| נשלח ב-21/12/2010 11:25 |
|
| |
שלום לצופי הפורום
שמי נחמן אלפנד ואני מתגורר ברחוב קריניצי ברמת-גן, בחרתי בשם המשתמש 'דביר קדשו' כי בעיקר אני מתכוון לדווח מתפילות הנערכות בבתי הכנסיות שהם כיום ה'דביר קדשו', ופחות מאירועי הקונצרטים שבהם אני לא כ"כ משתתף.
בשכנותי שוכן ביה"כ הגדול בר"ג, שזה מכבר מהווה שם מופלא בעולם החזנות של ימינו וכמובן בעולם החזנות בעבר.
אני, כיהודי דתי שמתפלל מעת לעת בביה"כ הנ"ל ובפרט בשבתות מברכין ויומא דפגרא, שם אל ליבי כי כמעט שאין מביאים את הדיווחים ללא מעט פוליטיקה,אביא את התרשמותי מנקודת ראותי,וכמובן שאם תהיה שבת חזנות בעירנו גם בבתי כנסת אחרים שאשתתף- אדווח .
מקווה שתסבלוני בכבוד
שלכם נחמן אלפנד.אגב..איני מסתתר,זה שמי וזה אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 11:41 |
|
| |
א'סאך הצלחה ר' נחמן.
איך וויסט נישט...הייתי שולח אותך להסתכלות...
מה הווידוי הזה באמצע טבת?
עכ"פ הצלחה.
געצל'ה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 11:47 |
|
| |
יוקים געציל, לא מצחיק, ובפרט לא יאה לקבל ככה פני חבר חדש.
אני מקדם בברכה את דביר קדשו, נחמן אלפנד, ובפרט מעריך את כנותו והצגתו בשמו המלא.
בתקוה שכתיבתך תביא להעלאת רמת הכתיבה בפורום,
דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 12:11 |
|
| |
שלום וברכה וברוך הבא בצל קורתינו
אני מאושר ושש לראות עוד חבר פורום שמצטרף לחגיגה ובשמו המלא ואינו ירא מאיש.
באמת הפורום קצת יבש בשבועות האחרונים (למעט קצת אקשן שחברי מקהלות למיניהם גורמים)
ואולי מכאן יצא המהפך והשינוי כשכל אחד יכתוב בשמו ללא מסכות וללא אינטרסים למיניהם.
שיהיה הרבה הצלחה לכולם.
תוקן על ידי Cantor_yos ב- 21/12/2010 12:12:33
בכבוד רב יוסי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 13:14 |
|
| |
יש לי דוד עורך דין מפורסם מאוד שמתגורר ברחוב זה , אתה ודאי מכירו , הוא תמיד מספר לי שיש מנין מהיר כשיש חזן והוא מתפלל שם. חן חן על צירופך לפורום זה , זה אחד הפורומים היפים ביותר. תודה על העדכונים שתביא בעתיד.
תוקן על ידי העין ב- 21/12/2010 13:15:56
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 15:37 |
|
| |
היה פעם חזן אהרון אלפנד. היש קשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 17:05 |
|
| |
לניוטרל,
לא,אין קשר ביני ובין החזן אהרון אלפנד,למעט שם משפחה זהה.
בהזדמנות זו אני מעוניין ליידע שעברתי היום בביה"כ המרכזי בר"ג ושם ראיתי כי אין מתקיימת השבת שבת חזנות לידיעת כל החוששים שמפסידים משהו.
אני -כפי הנראה-אם יהיה כוחי במותני ואם אספיק ללמוד לפני התפילה לפחות דף אחד גמרא מהדף היומי, (שהלא נכתב בגמרא "מסיר אזנו משמוע תורה גם תפילתו תועבה") מתכוון לצעוד לתל - אביב לשמוע את החזן חיים אדלר, קיבלתי פניה מגבאי ביה"כ המזמינני אישית לבוא לתפילה.לכבוד ולעונג לי.
שיתקבלו תפילותינו לרצון שלכם נחמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 03:47 |
|
| |
ניוטרל מהחזן אהרן עלפאנד יש כמה הקלטות - אל תקשו ועוד הי' חזן מצוין בווילנא, ווארשא, אנגליה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 10:19 |
|
| |
| Cantor_yos כתב: |  | שלום וברכה וברוך הבא בצל קורתינו
אני מאושר ושש לראות עוד חבר פורום שמצטרף לחגיגה ובשמו המלא ואינו ירא מאיש.
באמת הפורום קצת יבש בשבועות האחרונים (למעט קצת אקשן שחברי מקהלות למיניהם גורמים)
ואולי מכאן יצא המהפך והשינוי כשכל אחד יכתוב בשמו ללא מסכות וללא אינטרסים למיניהם.
שיהיה הרבה הצלחה לכולם.
תוקן על ידי Cantor_yos ב- 21/12/2010 12:12:33 בכבוד רב יוסי |
|
ו- cantor_yos עצמו הוא שם אותנטי למהדרין...
|
|
|
|
|