|
|
| נשלח ב-20/3/2011 01:55 |
|
| |
| סנגורן כתב: |  | ולשאלה שלי.... באיזה דיסק שר אברהם פריד פעם ראשונה את הבט נא ובאיזה שנה יצא הדיסק |
|
Goodbye Golus - 1985?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2011 21:20 |
|
| |
יפה מאוד!!! אני ממש לא מתפלא לראות אותך עונה לשאלה זאת! כי אם אני לא תועה הסגרת פעם שיש לך קשר לרדיו קול חי. ושם באמת יש את מי לשאול! (יוסי גיל וחבריו). רק היות וזקנה קפצה עליי וכבר הספקתי לשכוח מה קשרך לשם. ואם אני לא טועה של עוד ניק דומיננטי בפורום. ואפילו שכבר ניסיתי לחפש שוב לראות אפוא זה כתוב לא מצאתי! אז אני מבקש ממך שתעזור לי לרענן את זכרוני כדי שאני יוכל לחשוב שיש לי זיכרון טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2011 22:37 |
|
| |
אכן יש לי קשר לקול חי. אני מגיש פינה בשם 'חזור בתשובה' שהיא בעצם תשובות לשאלות מאזינים בנושאי מוזיקה בתכנית מוצ"ש מוזיקלי עם יוסי אייזנטל במוצ"ש. רק שלתשובה שלי ממש אין שום קשר לקול חי, אלא לאתר היעיל הזה: http://www.mostlymusic.com/אני בכלל לא מכיר את השיר 'הבט' אבל באתר הזה יש אופציית חיפוש כידוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 01:09 |
|
| |
פסנתר, השאלה שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 17:20 |
|
| |
אני לא מוצא שאלות ברמת הקושי שאני מחפש, אז הנה משהו קל:
איזה זמר מוציא כל שנה שיר לפורים ומצרף אותו למשלוחי המנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 21:03 |
|
| |
אהרון רזאל......
ושאלתי: איפה יוסי גרין שר לחן שלא הוא הלחין??
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 22:37 |
|
| |
עט, שאלה מצויינת... אני סקרן לשמוע את התשובה, למרות שנתקלתי למיטב זכרוני במספר ביצועים של גרין לשירים לא-לו. דא עקא שאיני זוכרם כעת...
|
| נשלח ב-22/3/2011 08:55 |
|
| |
אם אני לא טועה הוא שר עם יעקב שוואקי את השיר והיא שעמדה(שזכה גם במצעד ההעשור במקום ראשון) במופע בקסריה . ולשאלה שלי מי הראשון שחיבר את מאיר רדלר וארלה סמט יחד לשיר בארוע שכידוע היום הם לא גומרים לככב?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 10:24 |
|
| |
| סנגורן כתב: |  | אם אני לא טועה הוא שר עם יעקב שוואקי את השיר והיא שעמדה(שזכה גם במצעד ההעשור במקום ראשון) במופע בקסריה .
|
|
אז אתה כן טועה........ הוא שר שם את ענווים,יונתן רזאל שר את והיא שעמדה. חוזרים לשאלה שלי.........
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 22:12 |
|
| |
מודה ועוזב ירוחם!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 22:28 |
|
| |
השאלה שלך מנקרת בראשי ללא הרף... עלה בדעתי שיוסי גרין ביצע קולות רקע לשיר 'מודה אני' בלחנו של לפידות, מתוך 'חזק' של אברהם פריד. אממה, זה לא ממש נקרא לשיר... אולי רמז קל? אני רואה שהגולשים לא ממש יודעים...
|
| נשלח ב-23/3/2011 19:30 |
|
| |
לא נראה לי שזה יצא בדיסק, אבל זה אמור לצאת עם עוד שירים כאלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 19:30 |
|
| |
פסנתר, כשמדובר במנהל מותר לחרוג מהכללים?? 4 ימים עברו כבר.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 14:15 |
|
| |
טוב, מכיוון שעט נמצא כרגע בישיבה מן הסתם, והוא לא עונה בנייד, אני חורג מהכללים ועובר לשאלה חדשה. כשעט יתן לי את השובה אני אעדכן.
נחזור לשאלה של 'סנגורן' (כמה הודעות מעלי) - "ולשאלה שלי מי הראשון שחיבר את מאיר אדלר וארלה סמט יחד לשיר בארוע שכידוע היום הם לא גומרים לככב?"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 20:03 |
|
| |
פסנתר מותר לי לענות על השאלה? 
|
|
|
|