בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מנצח חדש למקהלת החזנים הירושלמית???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/12/2010 20:47 לינק ישיר 
מנצח חדש למקהלת החזנים הירושלמית???

האומנם???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2010 21:05 לינק ישיר 

יצא  המרצע  מן  השק ?

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2857353&forum_id=14617

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 21:28 לינק ישיר 
חדש אסור מן התורה?

אני שמח שלא היו תגובות רציניות ובכלל, להפרחת הבלון של שעיה (?) ולאחרונה אני נמנע לחלוטין מלכתוב בפורום, משום שלצערי הגיע לשפל המדרגה עם כניסתם של כל מיני אינטרסנטים עלומי שם. אבל מכיון  שפנו אלי אנשים מודאגים, ומכיון שישנו בין כותבי הפורום גם "מלך מהולל בתשבחות" של עצמו, שמכתיר את עצמו בתור ידידו של בנימין גליקמן הי"ו (ולא היא), ושמתיימר לעסוק בענייני מקהלתנו בשנתיים האחרונות,  הריני להודיע באופן רשמי שמנצחנו הותיק והמנוסה ביותר בארץ (מעל 55 שנות ניצוח וחזנות) ממשיך במלוא המרץ בתפקידו החשוב, כמנצח מקהלת החזנים הירושלמית הוותיקה.
יש בארצנו הרחבה הרבה חזנים טובים, ויש גם לא מעט מקהלות (חלקן טובות יותר או פחות, ומותר וחשוב לדעתי להעביר בקורת עניינית על ביצועיה של כל מקהלה שבוחרת להופיע בפני הקהל או להציג קטעים בפורום). אין כל כך הרבה מנצחים טובים ובעלי ניסיון, ולכן חשבה הנהלת המקהלה בעידודו של בנימין שטוב יהיה להכשיר כאלה שיוכלו להתנסות ולהתלמד אצל טובי המנצחים. הלוואי וגם מקהלות אחרות יסכימו להזמין מנצחים אורחים שיוכלו לעשות השתלמות מעשית בתחום זה, תחת שרביטם של מנצחי מקהלות החזנות הטובים ובעלי הידע והניסיון הרב.
ומי שעדיין יש לו שאלות ובאמת דואג למקהלתנו, מוזמן לשאול ולפנות באישי.
יאיר פלסר
מנהל מקהלת החזנים הירושלמית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2010 09:17 לינק ישיר 

יאירפלסר כתב:
אני שמח שלא היו תגובות רציניות ובכלל, להפרחת הבלון של שעיה (?) ולאחרונה אני נמנע לחלוטין מלכתוב בפורום, משום שלצערי הגיע לשפל המדרגה עם כניסתם של כל מיני אינטרסנטים עלומי שם. אבל מכיון  שפנו אלי אנשים מודאגים, ומכיון שישנו בין כותבי הפורום גם "מלך מהולל בתשבחות" של עצמו, שמכתיר את עצמו בתור ידידו של בנימין גליקמן הי"ו (ולא היא), ושמתיימר לעסוק בענייני מקהלתנו בשנתיים האחרונות,  הריני להודיע באופן רשמי שמנצחנו הותיק והמנוסה ביותר בארץ (מעל 55 שנות ניצוח וחזנות) ממשיך במלוא המרץ בתפקידו החשוב, כמנצח מקהלת החזנים הירושלמית הוותיקה.
יש בארצנו הרחבה הרבה חזנים טובים, ויש גם לא מעט מקהלות (חלקן טובות יותר או פחות, ומותר וחשוב לדעתי להעביר בקורת עניינית על ביצועיה של כל מקהלה שבוחרת להופיע בפני הקהל או להציג קטעים בפורום). אין כל כך הרבה מנצחים טובים ובעלי ניסיון, ולכן חשבה הנהלת המקהלה בעידודו של בנימין שטוב יהיה להכשיר כאלה שיוכלו להתנסות ולהתלמד אצל טובי המנצחים. הלוואי וגם מקהלות אחרות יסכימו להזמין מנצחים אורחים שיוכלו לעשות השתלמות מעשית בתחום זה, תחת שרביטם של מנצחי מקהלות החזנות הטובים ובעלי הידע והניסיון הרב.
ומי שעדיין יש לו שאלות ובאמת דואג למקהלתנו, מוזמן לשאול ולפנות באישי.
יאיר פלסר
מנהל מקהלת החזנים הירושלמית

לא אגיב על עצם דברי הבלע שכתב "מנהל מקהלת החזנים הירושלמית", שיש בהם לכאורה לשמש עילה מספקת למנהלי הפורום לשלול ממנו את זכותו לכתוב בו ("דווח על דברים פוגעניים").
קרן אור בכל זאת יש: הידד למקהלת החזנים הירושלמית הפותחת בית ספר למנצחים צעירים. ד"ר סובול היזהר, ד"ר יאיר פלסר מאחוריך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2010 11:31 לינק ישיר 

לידידי הטוב המתקרא "מהולל",
קראתי שוב ושוב את דבריו של יאיר פלסר, מנהל מקהלת החזנים הירושלמית,
ולא מצאתי בהם שום דברי בלע, כפי שהתנסחת, ואפילו לא רמז לכך.
חבל לי מאד שדוקא אתה מנצל במה מכובדת זו (?...) להמשך ההתנצחויות בין שתי המקהלות.
כולנו קיוינו שתקופת המריבות עברה חלפה לה מן העולם (תשאל את ידידנו jj ...),
אולם לצערי אתה עדיין חי בעבר.
אני מציע שתמקד את השכלתך הרחבה (באמת!) ואת העברית המשובחת והפיוטית שלך,
כדי להעשיר את חברי הפורום בידיעותיך, ולהפוך פורום זה לאיכותי יותר.
חבל שרוב כתיבתך עוסקת  בזוטות, שלא לומר בשטויות.
אנצל הזדמנות זו לאחל למקהלת זימרתיה הצלחה בתוכניותיה העתידיות,
ובמיוחד בנסיעה לאירלנד.
שבת שלום, רוני אופיר (למי שעדיין לא יודע, חבר מקהלת החזנים הירושלמית)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מנצח חדש למקהלת החזנים הירושלמית???
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext