אילו זה היה פשוט מיליוני ספרים לא היו נכתבים.
ומטופש לחשוב שמי שינקוט כצד אחד יהיה בעל אג'נדה ומי שינקוט כצד שני יהיה אובייקטיבי שאומר את האמת שלו. |
|
זה שאתה בעל אג'נדה הוכח ללא כל ספק.לעומת זאת לדעתי מטופש לחשוב שלהוקינג היתה אג'נדה לקעקע את האמונה בקב"ה.אין לי שום הוכחה לכך כי ה"הוכחה" שהבאת מהספר לא מחזיקה מים.
והרי ידעיה הציע לך לקרוא ספרות קצת יותר עמוקה מ"קיצור תולדות הזמן" הפופולרי שלו .
אולי שם תמצא הוכחה יותר חותכת לקונספירציה של סטיבן הוקינג.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 11:51 |
|
| |
אני לא מצליח להבין אותכם,
בוודאי שההשקפת האנושות חייבת לכפור, אחרת לא נגיע לשום מקום,
מצד היהדות גם אין שום בעיה בזה להפך זה עוזר לנו מאוד,
וגם חז"ל דרשו "הלוואי אותי עזבו ותורתי שמרו" ולכן כל זמן שהם שומרים על התורה, שהם צדק ומשפט וחוקים חברתיים הגונים, והם מבחינת מוסר וערכים נעשים טובים יותר מיום ליום, אז אני לא רואה בזה בעיה בכלל,
ואנו היראי השם חייבים להודות לאלוקים ע"ז
הרי אברהם אבינו התחיל עם הכפירה ראשון, והצליח להוביל אותנו למתן תורה,
כך הכפירה תוביל אותנו ל"ותמלא הארץ דעה את השם"
אין שום דרך אחרת,
כמו שאברהם כפר עד שהציץ לו האלוקים בגיל 75 ?! כך בנתיים חייבים לכפור בכל עד שאלוקים יציץ שוב,
לגבי המחב"תים והחרדים בכלל:
אם היה לנו אלוקים ברור ?! הייתי יכול להבין אותכם,
אבל אין לנו אלוקים ברור,
איזה אלוקים ? של הרמב"ם\התנ"ך\המהר"ל\רמח"ל\הקבלה\הפילוסופיה,
או של הקנאים\תולדות\סאטמר\העדההחרדית\אגודת ישראל\בריסק\חזו"א\גור\ברסלב\סלונים לבן או שחור\אשכנזים\ספרדים\מזרוחניקים\מרכז הרב\חב"ד ?????????????????????
אפשר פשוט לענות "אלו ואלו דברי אלוקים חיים" ???????
ונגנוז את ספרי הרפואה והמדע כי הם לא בכלל אלו ואלו ???
האם אפשר להשתמש ולסמוך על המדע גם בההלכה וגם בחיי יום יום, ולתקוף אותם ולזלזל בהם ???
זה בדיוק היית הטעות שלנו בתקופת ההשכלה,
הנוער ראה רכבת נוסעת = מדע במציאות היום יומית,
ולא ראה את הגר"א לומד עם יעקב אבינו, ולא ראה את האדמור טס בקפיצת הדרך,
וכן היום, הנוער לא מבקש מופתיים, אבל מבקש כל הפחות שהגדוילים\התלמידי חכמים, ידעו וישכילו כל הפחות במה שקיים כבר במדע,
כמו שהרמב"ם והאבן עזרא ועוד למדו את כל התורות והתיאוריות של זמנם, עד כדי כך שהרמב"ם אומר שבלי זה לא יכולים לזכות בתורה,
והנה הנוער שלנו מקבל מידע מכל מקום, ושהוא מנסה לבדוק אצל המג"ש או אצל המשגיח או אצל הגודל הדור בעניין,
הוא מיד רואה כמה ההוא לא מכיר ולא יודע בעניינים אלה כלום,
וזה הבעיות של הדור כהיום,
(אגב: אני מבין את התסכול של מקסוול, כי אני רואה את זה מהצד שלנו גם, כלומר הצד של היהדות,
לדוגמא: אלה שעשו את הצופן התנכי ?! איך חשבו על שטות שכזה ??? הרי כל ילד בישיבה יודע שהתורה לא נמסרה בדיוק כמו שיש לנו היום, הכתב לא אותו כתב( =מכתב עברי לאשורית) ויש הרבה חז"לים בעניין,
איך רבונו של עולם עשו מאיתנו ומהתורה ללעג ולקלס ?????)
תוקן על ידי maxmen ב- 22/12/2010 11:58:00
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 13:12 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | ".
אתה שייך לאנשי הידברות או מה? אתה מסלף אפילו את תגובתי שלי.
אני לא אמרתי שנפלת בפח בנושא של הרוסים
אתה ציטטת את המילה אלוהים כהוכחה לכך שהוקינג בעצם מאמין בקב"ה אבל בגלל אג'נדות (ממש טיעון הגיוני לעילא!!!) הוא מסרב להודות בכך.
ומה היתה ההוכחה שלך לכך שהוא מאמין ?שהוא הזכיר את אלוהים!
-זה נעשה מגוחך, מעולם לא טענתי שהוא "בעצם מאמין", ואין לי מושג היכן קראת את השטות הזו. טענתי בסך הכל שגם הוקינג מחווה דעה בנושאים שאינם רק מדע מדוייק, כשמגיעים לשאלה של מה היה לפני המפץ וכדו' מדובר בענין שכל אחד פותר אותו בספקולציות לפי השקפתו. זה ענין של השקפה, זה כל מה שאמרתי.
להסיק בפשטות שהוא מתוכנן-פה התעלית על עצמך. האם להסיק שהעולם מתוכנן זה פשוט? אילו זה היה פשוט מיליוני ספרים לא היו נכתבים.
העובדה שאת מזלזלת בבן שיחך, לא צריכה לגרום לך שוב ושוב לא לקרוא את דבריו. לא טענתי שזה פשוט, ציטטתי בעיה אחת מתוך כמה שהוקינג מעלה בספרו, והוא עצמו קובע שלכאורה יש להסיק ממנה שיש אלהים. אלא שהוא מנסה להציע פתרון אחר סבוך ופנטסטי. וחן חן על הערכתך האובייקטיבית למליוני הספרים מסוג מסויים מאד.
זה שאתה בעל אג'נדה הוכח ללא כל ספק.לעומת זאת לדעתי מטופש לחשוב שלהוקינג היתה אג'נדה לקעקע את האמונה בקב"ה.אין לי שום הוכחה לכך כי ה"הוכחה" שהבאת מהספר לא מחזיקה מים.
כבר הראיתי לך שלא הבנת בכלל מה הבאתי מהספר, ולא טענתי שהיתה לו אג'נדה לקעקע את האמונה. אלא שהוא בא מנקודה של מטריאליסט שמחפש רק חומר ולכן מוצא רק חומר, הוא כותב דברים על פיה השקפתו, ולא כותב רק ממצאים שהמדע המדוייק מוכיח לו.
הרי ידעיה הציע לך לקרוא ספרות קצת יותר עמוקה מ"קיצור תולדות הזמן" הפופולרי שלו .
אולי שם תמצא הוכחה יותר חותכת לקונספירציה של סטיבן הוקינג
תודה על ההמלצות, קראתי מספיק ספרים, לא שיש לך מושג, במקום לקשקש ולהתנשא, דברי לענין. את טענת שאנשי המדע רק אומרים את האמת שלהם, מה שיוצא להם מהנתונים. וזו טעות חמורה, בכל התחום של מדעי ראשית החיים והיקום יש הרבה הרבה דעות והשקפות שמשפיעים על המסקנה של אנשי המדע. כמו הדוגמא של אנשי המדע הרוסים שהתנגדות לתיאוריית המפץ הגדול, וכמו הוקינג שמסביר תופעות של סדר וכיוונון בהסברים מוזרים שמעל לתפיסתינו.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 13:16 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | "אגב, הוקינג עצמו מתאר שם את ההתנגדות לתורת המפץ הגדול "חלקה מצד הרוסים בגלל אמונתם המרקסיסטית בדטרמיניזם מדעי, וחלקה מצד אנשים שכל רעיון היחודיות היה מאוס עליהם משום שקלקל את יופיה של תורת איינשטיין", אז כנראה שיש אג'נדות במדע "
מי בדיוק מתנגד למדע? האם אני התנגדתי למדע? או אולי הרוסים?
ובעניין יד "אלוהים" אתה שוב נופל בפח כמו אלה שסברו שאיינשטיין האמין בקב"ה בגלל שאמר שאלוהים לא משחק בקוביה.
זוהי צורת דיבור על כח הטבע ולא יותר.
במקום לנסות את כחך בניחושים, קחי פעם את הספר ליד, הספר עוסק שם בשאלת האלהים, ולא באלהי שפינוזה הפנתאיסטי או באלהי המליצות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 13:18 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | ישיב
הבנתי מתוך תגובותיך כי אתה בקיא ויודע מה להשיב לרוצים להבין, שאלה אחת שמטרידה אותי לפני שאני שולל את האבלוציה בצורה מוחלטת. בראשית פרק ד הֵן גֵּרַשְׁתָּ אֹתִי הַיּוֹם מֵעַל פְּנֵי הָאֲדָמָה וּמִפָּנֶיךָ אֶסָּתֵר וְהָיִיתִי נָע וָנָד בָּאָרֶץ וְהָיָה כָל מֹצְאִי יַהַרְגֵנִי:
הרי זה היה מיד לאחר רצח הבל- מי היה בעולם שממנו פחד קין? מחיות? הרי מהחיות הוא היה אמור לפחד לפני כן? ומי היו האנשים שפגש מיד אחר כך? לפי המובן מהפסוקים היתה שם חברה תרבותית _________________ מודה ועוזב |
|
אם גם אתה נכנס למסגרת המצומצמת והדיכוטומית של הפורום הזה: בריאתן, או ניהיליסט, צר לי לאכזב אותך, אינני בריאתן, וגם לא ניהיליסט. או עצכחי משכיל בחצי גרוש.
על שאלתך יש הטוענים כי מכיון שקין היה יצור פיקח, הבין שבני האדם עשויים להביא ילדים לעולם, כשם שהוא הגיע לעולם, והבין שיש תכנית לפתח קהילה אנושית כמו שיש קהילות של קופים למשל, ומזה הוא פחד. ויש הטוענים כי הוא פחד מחיות, ומקודם לא פחד מהם משום שלא גורש ממקומו המוכר והבטוח, הוא יצטרך לנדוד בארץ, ממקום למקום, ואולי יום אחד יפול לעצכח ושם יטרפו אותו חי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 13:28 |
|
| |
אני התייחסתי לקטעים שהבאת .
לגבי הרוסים שאמרת שהם מדענים אז בכלל לא הבנתי מה הבעיה.
האם אין חילוקי דעות בין מדענים?האם אין לגיטימיות בחילוקי דעות?
הבעיה אצלך היא שאתה גדלת על שקרים קדושים אז אתה מחפש שקרים בכל מקום פרט לשקרים שבהם הלעיטו אותך.
ועדיף שמכל קשקושיך חסרי הבסיס תענה בצורה שקולה לתגובתו של ידעיה כי אני את הוויכוח אתך סיימתי.
(וכעת לאחר שראיתי את תגובתך באשכול סמוך על הנושא של עזרא ונישואי התערובת הבנתי יותר עם מי ערכתי דיון מיותר)
תוקן על ידי צענערענע ב- 22/12/2010 13:34:02
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 15:09 |
|
| |
ברור שחילוקי דעות לגיטימיים, התייחסתי לדברייך לעיל כאילו המדענים אומרים בנושא אבולוציה \ בריאה \ ראשית החיים וכדו' רק מה שיוצא להם מהנתונים היבשים. שזו טעות חמורה, גם הדעות בנושאים אלו נובעים מהשקפת עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 15:30 |
|
| |
ישיב אותי דחית בקש- בכל מיני ביטויים הנשמעים כאינטליגנטים. אבל איך אתה מתרץ את זה לעצמך? הרי על עצמך אינך חושב שאתה מטומטם. להזכירך קין לא גורש מגן העדן, וחיות אינן מוצאות- רק בני אדם מוצאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 16:35 |
|
| |
השאלה היא האם הבא להתדיין כאן על ענינים עקרוניים כמו תיארוך, יהא זה רדיומטרי, או לא-רדיומטרי - בא בתום לב, נקי כפים, בר-לבב, נכון להשתכנע בהינתן נמוקים המחייבים הסקת מסקנות, או שבא במסיון (Mission, שליחות) לשכנע, ובמחויבות להיות אטום לשכנוע מנגד.
השתכנעתי כי פוגמישו בא לכאן בחוסר תום לב, בכפים לא נקיות, ואינו בר-לבב, מכיוון שניכר בו כי הוא מחוייב להיות אטום לשכנוע מנגד (לרגעים אפילו חשדתי בו שהוא דניאל בלס ב- nickname חדש, אולם חשד זה נמוג לאחר שהלה פרסם את שמו המלא באתרים אחדים).
הוא מסתמך אך ורק על "מדענים אלטרנטיביים", בני אסכולה משגשגת בבני-ברק, ירושלים, ומדינות המערב התיכון בארה"ב, של "מדע צללים", הקרוי "מדע בריאה", עם שפעת "חוקרים", "מחקרים", "מאמרים", שהתפרסמו ב- "כתבי-עת" של צללים, בהכפפה ל"ביקורת עמיתי צללים", כמקובל וכנדרש לכאורה, בעולם המחקר, הפועלים על גבי מצע "מדע אלטרנטיבי", והמטילים ספק בכל אלמנט ממצע המחקר המקובל, אם הוא סותר משהו מן הנטען בגווילי המיתולוגיה האמונית שלהם.
יש להניח במידה טובה של הצדקה (למשל, על פי מבחן התוצאה) כי אם מצע מדעי מניב פירות לאנושות בעקביות לאורך שנים - הוא מעיד על תפישה נכונה של המציאות.
אם מנגד, "מצע מדעי אלטרנטיבי" אינו מניב דבר זולת חרס חרסית וחול זך, אם מפני שהפועלים במסגרתו הם נפולת או נשורת של עולם האקדמיה, ואינם מסוגלים לתרום לקידום הידע האנושי, או מפני שאינם מעונינים בקידום הידע האנושי, וענינם היחיד הוא אפולוגטיקה - אפשר להניח כי המצע עקר, והפועלים במסגרתו תלושים מן המציאות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 17:08 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | דייר זאת לא קונספירציה זאת פשוט השקפת עולם שמשפיעה על התוצאות של המחקר
המדענים מתענינים בהשקפת העולם הדתית שלך או של אחרים, כמו בדבר שלא קיים מבחינתם, למי שיש כאן השקפת עולם זה לך, וזה מה שמנחה אותך, ובשום פנים ואופן כאמור את המדענים, אינ יודע אם 85% מהם מכירים את סיפור הבריאה מהתנך. הרי הסיפור הזה- אם אין לאדם אמונה עיורת בתורת ה'- לא עומד במבחן ההגיון האלמטרי של ילד בכיתה א. מה אתם מתיימרים לגייס מדענים מפוקפקים להפרכת תורת האבולוציה, כשהאלטרנטיבה שאתה מציג עומדת על פחות מכרעי תרנגולת.
מה אתה אומר??? ולהאמין שהכל נוצר מעצמו עם כל המורכבות האין סופית ,ככה סתם בלי שום סיבה ממש הגיון צרוף ומתקבל על הדעת.
|
|
|
|
|