|
|
| נשלח ב-17/4/2011 22:27 |
|
| |
אנחנו מפרעים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2011 22:30 |
|
| |
| סנגורן כתב: |  | אנחנו מפרעים? |
|
ממש לא, הוא פשוט הזמין אותך להגיב גם באשכולות אחרים כי עיקר הפעילות שלך הוא רק בחבילה עוברת.
יש עוד אשכולות בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2011 23:37 |
|
| |
איז האשכולות הייתה ממליץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2011 23:41 |
|
| |
מה שמעניין אותך,תעבור על הפורום ותסתכל. לא מצאת משהו שמעניין אותך אף פעם? גם אם לא ,אתה יכול לפתוח............
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 15:53 |
|
| |
| עטT כתב: |  | השיר 'תמיד יש תקוה' מתוך 'מרקדין' .
ושאלתי אצל מי למד חיים בנט מוזיקה? ומי מימן את השיעורים? |
|
למישהו יש תשובה? עברו יומיים (החג לא נחשב...) היום אני יגלה (אני בינתיים יחשוב על שאלה חדשה)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 18:26 |
|
| |
מוסיקה בחסות האדמו"ר כשהתפרסם בחצר שחיים בנט החל להלחין שירים, הרבי עודד אותו מאוד ואף שלח אותו ללמוד מוסיקה בצורה מקצועית, דבר נדיר מאוד אצל אדמו"רים. "הרעבע שלח אותי למלחין משה ביק (מי שהלחין את 'נבנה ארצנו ארץ מולדת'). האיש, שהלחין כל-כך הרבה שירי מולדת, היה יהודי מיוחד במינו, מלא ביידישקייט. אני זוכר שהוא התרגש ללמד אותי וראה בכך סגירת מעגל, כיוון שגם הוא היה בעברו בחור ישיבה". כשנודע לאדמו"ר שלבחור הישיבה הצעיר אין כסף למימון השיעורים, הוא שילם מכיסו על חלק מהלימודים. מיד אחרי השרות הסדיר חיפשו צעירי אגודת ישראל מוסיקאי שיקים את מקהלת צא"י הארצית, ובחרו במלחין הצעיר.
--------------------------------
תביאו לי חמישה מקומות לפחות (הופעות/באולפן) שמרדכי בן דוד ואברהם פריד שרים ביחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 15:02 |
|
| |
| עטT כתב: |  |
תביאו לי חמישה מקומות לפחות (הופעות/באולפן) שמרדכי בן דוד ואברהם פריד שרים ביחד! |
|
עד שהבאתי שאלה קלה אף אחד לא עונה ???
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2011 21:31 |
|
| |
יוניטי,זה אחד. אוהל שמובא בשניים מהקליפים זה שתיים.
שתי האחרים שם, זה סתם הופעות, אני מתכוון למשהו שיצא רשמית בדיסק או DVD.
ועוד אחד לא עובד........
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2011 10:28 |
|
| |
טוב, אני עונה!
1.יוניטי 2.באלבום 'כולנו יחד' של מרדכי פריד מבצע איתו את 'רחם בחסדך' 3.אוהל 4.האסק 1,2 ועוד 5. ב25 שנה למרדכי בן דוד בשיר 'משיח'
והשאלה החדשה: מה הקשר המשפחתי בין בני פרידמן לבנצי מרכוס?
|
| נשלח ב-27/4/2011 14:50 |
|
| |
אמא של מרכוס היא פרידמן מהבית כלומר אחות של אבא של בני (אין לי שאלה  אז שמשהו אחר ישאל?)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2011 15:00 |
|
| |
איפה להקת א.ק.א.פלה שרים עם ליווי נגינה של כלים אמיתיים?
|
| נשלח ב-28/4/2011 10:38 |
|
| |
יש יותר מאחד כמדומני, אבל אחד מהשירים הוא Incomplete באלבום Second Impressions של גרשון ורובה. שיר מדהים אגב. (לועזי במקור)
והפעם, כתב חידה:
הולך בין נתיבי האלבום של דוד שלו.
על אילו אלבומים מדובר?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 11:26 |
|
| |
בני פרידמן הולך בכביש על העטיפה של 'טעמו' ואצל דוד שלו, אברהם פריד, בבין כך ובין כך יש כביש. כן?
|
|
|
|
|