| נשלח ב-23/12/2010 22:02 |
|
| |
האלבום החסידי של מידד טסה עכשיו בחנויות
מאת: מערכת חסידיניוז | ט"ז בטבת ה'תשע"א (23/12/2010) 11:58 | אלבומים חדשים | הדפס 
מידד טסה כבר מזמן לא ילד. אך הפלא בקולו, בהחלט נשאר ונשמע במלוא הדרו. מידד טסה שנחשב לנסיך של המוסיקה המזרחית, כשכבש בה כל פסגה אפשרית. משיק אלבום חדש על טהרת המוסיקה החסידית – "גדול השם", בו הוא מפגין בטבעיות רבה יכולות הגייה שלא היו מביישות את גדולי הזמר החסידי. עשרת שירי האלבום נעים בין להיטי חתונות מקפיצים, שירי רגש, ואפילו שיר בהברה חסידית. את קולו הקטיפתי של טסה עוטפת הפקה מהוקצעת בהשתתפות מיטב המוסיקאים והנגנים בארץ, הכוללת את התזמורת הסימפונית הישראלית. כשעל העיבודים וההפקה המוסיקלית ניצח ביד רמה יואלי דיקמן, שללא כל ספק הולך להיות אחד השמות החמים בתעשיית המוסיקה החסידית. לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ענני' מתוך האלבום
מקור: חסידיניוז
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 22:03 |
|
| |
והנה גם משלאגר:
| חפשו את טסה האשכנזי בחנויות | |
|
עטיפת האלבום | צילום: שלאגר
| סוף סוף זה כאן: האלבום החסידי המקורי של מידד טסה בחנויות, שכולל עשרה שירים שאסור לפספס. "ענני" הוא שיר שמחבר בין מזרח לאשכנז, ומסתמן כאחד הלהיטים הגדולים של האלבום. על העיבודים וההפקה המוסיקלית ניצח ביד רמה יואלי דיקמן, שללא כל ספק הולך להיות אחד השמות החמים בתעשייה יואב צור | שלאגר מידד טסה כבר מזמן לא ילד. הילד הלך, אבל הפלא נשאר, ובגדול.
טסה שנחשב לנסיך של המוסיקה המזרחית, כשכבש בה כל פסגה אפשרית. עכשיו הוא משיק אלבום חדש על טהרת המוסיקה החסידית – "גדול השם", בו הוא מפגין בטבעיות רבה יכולות הגייה שלא היו מביישות את גדולי הזמר החסידי.
עשרת שירי האלבום נעים בין להיטי חתונות מקפיצים, שירי רגש, ואפילו שיר בהברה חסידית. את קולו הקטיפתי של טסה עוטפת הפקה מהוקצעת בהשתתפות מיטב המוסיקאים והנגנים בארץ, הכוללת את התזמורת הסימפונית הישראלית.
על העיבודים וההפקה המוסיקלית ניצח ביד רמה יואלי דיקמן, שללא כל ספק הולך להיות אחד השמות החמים בתעשיית המוסיקה החסידית. |
http://www.shlager.net/?articleID=2590
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 10:59 |
|
| |
האלבום בסגנון הכי חסידי שלו. הקול שלו ממש התבגר. למישהו יש מושג של מי הלחנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 14:59 |
|
| |
פסנתר אני חושב שאתה יכול לסגור את האשכול "אוטוטו יוצא האלבום..." כי במילא אף אחד לא הגיב שם ויש פה אשכול דומה. בקשר למידד טסה אני מאחל לו הצלחה מרובה אבל זה קצת מצחיק אותי שהוא פתאום שר בהברה חסידית כאילו על מי אתה עובד, לא יודע אני אישית לא אוהב את הקטעים האלו.אנחנו יכולים לשמוע אותו בכיף גם עם הברה רגילה הרי הוא לא שייך לזרם החסידים והליטאים. אני יודע שאתם לא תסכימו איתי אבל זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 02:14 |
|
| |
וכאן בקול חי + הורדה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2010 12:17 |
|
| |
איזה אלבום משובח, איזה סלסולים יפים, רק הקול קצת התבגר ונהיה פחות יפה, נקוה שכשהוא יתגבר לחלוטין הוא יחזור להיות יפה.
|
| נשלח ב-30/12/2010 16:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 16:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 22:59 |
|
| |
| עטT כתב: |  | האלבום בסגנון הכי חסידי שלו.
הקול שלו ממש התבגר.
למישהו יש מושג של מי הלחנים? |
|
גדול ה'-יואלי דיקמן
בסיעתא דישמיא-אליעזר קאליש
ישראל אשר בך אתפאר-הרב מאיר פ.
ענני-יואלי דיקמן
הבט-אריאל הדר, א. גדסי
הנה לא ינום-שרון אבילחק
יברכך-שרון אבילחק
במהרה-משה לאופר
קול דודי-מנחם באש
בטרם שחר-ספרדי עממי
אגב, אם תשימו לב לכל האתרים החסידיים שפרסמו על צאת האלבום, רוב רובם כתבו אותו דבר, ואפילו אותן מילים לחלוטין...
תוקן על ידי תמנייה ב- 04/01/2011 23:00:15
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 23:36 |
|
| |
| תמנייה כתב: |  |
אגב, אם תשימו לב לכל האתרים החסידיים שפרסמו על צאת האלבום, רוב רובם כתבו אותו דבר, ואפילו אותן מילים לחלוטין...
|
|
כי ברוב המקרים ידיעות מהסוג הזה נכתבות ע"י יח"צנים שמפיצים את זה לכל אמצעי התקשורת.
יש כאלה שמנסים לגוון ולשנות קצת מהמקור, ויש כאלו שמעתיקים מילה במילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 11:45 |
|
| |
אני חייב לומר שהדיסק הזה מתנגן אצלי כבר שבוע שלם בלי הפסקה, ויש שם שירים אחד אחד, אני כבר מכתיר אותו לדיסק השנה, במיוחד אהבתי את בטרם שחר שהתנגן אצלי 100 פעם ועדיין לא חושב להתחיל להימאס, וגם את הבט, ישראל אשר בך אתפאר ובסיעתא דשמיא שם יש ביצוע חסידי מקורי של תימני ששר חסידי, בקיצור מידד ואביעד שיחקתם אותה ובגדול...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2011 15:08 |
|
| |
שירים יפים, לחנים ועיבודים מצוינים, אבל הקול כבר לא משהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2011 20:54 |
|
| |
| 19YANKI כתב: |  | | שירים יפים, לחנים ועיבודים מצוינים, אבל הקול כבר לא משהו.. |
|
הקול פחות משהו מבעבר אך עדיין יש לו קול יפה מאוד יחסית לכמה זמרים אחרים שאני מכיר,
אה ולדעתי זה עדיין בשלב חילוף הקול ולכן לדעתי כשיסתיים החילוף צפו להפתעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2011 01:56 |
|
| |
שימו לב לזה: בשיר 'ישראל אשר בך אתפאר' מידד שר: 'ויאמר לי עבדי יעקב, ישראל אשר בך אתפאר' בעוד שהמילים בפסוק המקורי בישעיה הם: 'ויאמר לי עבדי אתה'
|
|
|
|
|